Anton Stöckel

Systemet blandar spelvärda spikar och spikar med hög segerchans.

Välkomna att vara med!

ATG
V75
ATG
V86

Christer Lagerström

Christer Lagerström – har en bakgrund som yrkesspelare i tio år och har vunnit miljonvinster fem gånger. Min högsta vinst är på 4,6 miljoner. Ha tålamod, siffrorna visar att vi är vinnare över tid! 🙂

ATG
V75
ATG
V86

Daniel Berglund

Hej! Jag har spelat in drygt 90 miljoner totalt på atg.tillsammans sedan starten 2016 och största vinsten är på 17,6 miljoner.

Så sent som 22/2 2020 så vann vi drygt en halv miljon på mitt mindre system på Köpandel och varje andelsköpare fick över 20.500 kronor per andel.

Jag jobbar hela tiden hårt för nya storvinster!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson – går under namnet ”Jesus”. Jag ser nära nog alla lopp som körs i Sverige varje år och har bra koll på de flesta hästarna i landet – vad de besitter för egenskaper samt med vilken utrustning de tävlat. Välkommen att hänga med på mitt andelssystem!

ATG
V75
ATG
V86

Daniel Ljunglöf

Daniel Olenklint

Daniel Olenklint – ansvarig för fotbollstipsen på Överodds.se samt en del av tipsgänget på Travronden Spel.

Jag deläger ett tiotal travhästar, vilket ger mig bra ingångar med information från både skötare och tränare. De bästa hästar jag har har varit med och ägt är Tobin Kronos, Tudor Kronos, Venkatesh, Tae Kwon Deo och Opitergium. Dessutom har jag fött upp årgångstoppen Felicity Shagwell.

ATG
V75
ATG
V86
Svenska Spel
Stryktipset

Dennis Engelbo

Dennis Engelbo, jobbar i Travrondens nyhetsgrupp. Jag är uppvuxen med häst, började rida då jag var tre år, men sedan tio års ålder har det varit trav för hela slanten.

Har jobbat ett tag hos Stefan Melander och har kört några lopp, vilket gör att jag har bra kontakt med aktiva och därmed också förhoppningsvis tar del av bra information. Formintryck och klass är väldigt viktigt, liksom senaste utrustningsinfon.

Allting kokas sedan ihop till ett spelförslag. I garderingslopp är jag inte rädd för att plocka bort favoriter, men går enligt devisen att en spik ”främst ska slås in”.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Emelie Theiler

Travtokiga Emelie Theiler från Värmland!

Emelie finner såväl sporten som spelet fascinerande, även om fokus oftast hamnar på det sistnämnda. Något som också visat sig framgångsrikt.

Hon har spelat in mest pengar i Sverige flertalet gånger på V75 och V86, blivit uppmärksammad i media samt fått besök av ATG:s vinnarambassadör Hans G.

Ett roligt minne från hennes större vinster utspelar sig under Derbyhelgen hösten 2020, då varje andel för 399 kr blev värd strax över 166.000 kr!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Emil Andersson

23-årige Emil Andersson från Mariestad har stor erfarenhet inom travet då han är uppvuxen med trav och framför allt spel på trav. Hans spelfilosofi är att spela för små summor men bygga system för större utdelningar, här blir man inte ledsen om en överspelad bortplockad favorit rinner undan. Hemmabanan är Axevalla där familjen har fina minnen med dubbelsegern i Stochampionatet med Activated och Racing Brodda.

Emils favoritkusk är ”Calle” Jepson!

ATG
V75
ATG
GS75

Fredric Lindman

Fredric Lindman – Är inne på mitt tionde år som travexpert på Travronden.

Har lopparkivet som mitt andra hem och är ständigt på jakt efter vägar mot stora vinster.

På meritlistan, spelmässigt, finns bland annat en V75-vinst på över 2,5 miljoner.

Det här är laget för dig som vill vinna mycket, och ofta!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Fredrik Ormberger

Jag har haft travet i mitt liv i över 20 år, med början som hästskötare i ung ålder, som sedermera utvecklats till tipster och hästägare.

Jag drivs ut av att analysera fram vilka hästar som är i form, påväg in i form eller som tappat formen. Att sätta olika hästar/tränare/kuskar i ett sammanhang är det viktigaste när man tippar på trav. Jag skapar alltid mig en egen uppfattning kring hästarna, oavsett om det görs via lopparkivet eller live.

ATG
V75
ATG
V86

Fredrik Axel Lindblad

Travfantast som älskar sporten lika mycket som spelet. Delägare i två travhästar, läser och ser det mesta man kan hitta om svenskt trav. Hoppas vi kommer få många roliga och rika stunder tillsammans.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Göran Nolander

Gustaf Björck

Gustaf Björck – pluggat matematisk statistik, började på Travronden som dryga 20-åring, grundade Spelvärde.se 2014, chef för TR Medias tips- och spelprodukter sedan några år tillbaka.

De som varit med på mina andelsspel genom åren vet att det varit lönande, men också att det krävs uthållighet.

