Anton Stöckel

Systemet blandar spelvärda spikar och spikar med hög segerchans.

Välkomna att vara med!

ATG
V75
ATG
V86

Christer Lagerström

Christer Lagerström – har en bakgrund som yrkesspelare i tio år och har vunnit miljonvinster fem gånger. Min högsta vinst är på 4,6 miljoner. Ha tålamod, siffrorna visar att vi är vinnare över tid! 🙂

ATG
V75
ATG
V86

Daniel Berglund

Hej! Jag har spelat in drygt 90 miljoner totalt på atg.tillsammans sedan starten 2016 och största vinsten är på 17,6 miljoner.

Så sent som 22/2 2020 så vann vi drygt en halv miljon på mitt mindre system på Köpandel och varje andelsköpare fick över 20.500 kronor per andel.

Jag jobbar hela tiden hårt för nya storvinster!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
Big 9

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson – går under namnet ”Jesus”. Jag ser nära nog alla lopp som körs i Sverige varje år och har bra koll på de flesta hästarna i landet – vad de besitter för egenskaper samt med vilken utrustning de tävlat. Välkommen att hänga med på mitt andelssystem!

ATG
V75
ATG
V86

Daniel Ljunglöf

Daniel Olenklint

Daniel Olenklint – ansvarig för fotbollstipsen på Överodds.se samt en del av tipsgänget på Travronden Spel.

Jag deläger ett tiotal travhästar, vilket ger mig bra ingångar med information från både skötare och tränare. De bästa hästar jag har har varit med och ägt är Tobin Kronos, Tudor Kronos, Venkatesh, Tae Kwon Deo och Opitergium. Dessutom har jag fött upp årgångstoppen Felicity Shagwell.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
Big 9
Svenska Spel
Stryktipset
Svenska Spel
Europatipset
Svenska Spel
Topptipset

Daniel Wiström

Hallå! Daniel här – rekare på Överodds.se och nu även spelläggare på Big 9.

Mina system är slagkraftiga där vi utgår från minst en spik, men där vi inte är skygga för att spika fler om värdet finns. Jag kommer att utgå från spelprocent och om det innebär att favoriter behöver fällas så kommer detta system inte att fega ur.

ATG
Big 9

Dennis Engelbo

Dennis Engelbo, jobbar i Travrondens nyhetsgrupp. Jag är uppvuxen med häst, började rida då jag var tre år, men sedan tio års ålder har det varit trav för hela slanten.

Har jobbat ett tag hos Stefan Melander och har kört några lopp, vilket gör att jag har bra kontakt med aktiva och därmed också förhoppningsvis tar del av bra information. Formintryck och klass är väldigt viktigt, liksom senaste utrustningsinfon.

Allting kokas sedan ihop till ett spelförslag. I garderingslopp är jag inte rädd för att plocka bort favoriter, men går enligt devisen att en spik ”främst ska slås in”.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Fredric Lindman

Fredric Lindman – Är inne på mitt tionde år som travexpert på Travronden.

Har lopparkivet som mitt andra hem och är ständigt på jakt efter vägar mot stora vinster.

På meritlistan, spelmässigt, finns bland annat en V75-vinst på över 2,5 miljoner.

Det här är laget för dig som vill vinna mycket, och ofta!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
ATG
Big 9

Fredrik Ormberger

Jag har haft travet i mitt liv i över 20 år, med början som hästskötare i ung ålder, som sedermera utvecklats till tipster och hästägare.

Jag drivs ut av att analysera fram vilka hästar som är i form, påväg in i form eller som tappat formen. Att sätta olika hästar/tränare/kuskar i ett sammanhang är det viktigaste när man tippar på trav. Jag skapar alltid mig en egen uppfattning kring hästarna, oavsett om det görs via lopparkivet eller live.

