Alexander Henriksson

Arbetet görs varje vecka och jag gräver även under de minsta stenarna för att få den lilla extra infon, som gör att värdet sticker!

Inte blyg för att sticka ut hakan där en vanlig Svensson streckar på!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Andreas Söderström

Andreas Söderström, 40 år, bor i Östergötland, närmare bestämt i Linköping. Jag har två passioner här i livet – trav och fotboll!

ATG
V75
ATG
V86

Anton Rhöse

Jag har varit travintresserad i många år och ser det mesta vad gäller trav i både Sverige och övriga Europa. Jag försöker även att vara på plats på banan när det är tävlingar runt Värmland.

Angående systemen så går det kanske inte att fälla favoriten i alla lopp, men sett över alla avdelningar är målet alltid att det ska finnas potential för de större summorna.

Jag har inga förbestämda regler, utan varje omgång är unik och systemen läggs upp därefter!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Daniel Berglund

Hej! Jag har spelat in drygt 90 miljoner totalt på atg.tillsammans sedan starten 2016 och största vinsten är på 17,6 miljoner.

Så sent som 22/2 2020 så vann vi drygt en halv miljon på mitt mindre system på Köpandel och varje andelsköpare fick över 20.500 kronor per andel.

Jag jobbar hela tiden hårt för nya storvinster!

ATG
V75
ATG
V86

Daniel Karlsson

Jag heter Daniel Karlsson och är en rutinerad spelläggare sedan 10-15 år tillbaka i tiden. Jag spenderar flera timmar i veckan i lopparkivet och läser massvis med olika tips. Ibland får jag också in viktig info från olika tränare runt om i landet.

Allt detta för att kunna sätta ihop bra och slagkraftiga system!

Jag är en spelare som gärna går mot strömmen för att vinna en rejäl slant.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Daniel Olenklint

Daniel Olenklint – ansvarig för fotbollstipsen på Överodds.se samt en del av tipsgänget på Travronden Spel.

Jag deläger ett tiotal travhästar, vilket ger mig bra ingångar med information från både skötare och tränare. De bästa hästar jag har har varit med och ägt är Tobin Kronos, Tudor Kronos, Venkatesh, Tae Kwon Deo och Opitergium. Dessutom har jag fött upp årgångstoppen Felicity Shagwell.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
Big 9

Daniel "Jesus" Karlsson

Daniel Karlsson – går under namnet ”Jesus”. Jag ser nära nog alla lopp som körs i Sverige varje år och har bra koll på de flesta hästarna i landet – vad de besitter för egenskaper samt med vilken utrustning de tävlat. Välkommen att hänga med på mitt andelssystem!

ATG
V75
ATG
V86

Dennis Engelbo

Dennis Engelbo, jobbar i Travrondens nyhetsgrupp. Jag är uppvuxen med häst, började rida då jag var tre år, men sedan tio års ålder har det varit trav för hela slanten.

Har jobbat ett tag hos Stefan Melander och har kört några lopp, vilket gör att jag har bra kontakt med aktiva och därmed också förhoppningsvis tar del av bra information. Formintryck och klass är väldigt viktigt, liksom senaste utrustningsinfon.

Allting kokas sedan ihop till ett spelförslag. I garderingslopp är jag inte rädd för att plocka bort favoriter, men går enligt devisen att en spik ”främst ska slås in”.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Emelie Theiler

Travtokiga Emelie Theiler från Värmland!

Emelie finner såväl sporten som spelet fascinerande, även om fokus oftast hamnar på det sistnämnda. Något som också visat sig framgångsrikt.

Hon har spelat in mest pengar i Sverige flertalet gånger på V75 och V86, blivit uppmärksammad i media samt fått besök av ATG:s vinnarambassadör Hans G.

Ett roligt minne från hennes större vinster utspelar sig under Derbyhelgen hösten 2020, då varje andel för 399 kr blev värd strax över 166.000 kr!

ATG
V75
ATG
V86

Erik Törnros

Erik Törnros har spelat fotboll på professionell nivå sedan han var 17 år, men har nu lagt ner fotbollskarriären och flyttat tillbaka till sin hemstad Gävle för nya utmaningar. Eriks travintresse är extremt stort och han följer travet dagligen. Är det något du som andelsköpare kan vara säker på är det att han lägger ner stor tid i lopparkiven och att samtliga spel är väl genomarbetade.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Felix Erixson

Med en utbildning som ingenjör inom berg- och anläggning har jag skapat mig väldigt goda kunskaper inom matematik. Tillsammans med ett stort intresse för spel sedan ungdomsåren har det genererat några riktigt stora vinster på andelsspel.

