Välkommen Expressen!

Vi är otroligt glada över att få presentera Expressen som nya spelläggare hos oss på Köpandel! Hitta ditt favoritlag redan idag!
Kvällstidningen Expressen har en anrik travredaktion som samlar några av landets främsta experter, bland annat vann tidningen V75-ligan 2017. 
 
Från och med årets kriteriehelg finns nu även Expressens system tillgängliga på köpandel.se.
 
Sedan 2015 har Expressen haft ett fåtal kampanjlag på ATG Tillsammans och vinsterna har duggat tätt, så sent som vid derbyuttagningarna i slutet av augusti betalade Expressens live-system ut 853 043 kronor till sina andelsköpare. Live-systemet bygger på den allra senaste informationen som publiceras under tidningens livebevakning från V75 och är alltså ett av de andelsspel som nu återfinns hos köpandel.
 
– Vi ser en stor efterfrågan att spela tillsammans med våra experter och hoppas att genom samarbetet med köpandel.se kunna erbjuda fler vinnande andelsspel till ännu fler deltagare, säger Expressens sportchef Pär Andersson.

Våra andelsspel

Välkommen till laget!

På Köpandel.se kan du vara med och spela tillsammans med några av landets främsta tipsters. Vi har andelar från 10 kronor och uppåt.

Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se