ATG
V75
ATG
V86

Fredrik Axel Lindblad

Travfantast som älskar sporten lika mycket som spelet. Delägare i två travhästar, läser och ser det mesta man kan hitta om svenskt trav. Hoppas vi kommer få många roliga och rika stunder tillsammans.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Göran Nolander

Ett spelbolag med flera andelsägare ger större system och större chans att vinna. Mycket arbete läggs ned på att hitta de bästa systemen!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
ATG
Big 9
Svenska Spel
Stryktipset
Svenska Spel
Europatipset
Svenska Spel
Topptipset
Svenska Spel
Bomben

Hans Wågegård

Hans Wågegård – Svensk och internationell hockeyrekare på Överodds.

Jag är 28 år och bosatt mitt emellan Åre och Östersund. Jag har ett genuint sportintresse där särskilt hockey är min stora passion och där jag lägger oerhört mycket tid genom att se matcher, highlights, statistik och tabeller.

Svenska Spel
Powerplay

Jimmy Tapper

Travet har funnits i Jimmy Tappers liv sedan tidig ålder. Redan som 10-åring följde han sporten och sprang på Solvalla. Med sitt breda kontaktnät har han god insyn i travet och tidigare erfarenheter från bland annat Sportbladet där han skött liverapportering, tränarintervjuer, plusbetyg, travspelsbloggen mm. Numera jobbar Jimmy på tipssajten Storavinster.se tillsammans med Johan Lindvall.

ATG
V75
ATG
V64
ATG
Big 9

Joakim Wikman

Joakim Wikman – skriver krönikor och är rekare på Överodds.se.

Jag är 41 år och bosatt på den lilla Medelhavsön Malta sedan 2006.

Välkommen att vara med på mina andelsspel!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
ATG
Big 9
Svenska Spel
Stryktipset
Svenska Spel
Europatipset
Svenska Spel
Powerplay
Svenska Spel
Bomben

Johan Bergman

Johan Bergman – arbetar som mediesäljare på TR Media.

Under åtta års tid har jag även jobbat som referent och speaker på bland annat Gävletravet, Hagmyren, Bollnästravet och Ålandstravet.

Jag följer travsporten varje dag, året runt och har dessutom mycket fina kontakter runt om i Sverige.

Jag bygger tipsen på vettiga spikar och kryddar med skrällar i garderingsloppen.

Nu kör vi!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
ATG
Big 9

Johan Lindberg

Trav har varit och är mitt liv!

Med de olika roller jag haft i trav-Sverige är mitt kontaktnät min stora styrka både när det kommer till sporten – och spelet.

ATG
V75
ATG
V86

Jonas Noreen

Tipster på Spelvärde.se och lägger ner massvis med timmar i veckan på trav – hoppas att det ska löna sig på mina andelssystem! Jag har haft flera fina vinster på andelsspel och hoppas givetvis att framgångarna ska fortsätta.

ATG
V75
ATG
V86

Linus Eriksson

Jag andas och lever travsport 24 timmar om dygnet. Har knappt missat en tävlingsdag på hemmabanan Jägersro sedan den magiska kvällen för tolv år sedan när jag för första gången klev in i travets värld. Är inte rädd för att såga en dålig favorit, men vet samtidigt att en bra spik är en spik som vinner.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
ATG
Big 9

Malin Rydelius

Driver tillsammans med Daniel Ljunglöf populära Facebook-gruppen ”Hulkens Travsida” och gör andelsspel på Köpandel.se!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
ATG
Big 9

Markus Bergström

Markus Bergström – 80-talist, tvåbarnspappa, fotbollsnörd, Stockholmare, storfiskare ,men framförallt en riktigt stor travälskare!

Namnet ”Skrällkungen” började några travvänner ironiskt kalla mig för länge sen, dom reagerade på att jag alltid lirade vinnarspel med riktiga långskott.

Nyckeln är att alltid jobba med så mycket information som möjligt.
Man behöver göra jobbet varje omgång för att maximera förutsättningarna.

V75 och V86 handlar om att spela mot alla andra, jag tar gärna ställning i jämnstreckade lopp och är säker på att det är nyckeln till storvinsten.