Det absolut viktigaste att tänka på för de stora streckspelen – V75, V86 och GS75 – är att det är högvariansspel. Därmed är viktigt att ha tålamod!

Jag bygger alltid upp systemen så att de har hög potential!

ATG
V75
ATG
V86

Filip Karlsson & Sebastian Enterfeldt

Mitt namn är Filip Karlsson – travnörd deluxe!

Jag gör andelssystem tillsammans med min vän Sebastian Enterfeldt.

Systemen vi gör är åt de brantare hållet. Vi går helt på vår magkänsla och egna idéer där vi inte räds att spika hästar med bättre vinstchans än procent där vi ser spelvärde.

Hoppas ni vill följa med på en andel och vinna stort med oss!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Fredric Lindman

Fredric Lindman – Är inne på mitt tionde år som travexpert på Travronden.

Har lopparkivet som mitt andra hem och är ständigt på jakt efter vägar mot stora vinster.

På meritlistan, spelmässigt, finns bland annat en V75-vinst på över 2,5 miljoner.

Det här är laget för dig som vill vinna mycket, och ofta!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Fredrik Edholm

Expressens travtipster Fredrik Edholm lägger varje vecka ned åtskilliga timmar på allt från analys till intervjuer inför veckans V75-omgång.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Fredrik Ormberger

Jag har haft travet i mitt liv i över 20 år, med början som hästskötare i ung ålder, som sedermera utvecklats till tipster och hästägare.

Jag drivs ut av att analysera fram vilka hästar som är i form, påväg in i form eller som tappat formen. Att sätta olika hästar/tränare/kuskar i ett sammanhang är det viktigaste när man tippar på trav. Jag skapar alltid mig en egen uppfattning kring hästarna, oavsett om det görs via lopparkivet eller live.

ATG
V75
ATG
V86

Göran Nolander

Gustaf Björck

Gustaf Björck – pluggat matematisk statistik, började på Travronden som dryga 20-åring, grundade Spelvärde.se 2014, chef för TR Medias tips- och spelprodukter sedan några år tillbaka.

De som varit med på mina andelsspel genom åren vet att det varit lönande, men också att det krävs uthållighet.

En sexmiljonersvinst, en 4,5 miljonersvinst, en tremiljonersvinst, samt ett flertalet sexsiffriga vinster finns på ”meritlistan”.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Joakim Wikman

Joakim Wikman – skriver krönikor och är rekare på Överodds.se.

Jag är 41 år och bosatt på den lilla Medelhavsön Malta sedan 2006.

Välkommen att vara med på mina andelsspel!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Johan Bergman

Johan Bergman – arbetar som mediesäljare på TR Media.

Under åtta års tid har jag även jobbat som referent och speaker på bland annat Gävletravet, Hagmyren, Bollnästravet och Ålandstravet.

Jag följer travsporten varje dag, året runt och har dessutom mycket fina kontakter runt om i Sverige.

Jag bygger tipsen på vettiga spikar och kryddar med skrällar i garderingsloppen.

Nu kör vi!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Johan Lindberg

Trav har varit och är mitt liv!

Med de olika roller jag haft i trav-Sverige är mitt kontaktnät min stora styrka både när det kommer till sporten – och spelet.

ATG
V75
ATG
V86

Jonas Heimerwall

Jonas Heimerwall – redovisningsekonom och trav- /fotbollssupporter som står bakom twitterkontot @2140voltstart. Driver tävlingen ”Spontana Spikraden” för Travronden Spel.

ATG
V75

Jonathan Larsson

Expressens travredaktör Jonathan Larsson är intresserad av sport i allmänhet och trav i synnerhet.

Varje lördag kan du köpa en andel i hans V75-system som spelas för att vinna stora pengar.

Största favoriten spikas sällan – eller aldrig.

ATG
V75

Jörgen Dahlström

Jörgen Dahlström, som är en av de främsta tipparna i Hulkens Travgrupp, är en sann travälskare som delägde forne gulddivisionaren Candor Hall.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Jörgen Höjer

Hej alla travvänner!

Jag tävlade på elitnivå inom biljard i många år så jag vet att det krävs tid och tålamod för att lyckas. Och tid är något jag lägger ner när jag analyserar trav.

Travet fångade mitt intresse när Copiad slog igenom och har sedan dess varit ett stort intresse. Jag är alltid ordentligt påläst inför varje omgång och tittar väldigt mycket trav.

Min spelstil är mer åt skrällhållet än att spela på favoriter. Jag har ett antal vinster på runt 100.000 kr inom streckspelen och har även varit lyckosam på DD.

ATG
V75
ATG
V86

Kristofer Axén

Tjena!