En sexmiljonersvinst, en 4,5 miljonersvinst, en tremiljonersvinst, samt ett flertalet sexsiffriga vinster finns på ”meritlistan”.

– När finns preliminärt system upplagt? Senast två timmar före spelstopp.
– Hur ofta ändras det preliminära systemet? Inte så ofta. I regel händer det bara vid strykningar eller viktiga balans- /utrustningsändringar.
– När lämnas systemet in? Cirka 5 minuter före spelstopp.

Välkomna att haka på!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Jimmy Tapper

Travet har funnits i Jimmy Tappers liv sedan tidig ålder. Redan som 10-åring följde han sporten och sprang på Solvalla. Med sitt breda kontaktnät har han god insyn i travet och tidigare erfarenheter från bland annat Sportbladet där han skött liverapportering, tränarintervjuer, plusbetyg, travspelsbloggen mm. Numera jobbar Jimmy på tipssajten Storavinster.se tillsammans med Johan Lindvall.

ATG
V75
ATG
V64

Joakim Wikman

Joakim Wikman – skriver krönikor och är rekare på Överodds.se.

Jag är 41 år och bosatt på den lilla Medelhavsön Malta sedan 2006.

Välkommen att vara med på mina andelsspel!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
Svenska Spel
Stryktipset
Svenska Spel
Europatipset
Svenska Spel
Powerplay
Svenska Spel
Bomben

Johan Bergman

Johan Bergman – arbetar som mediesäljare på TR Media.

Under åtta års tid har jag även jobbat som referent och speaker på bland annat Gävletravet, Hagmyren, Bollnästravet och Ålandstravet.

Jag följer travsporten varje dag, året runt och har dessutom mycket fina kontakter runt om i Sverige.

Jag bygger tipsen på vettiga spikar och kryddar med skrällar i garderingsloppen.

Nu kör vi!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Johan Lindberg

Trav har varit och är mitt liv!

Med de olika roller jag haft i trav-Sverige är mitt kontaktnät min stora styrka både när det kommer till sporten – och spelet.

ATG
V75
ATG
V86

Jonas Noreen

Tipster på Spelvärde.se och lägger ner massvis med timmar i veckan på trav – hoppas att det ska löna sig på mina andelssystem! Jag har haft flera fina vinster på andelsspel och hoppas givetvis att framgångarna ska fortsätta.

ATG
V75
ATG
V86

Linus Eriksson

Jag andas och lever travsport 24 timmar om dygnet. Har knappt missat en tävlingsdag på hemmabanan Jägersro sedan den magiska kvällen för tolv år sedan när jag för första gången klev in i travets värld. Är inte rädd för att såga en dålig favorit, men vet samtidigt att en bra spik är en spik som vinner.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
ATG
Big 9

Malin Rydelius

Driver tillsammans med Daniel Ljunglöf populära Facebook-gruppen ”Hulkens Travsida” och gör andelsspel på Köpandel.se!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Måns Carlsson

Måns Carlsson är i från Sveriges finaste sommarstad, Lysekil. Men numera bosatt i Mora. Måns spelar i hockeyallsvenskan för Mora IK. Sport har alltid funnits med i livet i allmänt, men för några år sedan fastnade han även för travsporten. Han följer travet dagligen, men när Covid-19 kom till växte travintresset till en helt ny nivå. Travet pågick medan mycket annat stanna upp i vårt samhälle. I laget smittar även travintresset av sig och de brukar oftast prata om omgångarna och har även tillgång till mycket information från vissa tränare. Välkomna att spela med mig!

ATG
V75
ATG
V86

Markus Bergström

Markus Bergström – 80-talist, tvåbarnspappa, fotbollsnörd, Stockholmare, storfiskare ,men framförallt en riktigt stor travälskare!

Namnet ”Skrällkungen” började några travvänner ironiskt kalla mig för länge sen, dom reagerade på att jag alltid lirade vinnarspel med riktiga långskott.

Nyckeln är att alltid jobba med så mycket information som möjligt.
Man behöver göra jobbet varje omgång för att maximera förutsättningarna.

V75 och V86 handlar om att spela mot alla andra, jag tar gärna ställning i jämnstreckade lopp och är säker på att det är nyckeln till storvinsten.

Och dom där långskotten jag fick mitt smeknamn från, dom måste man våga gå på. Överspelade ekipage är inget jag går igång på.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64
Svenska Spel
Bomben

Markus Jalsborn

Med hjälp av vårt fina kontaktnät kommer vi att producera högklassiga andelssystem till både V86 och V75. Grunden i i detta lag är Johan ”Referenten” Bergman och Markus ”Jalle” Jalsborn.

Häng på ett vinnande gäng!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Martijn van der Weij

Martijn van der Weij är 32 år och född och uppvuxen i Nederländarna. Efter att ha avslutat högskoleutbildingen inom fordon flyttade han till Sverige 2010. Numera är han gift, driver företag och är allmänt nöjd med livet.

Under en av Martjins första veckor i Sverige köpte han en Harry Boy, vilken inte gav mer än 2 rätt. Han kände att ”Jag kan väl bättre själv”, och det är där och då travintresset började. Han har själv tävlat i dressyr, så intresset för hästar har funnits länge.