Och dom där långskotten jag fick mitt smeknamn från, dom måste man våga gå på. Överspelade ekipage är inget jag går igång på.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64
Svenska Spel
Stryktipset
Svenska Spel
Europatipset
Svenska Spel
Topptipset
Svenska Spel
Bomben

Markus Jalsborn

Med hjälp av vårt fina kontaktnät kommer vi att producera högklassiga andelssystem till både V86 och V75. Grunden i i detta lag är Johan ”Referenten” Bergman och Markus ”Jalle” Jalsborn.

Häng på ett vinnande gäng!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64
ATG
Big 9

Martijn van der Weij

Jag heter Martijn van der Weij är 32 år gammal och är född och uppvuxen i Nederländarna. Efter att ha avslutat högskoleutbildingen inom fordon flyttade jag till Sverige år 2010. Numera är jag gift, driver företag och är rent allmänt nöjd med livet.

En av mina första veckor i Sverige köpte jag en Harry Boy vilket inte gav mer än 2 rätt, jag tyckte väl att jag själv kunde bättre och det är där och då intresset för travet började. Jag har själv tävlat i dressyr så intresset för hästar fanns redan där.

Sen dess har jag utvecklat mitt eget spelsätt, byggt upp ett kontaktnät och tror mycket på mina egna tankar liksom mina nästagångare. Sen sent i våras fick jag möjligheten att lägga andelsspel och har sen dess spelat in närmare en halv miljon kronor på relativt små system.

Mitt sätt att spela beror helt på omgången och vart jag anser värdet ligger, först o främst bläddrar jag igenom startlistorna för att markera och granska mina nästagångare, samt att få en feeling om hur jag vill lägga upp kupongen på mina olika lag. Jag går gärna tillbaka i lopparkivet och letar efter bortglömda ekipage. Därefter lägger jag upp en grundrad på ungefär hundra rader för att få en grund att bygga på, jag har lärt mig den hårda vägen att det är kostsamt att gå ifrån sina egna tankar så de väger tungt. När väl kupongen är färdig så lägger jag den synligt för köparna och jag brukar inte ändra när den väl ligger synligt.

Välkommen att hänga på!

ATG
V75

Matthias Sjödin

Dryg 40-årig norrlänning i Stockholmsexil sedan 20 år. Driver Sveriges största NFL-podcast, NFL-Podden, sedan 2013 och haft eget NFL-program på Viaplay. Förutom NFL så är det trav och fotboll som gäller.

ATG
Big 9

Mattias Holmgren

Sedan april 2016 har jag varit anställd på Travronden. I dagsläget jobbar jag i tidningens nyhetsgrupp. Jag följer travet slaviskt och ser ett hundratal lopp i veckan. Både från Sverige och utlandet. Både på banorna och via ATG-live.

I mitt lag försöker jag alltid spela sunt. Jag försöker att göra system med vettiga spikar, men som ändå har potential för de stora pengarna.

Välkomna att vara med!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Niklas Borssén

Frilansande oddscompiler och sportrekare som älskar att analysera. Kan spika en outsider likaväl som att helgardera en storfavorit.

Väldigt stort spel- och sportintresse med fokus framför allt på fotboll och ishockey.

Bosatt mestadels av tiden på Malta.

Testa gärna mina andelsspel!

ATG
Big 9
Svenska Spel
Stryktipset
Svenska Spel
Europatipset
Svenska Spel
Topptipset
Svenska Spel
Powerplay
Svenska Spel
Bomben

Nils O A Sundvall

Travfantaster!

Vill du ha hängslen och livrem och spela safe – då så ska du välja ett annat lag.

Vill du vara med på en fartfylld åktur utan hjälm, så hoppa på!

PS. Min provision i bolaget går varje vecka oavkortat till Barncancerfonden.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Överodds Experter

Överodds lanserades 2018 med ambitionen att erbjuda Sveriges bästa tipsmaterial.

Hos oss hittar du spelrekar med utförliga analyser och landets mest genomarbetade Stryktipsmaterial.

