Edrica är verkligen kvällens drag!

Det blev sex rätt för Anton Stöckel i lördags, men de som var med på systemet vet att det lika gärna hade kunnat vara full pott för laget. Varför? Omgångens största skräll, Björs Frej, var nämligen förstareserv…

– Ja, vad är talesättet? ”Nära skjuter ingen hare”? Lite så kändes det när loppet var klart och just för stunden var det riktigt surt. Björs Frej var som sagt förstareserven på systemen, men jag hade väldigt stor tro till favoriten Pydin som spikades.
– Det var som sagt surt till en början, men när alla glada tillrop började trilla in försvann den lilla bitterheten och det är verkligen – verkligen – roligt att kunna glädja så många. Alla som köpte en andel för 150kr kunde i lördags kvittera ut 799kr.
Nya tag med andra ord?
– Oja! Jag hade sex rätt även under fredagen och lördagen innan inkasserade laget sju rätt.
Formen verkar god och vi läste även en artikel att du satte en miljonvinst i lördags?
– Det stämmer. Jag spelar ett stort bolag åt ett gäng på min hemort och just eftersom det är stort samt spelar Jokersystem fick jag med Björs Frej där vilket innebar att det blev närmare 2,1 miljoner tillbaka på det systemet.
Storform med andra ord! Vad ska vi inte missa på V86 i kväll?
– Jag har tippat V86-8 och där förstår jag verkligen ingenting när jag läser strecklistan och ser att 6 Edrica är singelprocentare! Hon kommer att rankas upp som etta på Travronden Spels sena system och jag har pratat med Erik Lindegren både i måndags och även i dag om den här hästen. Precis som mig tycker han att det är märkligt låg procent, även om han ville poängtera att han inte är någon spelare. Galoppen senast var ett olycksfall i arbetet och Edrica är verkligen kvällens drag!
Andelar till Antons lag hittar du HÄR

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se