Vinsten blev 178.727 kronor!

vinsten-blev-178-727-kronor

Grattis till er som var med i något av Gustafs GS75-lag ”Gustaf Björck” respektive ”Gustaf Björck – Mot Miljonen!” i söndags! Vinsten blev 178.727 kronor!

Det blev sju rätt på båda mina system på GS75 i söndags där 19-procentaren 13 Bastian i femte avdelningen låg som grund till vinsterna. Fyraåringen gav ett förbättrat intryck när framskorna rycktes i senaste starten och nu mötte han ett klart överkomligt gäng som han normalt sett skulle runda.

När Stefan Persson också lyckades servera hästen en perfekt resa blev segern säker. Bastian var given spik på båda systemen – kompletterad med favoriten 3 Lucifer Lane som spik på ”Lag Gustaf Björck” blev vinsten där 91.018 kronor (11.377 kr per andel – insats 500 kr). På mitt ”Miljonsystem” som alltid fokuserar extra mycket på att håva in de stora pengarna var 14-procentaren 1 Rapido S.W. i tredje avdelningen kompletterande spik till Bastian. Kusken Mikael J Andersson körde klockrent – spets, släpp till favoriten och sedan kändes det ”klart” när luckan kom som på beställning i sista sväng även om det blev småhårt till slut.

På ”Miljonsystemet” blev vinsten 87.709 kronor (5.847 kr per andel – insats 200 kr).

En härlig söndag!
/Gustaf

Gustafs andelar hittar du HÄR

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se