Kristofer Axén heter jag och jobbar på Spelvärde.se sedan 2014.

I och med mitt jobb så ser jag väldigt mycket trav och läser på till varje lunchomgång och kvällsomgång på ett eller annat sätt – vilket ger mig en bra grundkoll på alla hästar.

Min högsta enskilda vinst är 11,4 miljoner och min högsta vinst på andelsspel ligger på 500.000 kronor (unikt, åtta andelar) – vilket båda var matematiska system som detta.

Välkomna att hänga på!

ATG
V86

Lars-Johan Holm

Lars-Johan Holm har jobbat som travjournalist i 34 år, varav de 17 senaste på Travronden.

Under den här tiden har han skaffat sig ett ett stort kontaktnät, framför allt i Norrland. På Bergsåker missar han sällan att vara på plats en tävlingsdag, men han har också björnkoll på de övriga Norrlandsbanorna.

Lars-Johan spelar V75, V86 och vissa V64-omgångar – när tävlingarna avgörs i Norrland.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Linus Eriksson

Jag andas och lever travsport 24 timmar om dygnet. Har knappt missat en tävlingsdag på hemmabanan Jägersro sedan den magiska kvällen för tolv år sedan när jag för första gången klev in i travets värld. Är inte rädd för att såga en dålig favorit, men vet samtidigt att en bra spik är en spik som vinner.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Magnus Nygren

Hockeyproffset Magnus Nygren deltar i V75-panelen i Expressen och har flera storvinster bakom sig. Han är delägare i derbytvåan Chianti och har ett brett kontaktnät inom travet. Magnus gör noggrant genomtänkta system och drar sig verkligen inte för att spika lågprocentare!

ATG
V75
ATG
V86

Malin Rydelius

Driver tillsammans med Daniel Ljunglöf populära Facebook-gruppen ”Hulkens Travsida” och gör andelsspel på Köpandel.se!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Markus Bergström

Markus Bergström – 80-talist, tvåbarnspappa, fotbollsnörd, Stockholmare, storfiskare ,men framförallt en riktigt stor travälskare!

Namnet ”Skrällkungen” började några travvänner ironiskt kalla mig för länge sen, dom reagerade på att jag alltid lirade vinnarspel med riktiga långskott.

Nyckeln är att alltid jobba med så mycket information som möjligt.
Man behöver göra jobbet varje omgång för att maximera förutsättningarna.

V75 och V86 handlar om att spela mot alla andra, jag tar gärna ställning i jämnstreckade lopp och är säker på att det är nyckeln till storvinsten.

Och dom där långskotten jag fick mitt smeknamn från, dom måste man våga gå på. Överspelade ekipage är inget jag går igång på.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Markus Jalsborn

Med hjälp av vårt fina kontaktnät kommer vi att producera högklassiga andelssystem till både V86 och V75. Grunden i i detta lag är Johan ”Referenten” Bergman och Markus ”Jalle” Jalsborn.

Häng på ett vinnande gäng!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Mårten Kindstrand

Hej,

Mårten heter jag och är 43 år. Har fru och två barn. Jag bor i Vikingstad som är en liten ort utanför Linköping.

Jag har varit i närheten av trav ända sedan jag föddes då min far och farbror både körde och tränade hästar.

Hoppas fira vinster tillsammans med er!

ATG
V75
ATG
V86

Mikael Johansson

Jag är i grunden en småspelare som sysslat med andelsspel sedan 2016. I mina system tar jag kalkylerade och genomtänkta beslut baserat på det faktum att varje omgång är unik och kräver sitt eget upplägg. Målet är alltid välbalanserade system som kan vara med och hugga om pengarna oavsett hur omgången utvecklas. Välkommen att hänga med!

ATG
V75

Mikael Sandlin

Micke ”Travkonsulten” Sandlin har givit ut sex böcker om V75 under titelnamnet ”Travkonsulten – En guide till vad som är viktigast när du spelar V75”.

Sedan 2023 jobbar han på tipssajten Storavinster.se. Tidigare har han drivit Speedanalysen.se som de senaste åren satt flest tipsettor varje år inom fackpressen.

I systemet blir det oftast två spikar och ett sparlopp för att kunna strecka på i övriga fyra lopp.

ATG
V75

Nils O A Sundvall

Travfantaster!

Vill du ha hängslen och livrem och spela safe – då så ska du välja ett annat lag.

Vill du vara med på en fartfylld åktur utan hjälm, så hoppa på!

