Alexander Henriksson

Arbetet görs varje vecka och jag gräver även under de minsta stenarna för att få den lilla extra infon, som gör att värdet sticker!

Inte blyg för att sticka ut hakan där en vanlig Svensson streckar på!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Andreas Söderström

Andreas Söderström, 40 år, bor i Östergötland, närmare bestämt i Linköping. Jag har två passioner här i livet – trav och fotboll!

ATG
V75
ATG
V86

Anton Rhöse

Jag har varit travintresserad i många år och ser det mesta vad gäller trav i både Sverige och övriga Europa. Jag försöker även att vara på plats på banan när det är tävlingar runt Värmland.

Angående systemen så går det kanske inte att fälla favoriten i alla lopp, men sett över alla avdelningar är målet alltid att det ska finnas potential för de större summorna.

Jag har inga förbestämda regler, utan varje omgång är unik och systemen läggs upp därefter!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Christer Lagerström

Christer Lagerström – har en bakgrund som yrkesspelare i tio år och har vunnit miljonvinster fem gånger. Min högsta vinst är på 4,6 miljoner. Ha tålamod, siffrorna visar att vi är vinnare över tid! 🙂

ATG
V75
ATG
V86

Daniel Berglund

Hej! Jag har spelat in drygt 90 miljoner totalt på atg.tillsammans sedan starten 2016 och största vinsten är på 17,6 miljoner.

Så sent som 22/2 2020 så vann vi drygt en halv miljon på mitt mindre system på Köpandel och varje andelsköpare fick över 20.500 kronor per andel.

Jag jobbar hela tiden hårt för nya storvinster!

ATG
V75
ATG
V86

Daniel Karlsson

Jag heter Daniel Karlsson och är en rutinerad spelläggare sedan 10-15 år tillbaka i tiden. Jag spenderar flera timmar i veckan i lopparkivet och läser massvis med olika tips. Ibland får jag också in viktig info från olika tränare runt om i landet.

Allt detta för att kunna sätta ihop bra och slagkraftiga system!

Jag är en spelare som gärna går mot strömmen för att vinna en rejäl slant.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Daniel Olenklint

Daniel Olenklint – ansvarig för fotbollstipsen på Överodds.se samt en del av tipsgänget på Travronden Spel.

Jag deläger ett tiotal travhästar, vilket ger mig bra ingångar med information från både skötare och tränare. De bästa hästar jag har har varit med och ägt är Tobin Kronos, Tudor Kronos, Venkatesh, Tae Kwon Deo och Opitergium. Dessutom har jag fött upp årgångstoppen Felicity Shagwell.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
Big 9

Daniel "Jesus" Karlsson

Daniel Karlsson – går under namnet ”Jesus”. Jag ser nära nog alla lopp som körs i Sverige varje år och har bra koll på de flesta hästarna i landet – vad de besitter för egenskaper samt med vilken utrustning de tävlat. Välkommen att hänga med på mitt andelssystem!

ATG
V75
ATG
V86

Dennis Engelbo

Dennis Engelbo, jobbar i Travrondens nyhetsgrupp. Jag är uppvuxen med häst, började rida då jag var tre år, men sedan tio års ålder har det varit trav för hela slanten.

Har jobbat ett tag hos Stefan Melander och har kört några lopp, vilket gör att jag har bra kontakt med aktiva och därmed också förhoppningsvis tar del av bra information. Formintryck och klass är väldigt viktigt, liksom senaste utrustningsinfon.

Allting kokas sedan ihop till ett spelförslag. I garderingslopp är jag inte rädd för att plocka bort favoriter, men går enligt devisen att en spik ”främst ska slås in”.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Emelie Theiler

Travtokiga Emelie Theiler från Värmland!

Emelie finner såväl sporten som spelet fascinerande, även om fokus oftast hamnar på det sistnämnda. Något som också visat sig framgångsrikt.

Hon har spelat in mest pengar i Sverige flertalet gånger på V75 och V86, blivit uppmärksammad i media samt fått besök av ATG:s vinnarambassadör Hans G.

