Adam Sundqvist

Adam Sundqvist, från Gävle och jobbar extra som tipster på Spelvärde.se vid sidan av mitt ordinarie jobb.

Mitt travintresse är mycket stort!

Jag har några riktigt fina andelsspelsvinster i bagaget – där de två största är:
2022-09-30 (V86 Superdays) – 11 andelsköpare fick dela på 2.256.434 kr.
2019-08-25 (Sundsvall Open Trot) – 35 andelsköpare fick dela på 6.898.129 kr.

Jag ser alltid till att det finns stor potential i mina system!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Andreas Johansson

Jag är en riktig travnörd som kollar på trav i stort sett varje dag med störst fokus på V75.

Jag spelar inte ”bara för att få 7 rätt”, utan vill att det ska ge lite också. Är aldrig rädd för att gå på mina egna idéer och har en förkärlek för att ta ställning i de lopp där det är jämnstreckat.

Haka på, det blir kul!

ATG
V75

Andreas Söderström

Andreas Söderström, 40 år, bor i Östergötland, närmare bestämt i Linköping. Jag har två passioner här i livet – trav och fotboll!

ATG
V75
ATG
V86

Annica Johansson

Hej och välkommen till Nickas andelar!

Här kommer en Värmländska som är bosatt i Örebro och har ett mycket speciellt intresse, nämligen trav. Är en väldig travnörd som pluggar hästar varje dag, älskar det här med att tippa!

Jag börjar bygga upp mina tankar direkt startlistorna släpps. Blandar statistik, fakta, känslor och kollar tiderna noggrant – matematiker som jag är.

Har vunnit sexsiffrigt flera gånger, men väntar än på miljonvinsten som jag varit och nosat på många gånger.

Är ingen favorittippare utan brukar välja spikar med spelvärde, fakta och mycket känsla.

Jag hoppas nå mina drömmar här tillsammans med er.

VÄLKOMMEN!

ATG
V75
ATG
V86

Anton Rhöse

Jag har varit travintresserad i många år och ser det mesta vad gäller trav i både Sverige och övriga Europa. Jag försöker även att vara på plats på banan när det är tävlingar runt Värmland.

Angående systemen så går det kanske inte att fälla favoriten i alla lopp, men sett över alla avdelningar är målet alltid att det ska finnas potential för de större summorna.

Jag har inga förbestämda regler, utan varje omgång är unik och systemen läggs upp därefter!

ATG
V75

Daniel Berglund

Hej! Jag har spelat in drygt 90 miljoner totalt på atg.tillsammans sedan starten 2016 och största vinsten är på 17,6 miljoner.

Så sent som 22/2 2020 så vann vi drygt en halv miljon på mitt mindre system på Köpandel och varje andelsköpare fick över 20.500 kronor per andel.

Jag jobbar hela tiden hårt för nya storvinster!

ATG
V75
ATG
V86

Daniel Karlsson

Jag heter Daniel Karlsson och är en rutinerad spelläggare sedan 10-15 år tillbaka i tiden. Jag spenderar flera timmar i veckan i lopparkivet och läser massvis med olika tips. Ibland får jag också in viktig info från olika tränare runt om i landet.

Allt detta för att kunna sätta ihop bra och slagkraftiga system!

Jag är en spelare som gärna går mot strömmen för att vinna en rejäl slant.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Daniel Ljunglöf

Daniel Olenklint

Daniel Olenklint – ansvarig för fotbollstipsen på Överodds.se samt en del av tipsgänget på Travronden Spel.

Jag deläger ett tiotal travhästar, vilket ger mig bra ingångar med information från både skötare och tränare. De bästa hästar jag har har varit med och ägt är Tobin Kronos, Tudor Kronos, Venkatesh, Tae Kwon Deo och Opitergium. Dessutom har jag fött upp årgångstoppen Felicity Shagwell.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
Big 9

Daniel "Jesus" Karlsson

Daniel Karlsson – går under namnet ”Jesus”. Jag ser nära nog alla lopp som körs i Sverige varje år och har bra koll på de flesta hästarna i landet – vad de besitter för egenskaper samt med vilken utrustning de tävlat. Välkommen att hänga med på mitt andelssystem!

