Vilken kalasstart för laget i årets Winterburst! 

Linus Eriksson – Travronden Spel har fått en riktigt härlig start på årets Winterburst.
Nedan delar han med sig av sina tankar kring dagens omgång på Solvalla:

”Laget fick en riktigt härlig start på årets Winterburst med 31.410 kr inspelat under uppesittarkvällen, vilket innebar 1.256 kr per satsad hundralapp, en riktigt god julklapp!

Efter en mellanomgång uppe i Umeå där vi bara fick en tröstpeng tillbaka vänder vi nu blickarna mot julens travsportsliga höjdpunkt, STL-finalerna på Solvalla. I vanlig ordning är det, för årstiden, helt fantastiska fält att grotta ner sig i och för en travälskare som undertecknad vattnas det redan i munnen inför vad som komma skall. Spelmässigt ser omgången inte heller ut att gå för hackor och som vanligt när det är finaler finns det en hel del intressanta hästar streckade till alldeles för låg procent. Två sådana finner vi i V75-7 där det råder stor optimism från stallhåll gällande 5 Night Brodde och 10 Harran Boko. Jag var strax före jul ute på Conrad Lugauers gård och fick då med mig en del matnyttig information. Trots spåren håller man den sistnämnde något högre och trodde att övriga i loppet skulle få mycket svårt att stå emot Maharajah-sonen om det bara stämde lite längs vägen. Om jag vågar gå rakt ut återstår att se, men ett bra DD-drag är det åtminstone!

Bästa spiken i omgången är favorit, men inte så stor som han borde vara då jag tror att 6 Iggy B.R. (V75-2) står i en klass för sig i Klass II-finalen. Den norska hästen var storfavorit att ta hem norska kriteriet i höstas och hade utan galopp troligtvis också gjort det. Nu står han å andra sidan fortsatt extremt billigt inne i nuvarande klass och då han inte heller räds lite grovjobb är åtminstone inte jag särskilt orolig när jag plitar ner singelstrecket.”

Linus andelar hittar du HÄR

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se