Ett roligt minne från hennes större vinster utspelar sig under Derbyhelgen hösten 2020, då varje andel för 399 kr blev värd strax över 166.000 kr!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Emil Andersson

23-årige Emil Andersson från Mariestad har stor erfarenhet inom travet då han är uppvuxen med trav och framför allt spel på trav. Hans spelfilosofi är att spela för små summor men bygga system för större utdelningar, här blir man inte ledsen om en överspelad bortplockad favorit rinner undan. Hemmabanan är Axevalla där familjen har fina minnen med dubbelsegern i Stochampionatet med Activated och Racing Brodda.

Emils favoritkusk är ”Calle” Jepson!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Erik Törnros

Erik Törnros har spelat fotboll på professionell nivå sedan han var 17 år, men har nu lagt ner fotbollskarriären och flyttat tillbaka till sin hemstad Gävle för nya utmaningar. Eriks travintresse är extremt stort och han följer travet dagligen. Är det något du som andelsköpare kan vara säker på är det att han lägger ner stor tid i lopparkiven och att samtliga spel är väl genomarbetade.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Filip Karlsson

Mitt namn är Filip Karlsson – travnörd deluxe!

Jag gör andelssystem tillsammans med min vän Sebastian Enterfeldt.

Systemen vi gör är åt de brantare hållet. Vi går helt på vår magkänsla och egna idéer där vi inte räds att spika hästar med bättre vinstchans än procent där vi ser spelvärde.

Hoppas ni vill följa med på en andel och vinna stort med oss!

ATG
V75

Fredric Lindman

Fredric Lindman – Är inne på mitt tionde år som travexpert på Travronden.

Har lopparkivet som mitt andra hem och är ständigt på jakt efter vägar mot stora vinster.

På meritlistan, spelmässigt, finns bland annat en V75-vinst på över 2,5 miljoner.

Det här är laget för dig som vill vinna mycket, och ofta!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Fredrik Ormberger

Jag har haft travet i mitt liv i över 20 år, med början som hästskötare i ung ålder, som sedermera utvecklats till tipster och hästägare.

Jag drivs ut av att analysera fram vilka hästar som är i form, påväg in i form eller som tappat formen. Att sätta olika hästar/tränare/kuskar i ett sammanhang är det viktigaste när man tippar på trav. Jag skapar alltid mig en egen uppfattning kring hästarna, oavsett om det görs via lopparkivet eller live.

ATG
V75
ATG
V86

Göran Nolander

Gustaf Björck

Gustaf Björck – pluggat matematisk statistik, började på Travronden som dryga 20-åring, grundade Spelvärde.se 2014, chef för TR Medias tips- och spelprodukter sedan några år tillbaka.

De som varit med på mina andelsspel genom åren vet att det varit lönande, men också att det krävs uthållighet.

En sexmiljonersvinst, en 4,5 miljonersvinst, en tremiljonersvinst, samt ett flertalet sexsiffriga vinster finns på ”meritlistan”.

– När finns preliminärt system upplagt? Senast två timmar före spelstopp.
– Hur ofta ändras det preliminära systemet? Inte så ofta. I regel händer det bara vid strykningar eller viktiga balans- /utrustningsändringar.
– När lämnas systemet in? Cirka 5 minuter före spelstopp.

Välkomna att haka på!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Hampus Lindholm

Hampus Lindholm – har lång erfarenhet av trav och levt i princip hela mitt liv på spel.

Största framgången är när jag 2016 fick uppleva känslan av att vara ensam vinnare på V5.

Jag bor i Örebro, men mitt andra hem är lopparkivet. Där finns alltid mängder med fynd att göra och mina största styrkor är mitt hästöga och min förmåga att hitta hästarna som är bättre än sin spelprocent.

Jag tycker om att analysera och lösa loppen – helgarderar i princip aldrig. Lägger mest fokus på hästens form, tränarens form, löpningsscenario och utrustningsändringar.