ATG
V75
ATG
V86

Emelie Theiler

Travtokiga Emelie Theiler från Värmland!

Emelie finner såväl sporten som spelet fascinerande, även om fokus oftast hamnar på det sistnämnda. Något som också visat sig framgångsrikt.

Hon har spelat in mest pengar i Sverige flertalet gånger på V75 och V86, blivit uppmärksammad i media samt fått besök av ATG:s vinnarambassadör Hans G.

Ett roligt minne från hennes större vinster utspelar sig under Derbyhelgen hösten 2020, då varje andel för 399 kr blev värd strax över 166.000 kr!

ATG
V75
ATG
V86

Erik Törnros

Erik Törnros har spelat fotboll på professionell nivå sedan han var 17 år, men har nu lagt ner fotbollskarriären och flyttat tillbaka till sin hemstad Gävle för nya utmaningar. Eriks travintresse är extremt stort och han följer travet dagligen. Är det något du som andelsköpare kan vara säker på är det att han lägger ner stor tid i lopparkiven och att samtliga spel är väl genomarbetade.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Filip Karlsson

Mitt namn är Filip Karlsson – travnörd deluxe!

16 april 2023 var en stor dag för mig och min vän Filip Karlsson då vi drog in över en miljon på vårt gemensamma 250-kronors-andelsspel på GS75 – drygt 100.000 kronor tillbaka per andel! Numera gör vi våra system separat.

Hoppas ni vill följa med på en andel och vinna stort med mig!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Fredric Lindman

Fredric Lindman – Är inne på mitt tionde år som travexpert på Travronden.

Har lopparkivet som mitt andra hem och är ständigt på jakt efter vägar mot stora vinster.

På meritlistan, spelmässigt, finns bland annat en V75-vinst på över 2,5 miljoner.

Det här är laget för dig som vill vinna mycket, och ofta!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Fredrik Edholm

Expressens travtipster Fredrik Edholm lägger varje vecka ned åtskilliga timmar på allt från analys till intervjuer inför veckans V75-omgång.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Fredrik Ormberger

Jag har haft travet i mitt liv i över 20 år, med början som hästskötare i ung ålder, som sedermera utvecklats till tipster och hästägare.

Jag drivs ut av att analysera fram vilka hästar som är i form, påväg in i form eller som tappat formen. Att sätta olika hästar/tränare/kuskar i ett sammanhang är det viktigaste när man tippar på trav. Jag skapar alltid mig en egen uppfattning kring hästarna, oavsett om det görs via lopparkivet eller live.

ATG
V75

Gustaf Björck

Gustaf Björck – pluggat matematisk statistik, började på Travronden som dryga 20-åring, grundade Spelvärde.se 2014, chef för TR Medias tips- och spelprodukter sedan några år tillbaka.

De som varit med på mina andelsspel genom åren vet att det varit lönande, men också att det krävs uthållighet.

En sexmiljonersvinst, en 4,5 miljonersvinst, en tremiljonersvinst, samt ett flertalet sexsiffriga vinster finns på ”meritlistan”.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Joakim Wikman

Joakim Wikman – skriver krönikor och är rekare på Överodds.se.

Jag är 41 år och bosatt på den lilla Medelhavsön Malta sedan 2006.

Välkommen att vara med på mina andelsspel!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Johan Bergman

Johan Bergman – arbetar som mediesäljare på TR Media.

Under åtta års tid har jag även jobbat som referent och speaker på bland annat Gävletravet, Hagmyren, Bollnästravet och Ålandstravet.

Jag följer travsporten varje dag, året runt och har dessutom mycket fina kontakter runt om i Sverige.

Jag bygger tipsen på vettiga spikar och kryddar med skrällar i garderingsloppen.

Nu kör vi!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Johan Lindberg

Trav har varit och är mitt liv!

Med de olika roller jag haft i trav-Sverige är mitt kontaktnät min stora styrka både när det kommer till sporten – och spelet.

ATG
V75
ATG
V86

Johan Sjöstrand

Johan ”Hubbe” Sjöstrand är handbollsproffs och tidigare landslagsmålvakt, men framförallt är det travet som ”Hubbe” brinner för! Han är hästägare sedan många år och allmänt känd som en mycket vass spelare.