Kravet vi har på oss själva? Att leverera landets högsta ROI på rekarna och gå på djupet som inga andra på Stryktipset!

Svenska Spel
Stryktipset
Svenska Spel
Europatipset
Svenska Spel
Topptipset
Svenska Spel
Powerplay
Svenska Spel
Bomben

Patrick Sjöö

Reporter på Travronden som följer travet i ur och skur.

ATG
V75
ATG
V86

Patrik Jarlesäter

Jag har ett stort fotbollsintresse med störst fokus mot de brittiska öarna. Rekar på Överodds.se.

På Big 9 kommer vi att satsa på att fälla någon av favoriterna varje gång, häng med, snart smäller det!

ATG
Big 9

Rickard Lindström

Mina Big 9-system har sin grund i olika statistiska parametrar kombinerat med underliggande siffror och värden såsom skador, spelschema samt form. Ambitionen är att hitta spelvärda kombinationer för den specifika omgången.

ATG
Big 9

Sabrina Tapper

Följer travet regelbundet då min man Jimmy Tapper både jobbar och har travet som sin stora hobby.

Inför tävlingarna får jag ta del av mycket värdefull info som även ligger som grund till systemuppbyggnaden. Tittar inte hur andra spelar utan följer mina egna tankar och idéer.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
V64

Simon Sandeborg

Tjena, Simon Sandeborg här, originalare till yrket och tycker det är jäkligt kul med trav! Jag har för vana att lira V86 och V75 och kombinerar då alltid TR Medias tips från Travronden och Spelvärde.se. Jag smälter samman det mesta av det bästa från dessa experter och lägger till en del egna goa drag som ingen annan ”ser”!

Jag lirar alltid stabilt men kul, vilket brukar generera klirr i kassan! Perfekt för den som söker spänningen i travloppen med chans på något större.

ATG
V75
ATG
V86

Simon Thern

Hallå! Simon Thern heter jag och är aktiv inom fotbollen. Just nu IFK Norrköping, men jag är även en travnörd.

Travet har funnits med mig under stora dela av mitt liv. Först min pappa Jonas som ägde ett antal hästar under min uppväxt, sedan även för egen del sedan 2012.

Familjen har även en mindre uppfödning.

Jag har bra kontakter inom travet både bland experter, aktiva, kuskar och tränare som jag stött på under åren.

Försöker oftast fälla den största favoriten och räds inte för att spika mindre betrodda hästar för hög potential i systemen, men anpassar mig självklart efter omgången.

Skriver något kort om mina tankar i chatten inför varje omgång.

ATG
V75
ATG
V86

Spelvärde.se - Redaktionen

Systemet är ett lagarbete av hela Spelvärdes redaktion – vem som anges som speläggare den aktuella omgången saknar betydelse för systemets konstruktion.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75

Stefan Bengtsson

* Driver Spelamedflera.se och har sedan 2015 dragit in sex miljonvinster.
* Varje enskild hästs vinstchanser jämförs med insatsprocent.
* Preliminärt system läggs upp normalt sett 20-40 minuter före start.
* Inlämning sker normalt sett 5-10 minuter före start.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Storavinster .se

Andelssystemen ser ut som det slutgiltiga matematiska systemet på sajten, men tar också hänsyn till den slutgiltiga sista-minuten-informationen.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Thomas Öhman - Travögat.se

Resultatet för mina andelsspel på Köpandel 2017-2019 uppgår till 4.020.759 kronor nettoplus på V75 och 706.755 kronor plus på V86!

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64
ATG
Big 9

Tim Schlaucher Esser

Tim Schlaucher Esser – mitt travintresse sträcker sig många år tillbaka och de senaste åren har jag med framgång jobbat med att plugga travlopp på heltid.

ATG
V75
ATG
V86
ATG
GS75
ATG
V64

Travronden Spel - Redaktionen

Travronden Spel är alltid minst en person på stallbacken för att samla in den hetaste spelinformation till samtliga ordinarie V75-omgångar.

Välkommen att vara med på vårt andelsspel!

ATG
V75
ATG
V86

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info