ATG
V75
ATG
V64

Joakim Wikman

Joakim Wikman – skriver krönikor och är rekare på Överodds.se.

Jag är 41 år och bosatt på den lilla Medelhavsön Malta sedan 2006.

Välkommen att vara med på mina andelsspel!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Johan Bergman

Johan Bergman – arbetar som mediesäljare på TR Media.

Under åtta års tid har jag även jobbat som referent och speaker på bland annat Gävletravet, Hagmyren, Bollnästravet och Ålandstravet.

Jag följer travsporten varje dag, året runt och har dessutom mycket fina kontakter runt om i Sverige.

Jag bygger tipsen på vettiga spikar och kryddar med skrällar i garderingsloppen.

Nu kör vi!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Johan Lindberg

Trav har varit och är mitt liv!

Med de olika roller jag haft i trav-Sverige är mitt kontaktnät min stora styrka både när det kommer till sporten – och spelet.

ATG
V75
ATG
V86

Kristofer Axén

Tjena!

Kristofer Axén heter jag och jobbar på Spelvärde.se sedan 2014.

I och med mitt jobb så ser jag väldigt mycket trav och läser på till varje lunchomgång och kvällsomgång på ett eller annat sätt – vilket ger mig en bra grundkoll på alla hästar.

Min högsta enskilda vinst är 11,4 miljoner och min högsta vinst på andelsspel ligger på 500.000 kronor (unikt, åtta andelar) – vilket båda var matematiska system som detta.

Välkomna att hänga på!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Lars-Johan Holm

Lars-Johan Holm har jobbat som travjournalist i 34 år, varav de 17 senaste på Travronden.

Under den här tiden har han skaffat sig ett ett stort kontaktnät, framför allt i Norrland. På Bergsåker missar han sällan att vara på plats en tävlingsdag, men han har också björnkoll på de övriga Norrlandsbanorna.

Lars-Johan spelar V75, V86 och vissa V64-omgångar – när tävlingarna avgörs i Norrland.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Linus Eriksson

Jag andas och lever travsport 24 timmar om dygnet. Har knappt missat en tävlingsdag på hemmabanan Jägersro sedan den magiska kvällen för tolv år sedan när jag för första gången klev in i travets värld. Är inte rädd för att såga en dålig favorit, men vet samtidigt att en bra spik är en spik som vinner.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
ATG
Big 9

Malin Rydelius

Driver tillsammans med Daniel Ljunglöf populära Facebook-gruppen ”Hulkens Travsida” och gör andelsspel på Köpandel.se!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Måns Carlsson

Måns Carlsson är i från Sveriges finaste sommarstad, Lysekil. Men numera bosatt i Mora. Måns spelar i hockeyallsvenskan för Mora IK. Sport har alltid funnits med i livet i allmänt, men för några år sedan fastnade han även för travsporten. Han följer travet dagligen, men när Covid-19 kom till växte travintresset till en helt ny nivå. Travet pågick medan mycket annat stanna upp i vårt samhälle. I laget smittar även travintresset av sig och de brukar oftast prata om omgångarna och har även tillgång till mycket information från vissa tränare. Välkomna att spela med mig!

ATG
V75
ATG
V86

Markus Bergström

Markus Bergström – 80-talist, tvåbarnspappa, fotbollsnörd, Stockholmare, storfiskare ,men framförallt en riktigt stor travälskare!

Namnet ”Skrällkungen” började några travvänner ironiskt kalla mig för länge sen, dom reagerade på att jag alltid lirade vinnarspel med riktiga långskott.

Nyckeln är att alltid jobba med så mycket information som möjligt.
Man behöver göra jobbet varje omgång för att maximera förutsättningarna.

V75 och V86 handlar om att spela mot alla andra, jag tar gärna ställning i jämnstreckade lopp och är säker på att det är nyckeln till storvinsten.