På www.travrondenspel.se/skribent/johan-sjostrand hittar du ”Hubbes” V75-krönikor varje vecka.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Jonas Heimerwall

Jonas Heimerwall – redovisningsekonom och trav- /fotbollssupporter som står bakom twitterkontot @2140voltstart. Driver tävlingen ”Spontana Spikraden” för Travronden Spel.

ATG
V75

Jörgen Dahlström

Jörgen är en del av ”Hulken gänget” och har flertalet gånger spelat in storvinster för lägre insatser.

ATG
V75
ATG
GS75

Jörgen Höjer

Hej alla travvänner!

Jag tävlade på elitnivå inom biljard i många år så jag vet att det krävs tid och tålamod för att lyckas. Och tid är något jag lägger ner när jag analyserar trav.

Travet fångade mitt intresse när Copiad slog igenom och har sedan dess varit ett stort intresse. Jag är alltid ordentligt påläst inför varje omgång och tittar väldigt mycket trav.

Min spelstil är mer åt skrällhållet än att spela på favoriter. Jag har ett antal vinster på runt 100.000 kr inom streckspelen och har även varit lyckosam på DD.

ATG
V75
ATG
V86

Kim Lagerhem

Hej!

Jag är ursprungligen från Stockholm men har efter mycket flyttande hamnat i Linköping.

2020 hoppade jag väldigt spontant på steg 1 på Mantorps Travskola och fastnade totalt. Är numera en riktig travnörd som jobbar deltid som skötare hos Oskar Svanberg där jag även deläger hästar.

I Juni 2023 plockade jag ut min kusklicens, kompisen Jori Boko hjälper mig växa in i den rollen.

Min spelfilosofi grundar sig i att försöka jobba bort storfavoriter för att vinna stort – spikar gärna chansartat och kan plocka bort favoriter jag inte tror på.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Lars-Johan Holm

Lars-Johan Holm har jobbat som travjournalist i 34 år, varav de 17 senaste på Travronden.

Under den här tiden har han skaffat sig ett ett stort kontaktnät, framför allt i Norrland. På Bergsåker missar han sällan att vara på plats en tävlingsdag, men han har också björnkoll på de övriga Norrlandsbanorna.

Lars-Johan spelar V75, V86 och vissa V64-omgångar – när tävlingarna avgörs i Norrland.

ATG
V75

Linus Eriksson

Jag andas och lever travsport 24 timmar om dygnet. Har knappt missat en tävlingsdag på hemmabanan Jägersro sedan den magiska kvällen för tolv år sedan när jag för första gången klev in i travets värld. Är inte rädd för att såga en dålig favorit, men vet samtidigt att en bra spik är en spik som vinner.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Magnus Nygren

Hockeyproffset Magnus Nygren deltar i V75-panelen i Expressen och har flera storvinster bakom sig. Han är delägare i derbytvåan Chianti och har ett brett kontaktnät inom travet. Magnus gör noggrant genomtänkta system och drar sig verkligen inte för att spika lågprocentare!

ATG
V75
ATG
V86

Malin Rydelius

Markus Bergström

Markus Bergström – 80-talist, tvåbarnspappa, fotbollsnörd, Stockholmare, storfiskare ,men framförallt en riktigt stor travälskare!

Namnet ”Skrällkungen” började några travvänner ironiskt kalla mig för länge sen, dom reagerade på att jag alltid lirade vinnarspel med riktiga långskott.

Nyckeln är att alltid jobba med så mycket information som möjligt.
Man behöver göra jobbet varje omgång för att maximera förutsättningarna.

V75 och V86 handlar om att spela mot alla andra, jag tar gärna ställning i jämnstreckade lopp och är säker på att det är nyckeln till storvinsten.

Och dom där långskotten jag fick mitt smeknamn från, dom måste man våga gå på. Överspelade ekipage är inget jag går igång på.

ATG
V75
ATG
V86

Markus Jalsborn

Med hjälp av vårt fina kontaktnät kommer vi att producera högklassiga andelssystem till både V86 och V75. Grunden i i detta lag är Johan ”Referenten” Bergman och Markus ”Jalle” Jalsborn.

