Världspremiär för Emelies Tipshörna – Mantorp 220108

Hej allihopa och kul att just Du klickade dig in till min tipshörna! 

Det ska bli jättekul och spännande att få börja som spelläggare på Köpandel/Hedlunds.
Jag ser fram emot ett trevligt, och förhoppningsvis mycket vinstrikt samarbete!

Emelies Tipshörna kommer inrikta sig på spelformen V75, och min målsättning är att alltid publicera tips inför kommande V75 omgång på fredag kväll.
Jag försöker alltid komma så nära inpå hästen som möjligt gällande information, genom att lyssna på intervjuer med tränare samt kuskar och försöka hänga med kring alla förändringar i utrustningen. Mitt system EMELIES TIPSHÖRNA ligger till grund för mina tankar och andelen kostar 349:- med 25 andelar för att vi ska få ett slagkraftigt system. 

Ett roligt minne från en av mina större vinster utspelar sig under Derbyhelgen hösten 2020, då jag spelade in hela 3.660.839 :- på V75, varje andel för 399 :- blev värd strax över 166.000 :-. Det som kan vara roligt att veta är att jag faktiskt smällde dit vinsten i samband med en premiäromgång för ett annat ombud. Jag tror inte att man kan önska sig en bättre start, även om inte vinsterna trillar in på beställning. Jag har varit spelläggare i ca fyra års tid på ATG tillsammans och under tiden spelat in mest pengar i Sverige flertalet gånger på V75 och V86, blivit uppmärksammad i media, samt även fått besök av Hans G. 

Nytt år, nya utmaningar och vi beger oss till Mantorp, beläget ett par mil utanför Linköping för en genomgång.  

Min första anblick:
Jag tycker omgången ser väldigt öppen och spelvänlig ut, sju relativt jämna lopp och ingen direkt storfavorit på förhand. Vi har haft flertalet omgångar sista tiden med bra betalt. Vädret har varit en viktig faktor eftersom det växlar mycket såhär års. 

V75-1
Vi inleder omgången med ett lopp över lång distans. 8 Champ Lane besitter högsta kapaciteten i fältet och har genomgående fin statistik. Läget är trist men hästen är kvick ut och om Örjan väljer att ladda trots läget finns chansen att han sitter i ledningen ganska omgående, och på en bra dag ska han ses med bra vinstchans. Jag väljer att gå ut hårt och spikar 8 Champ Lane på systemet. Främsta motbudet 7 Chestnut Bojje är ny i klassen, men har 0/4 på V75. Formen är bra och distansen ett plus. Vid gardering/lås kan man betala för honom på systemet. Skrällen i loppet landar på 9 Silver Bullit som kan slå till och ses som en outsider. Hans vassa spurt kan bita bra och löser det sig kan valacken dyka upp på mållinjen. Vill också slå ett slag för 4 Image Rapida som är stark och har bra statistik över distansen.

V75-2
Vi går vidare mot avdelning två. Ett lopp i lägsta klassen och mycket talar för skräll. Jag garderar samtliga hästar. Min förstahäst är 9 Oskar of Sand som verkar vara en vinnarhäst som inledde karriären med hela sjuka raka segrar fram till senaste starten, då han mötte bland annat I Can Steel. Men nu är det V75 och dessutom bakspår. Tränaren till  8 Point to point låter optimistisk på förhand. Sexåringen är både snabb och klarar de flesta upplägg. 12 Oskar Run står bra inne i klassen, spelad till 3 %. Tränaren tror faktiskt att Oskar Run kan vinna och anses underskattad i sammanhanget. 1 Optimum Bankrobber kan bli svårslagen från tät och plockas också med på systemet. 10 Immigrant Am är inte så tokig och ses som en outsider.

