”Vi visste att det skulle ge minst 200.000 kronor – nu blev det ännu bättre!”

Det blev en fantastisk onsdag för ”Torsk på Travet” som levererade över 15.000 kronor tillbaka per andel och en totalvinst på 378.937 kronor! Andelarna kostade 100 kronor, vilket betyder att varje andelsköpare fick 150 gånger pengarna åter – en riktig succé med andra ord.. 

Vi på Köpandel är givetvis riktigt stolta över att Torsk på Travet duon erbjuder sina andelsspel just hos oss och passade på att ta några ord med dem efter vinsten.

Hur känns det efter storvinsten i onsdags?
Det känns riktigt härligt! Det är inte varje dag man får in sådana vinster. Pulsen var hög in mot upploppet i den sista avdelningen när storskrällen Perfect Dynamite lämnade konkurrenterna och vi visste att det skulle ge minst 200.000 kronor – nu blev det ännu bättre. Sedan är det så klart extra kul att kunna glädja alla trogna andelsköpare som är med oss i vått och torrt!

Hur gör ni när ni lägger komponerar era system och vad tycker ni är viktigast att ta i beaktning?
Först och främst så har vi ett stort kontaktnät bland de aktiva. Sedan ser vi de allra flesta lopp som körs varje dag. Med den grunden kommer vi väldigt långt när vi ska komponera systemen. Vi är inte på jakt efter att plocka ner månen utan försöker istället att vara småspelarens bästa vän och hitta någon kantboll här och där.

Om ni skulle ge ett råd till någon som precis börjat spela på trav, vilket vore det?
Som många andra säkert säger, tro på dina egna idéer och frångå inte hästar du följt ett tag även om det kan gå flera starter mellan segrarna.  Det lönar sig i längden att tro på sig själv!

Torsk på Travet består av Markus Jalsborn och Johan Bergman, givetvis erbjuder de andelar även till V75 i helgen.
Andelarna hittar du HÄR

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se