Åtta rätt när V86 äntligen var tillbaka!

Totalvinsten för systemet blev 48.347 kr!

Vi har pratat med Dennis Engelbo som fick åtta rätt när V86 äntligen var tillbaka i onsdags. Han spelade totalt in 48.347 kr vilket blev 3.021 kr tillbaka per andel, där andelarna kostade 300 kr.

Du spikade både Mellby Free och Rajah Silvio, var det en självklarhet för dig att lägga upp det så?

Mellby Free hade en straffspark från perfekt utgångsläge, så där fanns det faktiskt inte en tanke på att gardera. Rajah Silvio däremot fanns det en del frågetecken kring enligt mig, men motståndet var inte alls av samma kaliber som han är van vid. Hästen imponerade inte överhuvudtaget i loppet, men han hade klass som räckte mot de övriga…

Vad i omgången förvånade dig mest?

Det förvånade mig att Joakim Lövgren inte blev släppt till ledningen med Zefiro dei Cedri i V86-7. Men i övrigt skrällde det i precis de loppen jag trodde! Att Pietro Gubellini lyckades vinna med en smygkörd häst, istället för som vanligt med offensivt upplägg, hör inte till vanligheten.

Om du fick välja en häst som du anser man bör ha lite extra koll på i framtiden, vilken är det och varför?

Det finns många hästar att hålla ögonen på framöver…rent sportsligt ska det givetvis bli otroligt roligt att se Campo Bahia, Attraversiamo, Inti Boko med flera i Derbyt och Conrads Rödluva, Activated och Staro Miami bara för att nämna några i Derbystoet… Rent spelmässigt däremot så kan jag redan nu avslöja att jag har ett superdrag till nästa V86-omgång, så förhoppningen är att det blir åtta rätt nästa vecka också. Det är Flavienne Lascaux som från springspår kan nå ledningen! Väl där är hon bra nog för att vinna i onsdagens sällskap. Och det bästa av allt är nog att hon blir kraftigt bortglömd då resultaten uteblivit på sistone.

Stort grattis Dennis och alla andelsköpare! Missa inte chansen att hugga en andel hos någon av lagen till lördagens omgång, du hittar dom HÄR

Är du nyfiken och vill läsa om vårt framgångar så gör du det HÄR

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se