Och dom där långskotten jag fick mitt smeknamn från, dom måste man våga gå på. Överspelade ekipage är inget jag går igång på.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64
ATG
Big 9

Markus Jalsborn

Med hjälp av vårt fina kontaktnät kommer vi att producera högklassiga andelssystem till både V86 och V75. Grunden i i detta lag är Johan ”Referenten” Bergman och Markus ”Jalle” Jalsborn.

Häng på ett vinnande gäng!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Mats Lindahl

Välkommen ombord på en spelläggare som älskar trav och fotboll – och alltid går för det.

På mina system blandas favoriter och spelvärde skrällar i hopp om att blir rikligt belönad.

Tillsammans gör vi det möjligt!

ATG
V75
ATG
Big 9

Mikael Johansson

Jag är i grunden en småspelare som sysslat med andelsspel sedan 2016. I mina system tar jag kalkylerade och genomtänkta beslut baserat på det faktum att varje omgång är unik och kräver sitt eget upplägg. Målet är alltid välbalanserade system som kan vara med och hugga om pengarna oavsett hur omgången utvecklas. Välkommen att hänga med!

ATG
V75

Nils O A Sundvall

Travfantaster!

Vill du ha hängslen och livrem och spela safe – då så ska du välja ett annat lag.

Vill du vara med på en fartfylld åktur utan hjälm, så hoppa på!

PS. Min provision i bolaget går varje vecka oavkortat till Barncancerfonden.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Patrick Sjöö

Reporter på Travronden som följer travet i ur och skur.

ATG
V75
ATG
V86

Rickard Blom

Rickard Bloms främsta merit är att han spelade in 5,4 miljoner på V86!

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/G3273J/rickard-blom-spelade-in-5-4-miljoner-pa-v86

Rickard är dalmas och har spelat på trav i tio år. Han är delägare i hästen What She Said. När han får tid över så spenderar han den gärna utomhus med familjen. Han är även väldigt intresserad av krypto, samt Nft’s.

ATG
V75
ATG
V86

Sebastian Edholm

Min spelfilosofi är att man ska kunna ha möjligheten att ta del av större vinster även med en lägre insats och mindre systemram.

Jag är uppvuxen i Sollefteå, men har bott på västkusten större delen av mitt vuxna liv. Arbetat med digital marknadsföring på heltid under ett par år och är mycket sportintresserad i allmänhet och av travsport i synnerhet. Travintresset har följt med sedan barnsben men bestämde mig för att göra en satsning på att försöka utvecklas som spelare för ett par år sedan och har sedan dess haft allt stadigare framgångar inom spelet.

ATG
V75

Simon Sandeborg

Tjena, Simon Sandeborg här, originalare till yrket och tycker det är jäkligt kul med trav! Jag har för vana att lira V86 och V75 och kombinerar då alltid TR Medias tips från Travronden och Spelvärde.se. Jag smälter samman det mesta av det bästa från dessa experter och lägger till en del egna goa drag som ingen annan ”ser”!

Jag lirar alltid stabilt men kul, vilket brukar generera klirr i kassan! Perfekt för den som söker spänningen i travloppen med chans på något större.

ATG
V75
ATG
V86

Stefan Bengtsson

* Driver Spelamedflera.se och har sedan 2015 dragit in sex miljonvinster.
* Varje enskild hästs vinstchanser jämförs med insatsprocent.
* Preliminärt system läggs upp normalt sett 20-40 minuter före start.
* Inlämning sker normalt sett 5-10 minuter före start.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Storavinster.se (Lindvall/Tapper)

Andelssystemen ser ut som det slutgiltiga matematiska systemet på sajten, men tar också hänsyn till den slutgiltiga sista-minuten-informationen.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Travögat.se (Thomas Öhman)

Resultatet för mina andelsspel på Köpandel 2017-2019 uppgår till 4.020.759 kronor nettoplus på V75 och 706.755 kronor plus på V86!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Travronden Spel

Travronden Spel är alltid minst en person på stallbacken för att samla in den hetaste spelinformation till samtliga ordinarie V75-omgångar.

Välkommen att vara med på vårt andelsspel!

ATG
V75
ATG
V86

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info