Häng på ett vinnande gäng!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Mårten Kindstrand

Hej,

Mårten heter jag och är 43 år. Har fru och två barn. Jag bor i Vikingstad som är en liten ort utanför Linköping.

Jag har varit i närheten av trav ända sedan jag föddes då min far och farbror både körde och tränade hästar.

Hoppas fira vinster tillsammans med er!

ATG
V75
ATG
V86

Martin Olsson

Tjena!

Hockeymålvakten som lagt skridskorna på hyllan och istället börjat satsa på travet. Praktiserar hos Oskar Svanberg och har som mål att ta egen licens i framtiden.

Min spelidé med det här systemet är att hitta de riktigt spelvärda hästarna bakom de givna strecken, och är inte rädd för att avstå en överspelad favorit helt! Här går jag oftast på mina vildaste idéer och de har resulterat i några fina vinster!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Mikael Johansson

Jag är i grunden en småspelare som sysslat med andelsspel sedan 2016. I mina system tar jag kalkylerade och genomtänkta beslut baserat på det faktum att varje omgång är unik och kräver sitt eget upplägg. Målet är alltid välbalanserade system som kan vara med och hugga om pengarna oavsett hur omgången utvecklas. Välkommen att hänga med!

ATG
V75
ATG
GS75

Mikael Sandlin

Micke ”Travkonsulten” Sandlin har givit ut sex böcker om V75 under titelnamnet ”Travkonsulten – En guide till vad som är viktigast när du spelar V75”.

Sedan 2023 jobbar han på tipssajten Storavinster.se. Tidigare har han drivit Speedanalysen.se som de senaste åren satt flest tipsettor varje år inom fackpressen.

I systemet blir det oftast två spikar och ett sparlopp för att kunna strecka på i övriga fyra lopp.

ATG
V75

Nils O A Sundvall

Travfantaster!

Vill du ha hängslen och livrem och spela safe – då så ska du välja ett annat lag.

Vill du vara med på en fartfylld åktur utan hjälm, så hoppa på!

PS. Min provision i bolaget går varje vecka oavkortat till Barncancerfonden.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
ATG
Big 9

Oliver Henriksson

Oliver Henriksson, född 1997 och bor i Karlstad.

Min uppväxt har egentligen bara handlat om sport. Framförallt hockey låg varmt om hjärtat redan i tidig ålder. Där har jag som spelare också representerat Färjestad, Brynäs och Örebro.

Via hockeyn kom även travintresset. Samtalsämnet i omklädningsrummen har alltid varit mycket trav och sedan dagen jag blev myndig har jag sett trav på plats/på tv så gott som varje dag.

Jag älskar att göra jobbet inför omgångarna. Min strategi är försöka lyssna på många olika poddar och läsa tränarintervjuer, så att man får med så mycket information man kan inför omgångarna.

Jag bygger upp ett löpscenario i mitt huvud och försöker med hjälp av all information jag fått in tänka ut hur loppen kommer att bli körda. Sedan sätter jag ihop ett system som jag gillar – som ALLTID har potential till hög utdelning.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Oliver Kandergård

Oliver är en travintresserad hockeyspelare från Arvika som spelar för Almtuna IS i hockeyallsvenskan.

”Jag har travet som mitt stora intresse utanför hockeyn och lägger många timmar under veckan i lopparkivet, samt att lyssna/läsa intervjuer och samla information.

Jag gör noggrant genomtänkta system och drar mig verkligen inte för att spika lågprocentare. Hade varit superkul att jobba in en större vinst här tillsammans.”

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Pär Gustafsson

Pär Gustafsson från Expressens travredaktion lägger varje vecka ned åtskilliga timmar på allt från analys till intervjuer inför veckans V86-omgång.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Patrick Sjöö

Reporter på Travronden som följer travet i ur och skur.

ATG
V75
ATG
V86

Patrik Erlandsson

Patrik Erlandsson – glimten i ögat och fan av travsport och dess spelformer. Jag använder en spel strategi som bygger på statistik, kunskap, magkänsla och tålamod. Hitta skrällarna har varit lite av mitt signum genom åren men som ni vet så skall kombinationen med spikarna och skrällarna, till vald insats, hamna på samma kupong.

Vi njuter av sporten, tävlingarna och spelet. Helt plötsligt händer det och vinsterna rullar in.