Sedan dess har Martjns utvecklat sitt eget spelsätt, byggt upp ett kontaktnät och tror mycket på mina egna tankar liksom hans ”nästagångare”.

”Mitt sätt att spela beror helt på omgången och var jag anser värdet ligger. Först o främst bläddrar jag igenom startlistorna för att markera och granska mina ”nästagångare”, samt att få en feeling om hur jag vill lägga upp systemet för mina olika lag. Jag går gärna tillbaka i lopparkivet och letar efter bortglömda ekipage. Därefter lägger jag upp en grundrad på ungefär hundra rader för att få en grund att bygga på. Jag har lärt mig den hårda vägen att det är kostsamt att gå ifrån sina egna tankar, så just den biten väger tungt. När väl kupongen är färdig så lägger jag upp den synlig för köparna och jag brukar normalt sett inte ändra på systemet när den väl ligger synligt.”

Välkommen att hänga på!

ATG
V75

Mattias Holmgren

Sedan april 2016 har jag varit anställd på Travronden. I dagsläget jobbar jag i tidningens nyhetsgrupp. Jag följer travet slaviskt och ser ett hundratal lopp i veckan. Både från Sverige och utlandet. Både på banorna och via ATG-live.

I mitt lag försöker jag alltid spela sunt. Jag försöker att göra system med vettiga spikar, men som ändå har potential för de stora pengarna.

Välkomna att vara med!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Niklas Borssén

Frilansande oddscompiler och sportrekare som älskar att analysera. Kan spika en outsider likaväl som att helgardera en storfavorit.

Väldigt stort spel- och sportintresse med fokus framför allt på fotboll och ishockey.

Bosatt mestadels av tiden på Malta.

Testa gärna mina andelsspel!

ATG
Big 9
Svenska Spel
Stryktipset
Svenska Spel
Europatipset
Svenska Spel
Topptipset
Svenska Spel
Powerplay
Svenska Spel
Bomben

Nils O A Sundvall

Travfantaster!

Vill du ha hängslen och livrem och spela safe – då så ska du välja ett annat lag.

Vill du vara med på en fartfylld åktur utan hjälm, så hoppa på!

PS. Min provision i bolaget går varje vecka oavkortat till Barncancerfonden.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Patrick Sjöö

Reporter på Travronden som följer travet i ur och skur.

ATG
V75
ATG
V86

Patrik Jarlesäter

Jag har ett stort fotbollsintresse med störst fokus mot de brittiska öarna. Rekar på Överodds.se.

På Big 9 kommer vi att satsa på att fälla någon av favoriterna varje gång, häng med, snart smäller det!

ATG
Big 9

Rickard Blom

Rickard Bloms främsta merit är att han spelade in 5,4 miljoner på V86!

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/G3273J/rickard-blom-spelade-in-5-4-miljoner-pa-v86

Rickard är dalmas och har spelat på trav i tio år. Han är delägare i hästen What She Said. När han får tid över så spenderar han den gärna utomhus med familjen. Han är även väldigt intresserad av krypto, samt Nft’s.

ATG
V75
ATG
V86

Simon Sandeborg

Tjena, Simon Sandeborg här, originalare till yrket och tycker det är jäkligt kul med trav! Jag har för vana att lira V86 och V75 och kombinerar då alltid TR Medias tips från Travronden och Spelvärde.se. Jag smälter samman det mesta av det bästa från dessa experter och lägger till en del egna goa drag som ingen annan ”ser”!

Jag lirar alltid stabilt men kul, vilket brukar generera klirr i kassan! Perfekt för den som söker spänningen i travloppen med chans på något större.

ATG
V75
ATG
V86

Spelvärde .se

Systemet är ett lagarbete av hela Spelvärdes redaktion – vem som anges som speläggare den aktuella omgången saknar betydelse för systemets konstruktion.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Stefan Bengtsson

* Driver Spelamedflera.se och har sedan 2015 dragit in sex miljonvinster.
* Varje enskild hästs vinstchanser jämförs med insatsprocent.
* Preliminärt system läggs upp normalt sett 20-40 minuter före start.
* Inlämning sker normalt sett 5-10 minuter före start.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Storavinster .se

Andelssystemen ser ut som det slutgiltiga matematiska systemet på sajten, men tar också hänsyn till den slutgiltiga sista-minuten-informationen.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Thomas Öhman - Travögat.se

Resultatet för mina andelsspel på Köpandel 2017-2019 uppgår till 4.020.759 kronor nettoplus på V75 och 706.755 kronor plus på V86!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Tim Schlaucher Esser

Tim Schlaucher Esser – mitt travintresse sträcker sig många år tillbaka och de senaste åren har jag med framgång jobbat med att plugga travlopp på heltid.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Travronden Spel - Redaktionen

Travronden Spel är alltid minst en person på stallbacken för att samla in den hetaste spelinformation till samtliga ordinarie V75-omgångar.

Välkommen att vara med på vårt andelsspel!

ATG
V75
ATG
V86

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info