V75-3
Vi går vidare mot Gulddivisionen och vid första anblick är det flertalet av hästarna som inte direkt sticker nosen först, oftast hänger med och tjänar pengar. 7 Disco Volante är däremot hästen med störst vinnarglöd och startsnabbhet. Nu har han dock inte startat på ett tag och hans dagsstatus är därför svårbedömd. Men han har visat fin statistik på vintern och även när han återkommer efter uppehåll. 7 Disco Voltante landar därför som min klara förstahäst, men jag streckar på ett gäng hästar på systemet. 6 Lucifer Lane och 1 Remarkable Feet rankas högt på sin grundkapacitet. 

V75-4
Min förstahäst landar på 8 Dream Of MoneyD.E. som har bra kapacitet och ska ses med bra segerchans. Kusken hoppas på bra ryggar och är inte direkt rädd för någon i fältet. Hans Crebas brukar vara ett vinnande koncept när han åker till Mantorptravet. Motbud främst 15 Florist som tjänat mest i startfältet och får inte räknas bort helt, det som gör att jag inte rankar henne som klar förstahäst är tidigare statistik på V75 0/9 och står lite hårt inne i loppet. Även värt att hålla ett öga på 2 Chantal Jet när det vankas hemmaplan, dock lite tveksamt med voltstart. Plockar även med 5 Nikita Vrijthout som har visat fina prestationer senaste tiden. Dessa fyra hästar höjer sig i fältet.
3 Chiclet har väldigt dålig statistik och är inte värd att streckas. 

V75-5
Kort distans och lurig spetsstrid väntar. Jag tycker att det står mellan fyra jämn spelade hästar och många spelare har lite olika syn gällande spik och förstahäst i loppet. Därför är det säkrast att gardera sig och ta alla fyra. 5 Bandit Frontline är min förstahäst, ledningen är inget måste och motståndet ser lite enklare ut. 2 Global Vigrin gillar Mantorp och ska vara med och slåss där framme. Formen är riktigt bra. 4 Mojo Express trivs med Örjan i sulkyn men har låg segerprocent sett till sin statistik. Stallformen är däremot bra. Plockar även med 3 Claw som vann väldigt enkelt senast. 

V75-6
Vidöppet lopp och helgardering är att rekommendera och hoppas på skräll.
5 Manchi, 7 Kirsi Boko, 10 Aurora Show och 11 Donna Summer är givna vid gardering.
14 Domingoa spelad till 1 % duger bra i klassen och kan dyka upp som en obehaglig överraskning på målfotot. 

V75-7
Silverdivisionen avslutar dagens V75 omgång och här finns omgångens bästa spik 4 Sweetman. Spets och slut! Väljer man att gardera så plocka med 2 Four Guys Dreams som har toppform. 1 Innovation Love, 5 Racing Ribb, 9 Good Point, samt 10 Upper Face som skrällar. 

EMELIES TIPSHÖRNA

V75-1: 8 Champ Lane 

V75-2: ALLA HÄSTAR

V75-3: 1,4,5,6,7,9

V75-4: 2,5,8,15

V75-5: 2,3,4,5

V75-6: ALLA HÄSTAR

V75-7: 4 Sweetman 

Missa heller inte att jag har följande system på V75

EMELIES DIAMANT - 409 kr per andel
EMELIES TIPSHÖRNA - 349 kr per andel
EMELIES X12 - 299 kr per andel
EMELIES PÄRLA - 184 kr per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Barfota runt om för första gången i livet!

Lördagens V75-omgång avgörs på Gävletravet. Det är jackpot där det adderas runt 20 miljoner…

Inte lätt att stå emot över Kalmars upplopp!

Linus Eriksson från Travronden Spel delar med sig av omgångens bästa spik, överspelade samt…

20 157 kronor per andel i vinst på satsade 200!

Succé för Daniel “Hulken” Ljunglöf på V64!  Grattis till vinsten! -Tack så mycket, riktigt…

Med värmen kommer formen

Det är varmt i luften och tipsen är stekheta. Det har blivit flera vinster…

Dubbeljackpot!

Solvalla och Åby bjuder på både fina V86-tävlingar och fint väder, så jag skulle…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info