Vad bör man tänka på som andelsköpare?

Ikväll är det dags för V86 på Solvalla och Åby igen och det är även jackpot då förra veckans omgång blev för svårlöst. Vi tog oss ett snack med Dennis Engelbo för att få lite tips och saker att tänka på!

Vad säger du om kvällens omgång?
– Jag tycker att omgången på förhand ser mer öppen ut på länge och dessutom är den kryddad med en större jackpot, vilket alltid gör att man taggar till lite extra! V86 är ett fantastiskt spel där det krävs så lite för att utdelningen ska bli hög, framför allt när det som i dag handlar om jackpot!

Vad ska man tänka på som andelsköpare?
– Det viktigaste som andelsköpare skulle jag säga är att ge spelgivaren chansen under en period. Alla kan inte vinna varje gång, men har man någon som man litar på och som man tycker är duktig tippare, så är det oftast klokast att stanna hos den. För det är inget snack om att alla på Köpandel är duktiga – det mesta handlar inte om man sätter en storvinst – utan när! Sedan är stjärnsystemet givetvis en bra guide, där de med tre stjärnor tillhör de tio procent som det gått bäst för på ATG Tillsammans senaste tiden. Mitt lag, Dennis Engelbo – Travronden Stora är ett av de lagen.

Har du känsla för någon häst inför kvällens omgång?
– Jag pratade med kretsen kring Lisa Will för en tid sedan och man var väldigt nöjd med hästen. Näst senast visade stoet rejäla fartresurser på V75 och nu med två lopp i kroppen känns det som att det kan vara dags för henne att sätta nosen först till relativt låg procent i V86-4. Sedan vet jag att Fredrik B Larsson är jättenöjd med Master Blaster – men till över 60 procent känns han en aning överspelad då hästen inte alltid är någon man kan hålla i handen när det blåser.

Köp en andel av Dennis direkt här!

Dennis Engelbo

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se