”Korsdrag i kuponghögen” đŸ€©

Vi har en fantastisk travhelg framför oss med en riktigt bra V75-omgĂ„ng. Daniel “Vinnarskallen” Karlsson kommer befinna sig pĂ„ plats för att ta del av senaste informationen och njuta av förestĂ€llningen. 

BĂ€sta spiken:
DÄ fÄr vi blÀddra fram till (V75-5)  2 Via La Vida Face. FemÄringen besitter ruggigt bra kvaliteter och jag tror inte vi sett botten i denna Ànnu. Nu med perfekta förutsÀttningar frÄn bricka 2 lÀr Goop trycka av vad som gÄr mot ledningen och dÄ blir ekipaget mycket svÄrslagna. Spets och slut! 

BĂ€sta draget:
Det hittar vi i Svenskt Travkriterium (V75-6) 3 Following som trÀnas av Stefan Melander en av landet allra skickligaste trÀnare nÀr de gÀller att stÀlla i ordning till större lopp. Den hÀr gÄngen har man skruvat pÄ utrustningen och toppar till Following lite extra vilket jag tror kan göra stora effekter. En hÀst med toppform, strÄlande startspÄr frÄn bricka 3 och sÄ Björn Goop i sulkyn. Oavsett resa sÄ kan vi rÀkna med en vÀldigt fin prestation och de skulle inte förvÄna mig om Björn Goop tillsammans med Melander fÄr lyssna till Aida Triumphal March nÀr de vandrar tillbaka pÄ Solvallas upplopp efter segern i Svensk Travkriterium.

BÀsta skrÀllen:
(V74-4) HÀr hittar vi en riktigt spÀnnande hÀst 9 Joy Sisu som flög fram genom sista svÀng pÄ Solvalla i sitt uttagningslopp till Oaks finalen. FrÄn sista hÀst till första hÀst i fjÀrdespÄr sÀtter Mika Fors dit nosen pÄ mÄllinjen. En riktig wow prestation. Med en lite bÀttre resa denna gÄngen sÄ skulle den flygande finlÀndaren göra om den makalösa spurten till lÄg procent och stÀlla till med korsdrag i kuponghögen. Mika Fors Àr dessutom en ruggigt bra kusk som jag gillar. 

TÀnk ocksÄ pÄ att det Àr hela 100 000 000 i Multijackpot sÄ gÄ in och köp era andelar i god tid för att vara sÀkra pÄ att ni Àr med. Om ni skulle se mig pÄ Solvalla sÄ fÄr ni gÀrna komma fram och hÀlsa i annat fall kan nu ju alltid besöka min sida pÄ Facebook som heter Vinnarskallens Miljonspel dÀr ni dessutom kan hitta alla min spel pÄ V75. 

Varmt vĂ€lkomna / Danne ”Vinnarskallen” Karlsson 

⭐VINNARSKALLENS JACKPOT⭐
⭐VINNARSKALLEN X12⭐
⭐VINNARSKALLEN⭐
⭐HÀr hittar du samtliga V75-lag⭐
  • Dela sidan

VĂ„ra andelsspel

VĂ€lkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets frÀmsta tipsters pÄ ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar frÄn 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

VĂ€lkomna till lagen!

Spela pĂ„ bland annat Stryktipset och Europatipset med nĂ„gra av landets absolut frĂ€msta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

JĂ€rnladyns tre snabba

Veronica Ă€ven kallad JĂ€rnladyn Ă€r en av Köpandels senaste tillskott. Inför onsdagens V86-omgĂ„ng delar…

Sundvalls tre ”mĂ„stestreck”

Sundvall delar med sig av tre snabba ”mĂ„stestreck” inför kvĂ€llens V64-omgĂ„ng som avgörs frĂ„n…

”Spets runt om”

Vi inleder med en ny spelvecka frĂ„n FĂ€rjestad. Daniel “Vinnarskallen” Karlsson delar med sig…

2 564 kronor per andel pÄ satsade 200!

Malin Rydelius Ă€r en av vĂ„ra duktiga spellĂ€ggare pĂ„ Köpandel. Idag lyckades hon hitta…

Stefan spelade in hela 344 563 kr pĂ„ V75! 🎉

TvĂ„ lag fixade Full Pott under dagens V75:a, signerat Stefan Bengtsson och Tim Schlaucher…

Har du frÄgor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel frĂ„n Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. ÅldersgrĂ€ns 18 Ă„r.

Vill du ha koll pÄ ditt spelande?
Stödlinjen, www.stodlinjen.se, 020-819 100
Spelpaus, www.spelpaus.se
Spelfriheten, www.spelfriheten.se

Köpandel Àr en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din lÀsarupplevelses skull. Genom att fortsÀtta anvÀnda vÄra tjÀnster godkÀnner du det.

Nej, ge mig mer info