PS. Min provision i bolaget går varje vecka oavkortat till Barncancerfonden.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
ATG
Big 9

Pär Gustafsson

Pär Gustafsson från Expressens travredaktion lägger varje vecka ned åtskilliga timmar på allt från analys till intervjuer inför veckans V86-omgång.

ATG
V86
ATG
GS75

Patrick Sjöö

Reporter på Travronden som följer travet i ur och skur.

ATG
V75
ATG
V86

Sammy Zerai

Sammy Zerai – sport – och travintresserad småbarnspappa med flera års erfarenhet inom spelvärlden.

Som spelläggare är förberedelser och detaljer allt och jag har som tumregel att inte lämna något åt slumpen. Kuponger granskas tidigt och sedan sätter jag igång med det grundläggande arbetet gällande statistik, underliggande siffror, trender, form osv.

Min spelstil är att kartlägga, syna och plocka bort dåliga favoriter samt att krydda detta med kalkylerade och smarta drag för att skruva upp utbetalningen!

Välkomna till Garantens!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64
ATG
Big 9

Sebastian Edholm

Min spelfilosofi är att man ska kunna ha möjligheten att ta del av större vinster även med en lägre insats och mindre systemram.

Jag är uppvuxen i Sollefteå, men har bott på västkusten större delen av mitt vuxna liv. Arbetat med digital marknadsföring på heltid under ett par år och är mycket sportintresserad i allmänhet och av travsport i synnerhet. Travintresset har följt med sedan barnsben men bestämde mig för att göra en satsning på att försöka utvecklas som spelare för ett par år sedan och har sedan dess haft allt stadigare framgångar inom spelet.

ATG
V75

Simon Sandeborg

Tjena, Simon Sandeborg här, originalare till yrket och tycker det är jäkligt kul med trav! Jag har för vana att lira V86 och V75 och kombinerar då alltid TR Medias tips från Travronden och Spelvärde.se. Jag smälter samman det mesta av det bästa från dessa experter och lägger till en del egna goa drag som ingen annan ”ser”!

Jag lirar alltid stabilt men kul, vilket brukar generera klirr i kassan! Perfekt för den som söker spänningen i travloppen med chans på något större.

ATG
V75
ATG
V86

Simon Sjökvist

Kort om mig – Simon är mitt namn, bosatt i Borlänge, älskar travet på Romme! Har kollat och spelat på trav under tio år.

Systemet bygger jag främst kring att hitta omgångens bästa spikar, därefter fyller jag ut systemet och hittar dom där smarriga skrällarna.

Jag börjar analysera omgången minst fyra dagar innan tävlingsdagen och jobbar sedan med systemet fram till start.

Hoppas du ska bli en del av laget och hänga med på mina spel!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Simon Svensson

Jag lämnar alltid in slagkraftiga system som har potential till att vinna stort, men allt måste ske i balans då det är sju lopp som ska stämma till slut. Man behöver inte hitta skrällarna i varje lopp när det kommer till streckspel utan det handlar om att se samtliga lopp ackumulerat i en hel omgång.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Stefan Bengtsson

* Driver Spelamedflera.se och har sedan 2015 dragit in sex miljonvinster.
* Varje enskild hästs vinstchanser jämförs med insatsprocent.
* Preliminärt system läggs upp normalt sett 20-40 minuter före start.
* Inlämning sker normalt sett 5-10 minuter före start.

ATG
V75
ATG
V86

Storavinster.se (Jimmy Tapper/Mikael Sandlin)

Andelssystemen ser ut som det slutgiltiga matematiska systemet på sajten, men tar också hänsyn till den slutgiltiga sista-minuten-informationen.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Tom Parneborg

Tom Parneborg ingår i Expressens travredaktion och pratar löpande med några av de hetaste kuskarna inför varje omgång.

ATG
V75

Travögat.se (Thomas Öhman)

Resultatet för mina andelsspel på Köpandel 2017-2019 uppgår till 4.020.759 kronor nettoplus på V75 och 706.755 kronor plus på V86!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Travronden Spel

Travronden Spel är alltid minst en person på stallbacken för att samla in den hetaste spelinformation till samtliga ordinarie V75-omgångar.

Välkommen att vara med på vårt andelsspel!

ATG
V75
ATG
V86

Veronica Winterstein

Hej, Veronica heter jag, även kallad ”Järnladyn”. Jag har spelat på trav sedan några år tillbaka och fullkomligt älskar spelet och sporten.

Tillsammans med min man och kompisar deläger jag V75-profilen Borups Tornado och en fin 1-åring efter Perfect Spirit som heter Zen Meister.

Som spelare är jag är aldrig rädd för att gå min egen väg. Jag vet vad som måste till för att vara bäst när det gäller.

ATG
V75
ATG
V86

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info