Full pott för Hulkens Pumor!!

Totalvinsten för systemet landade på hela 459.847 kr, varje andelsköpare fick tillbaka 2.189 kr på en satsad tvåhundring!!

Onsdagens V86 slutade riktigt bra för Malin Rydelius som är spelläggare för laget ”Hulkens Pumor” hos oss på Köpandel.
Vi har pratat med henne om hur det känns efter vinsten och tankar inför Derbyhelgen.

Hur kände du innan omgången och gjorde du några sena sista ändringar?Full pott
Till en början kändes det som att det fanns risk för en lägre utdelning i omgången då det fanns flera starka favoriter. Mellby Free var ju stenklar och hon är ju som känt väldigt startsnabb och skulle få bästa loppet. Spik!

I andra avd fanns också en stark favorit i Rajah Silvio. Med flera andra startsnabba konkurrenter så ville jag ändå göra ett försök att fälla den och höja spelvärdet.

I femte avd var Ultain Face stor favorit och mångas spikval och den skulle ha god segerchans om den

gick felfritt så den valde jag att gardera. Goops 9 Cruise skulle gå barfota för första gången och den kändes lockande att ta med. Mitt andra spikval föll på 8 Vischio Holz där det lät väldigt uppåt från stallet och med Goop vid tömmarna kändes den som en sund spik.

Jag ändrade lite i sjätte avd och fick då råd att ta med 5 Anthar Bi som har visat att hon besitter en del fart och kunnande och hade även ett bra läge. Ibland är det de sista finjusteringarna som ger utdelning.

Hur pluggade du på inför omgången?
Inför omgången fokuserade jag på att kolla upp startsnabbheten i tidigare lopp och se vilka som skulle få det bästa loppet och var det fanns chans att fälla storfavoriterna.

Hur känns det och vad ser du mest fram emot inför V75 på lördag?
Inför Derbyhelgen så är jag nog inte ensam om att se fram emot att se Campo Bahia på söndag där man inte finner nog med superlativ för att beskriva denna talang. Han vinner igen på söndag och tar hem Derbyt.

Vi riktar ett stort grattis till Malin och alla andelsköpare, om du är sugen på att hugga en andel till lördagens omgång så hittar du det HÄR

Är du sugen på att läsa mer om våra framgångar, kika HÄR

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se