Så köp nu en andel och spela tillsammans med mig.

ATG
V75
ATG
V86

Rebecka Falk

Hej där!

Rebecka heter jag går även under benämningen ”Falken” med hemmabana Bergsåker. Okrönt kallblodsdrottning och många känner igen mig från tidigare medverkan i Expressens travpodd Systemet. Är inte rädd för att gå min egen väg och jag drar mig inte för att spika enprocentare om jag hittar någon sådan som tilltalar mig.

Tror alltid på mina system och därför är jag alltid med på dem själv om jag väljer att spela. Lägger ned åtskilliga timmar i veckan på varje omgång och gillar att grotta ned mig.

Favoritbanor: Bergsåker, Åby, Solvalla, Axevalla.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Sebastian Edholm

Min spelfilosofi är att man ska kunna ha möjligheten att ta del av större vinster även med en lägre insats och mindre systemram.

Jag är uppvuxen i Sollefteå, men har bott på västkusten större delen av mitt vuxna liv. Arbetat med digital marknadsföring på heltid under ett par år och är mycket sportintresserad i allmänhet och av travsport i synnerhet. Travintresset har följt med sedan barnsben men bestämde mig för att göra en satsning på att försöka utvecklas som spelare för ett par år sedan och har sedan dess haft allt stadigare framgångar inom spelet.

ATG
V75

Sebastian Enterfeldt

Hallå där!

Jag heter Sebastian Enterfeldt, är travnörd, bosatt i Gävle och före detta hockeyspelare i Brynäs.

16 april var en stor dag för mig och min vän Filip Karlsson då vi drog in över en miljon på vårt gemensamma 250-kronors-andelsspel på GS75 – drygt 100.000 kronor tillbaka per andel! Numera gör vi våra system separat.

Mina lag är inget för den som vill spela säkert, jag går min egen väg och mycket på spelvärdet på hästarna.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Simon Sandeborg

Tjena, Simon Sandeborg här, originalare till yrket och tycker det är jäkligt kul med trav! Jag har för vana att lira V86 och V75 och kombinerar då alltid TR Medias tips från Travronden och Spelvärde.se. Jag smälter samman det mesta av det bästa från dessa experter och lägger till en del egna goa drag som ingen annan ”ser”!

Jag lirar alltid stabilt men kul, vilket brukar generera klirr i kassan! Perfekt för den som söker spänningen i travloppen med chans på något större.

ATG
V75
ATG
V86

Stefan Bengtsson

* Driver Spelamedflera.se och har sedan 2015 dragit in sex miljonvinster.
* Varje enskild hästs vinstchanser jämförs med insatsprocent.
* Preliminärt system läggs upp normalt sett 20-40 minuter före start.
* Inlämning sker normalt sett 5-10 minuter före start.

ATG
V75
ATG
V86

Storavinster.se (Jimmy Tapper/Mikael Sandlin)

Andelssystemen ser ut som det slutgiltiga matematiska systemet på sajten, men tar också hänsyn till den slutgiltiga sista-minuten-informationen.

ATG
V75
ATG
V86

Tero Liekola

Jag är en 50-plussare som älskar trav och ägnar väldigt mycket tid till att följa både sporten och spelet.

Jag vet hur mycket arbete som krävs för att få in en storvinst, vilket jag haft glädjen att lyckats med ett flertal gånger och känslan är underbar!

Jag spelar oftast med två spikar, men vissa omgångar kan de vara en eller tre spikar.

ATG
V75
ATG
V86

Tim Schlaucher Esser

Tobias Olsson

Hej!

Tobbe, grundare av 7 rätt en travpodd här.

Jag är en one town man, uppvuxen och bosatt i Norrköping om än med omnejd.

Njuter dock av trav i olika städer och på olika sätt.

ATG
V75
ATG
V86

Tom Parneborg

Tom Parneborg ingår i Expressens travredaktion och pratar löpande med några av de hetaste kuskarna inför varje omgång.

ATG
V75

Travögat.se (Thomas Öhman)

Resultatet för mina andelsspel på Köpandel 2017-2019 uppgår till 4.020.759 kronor nettoplus på V75 och 706.755 kronor plus på V86!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info