Succé – åtta rätt för Linus Eriksson!

Stort grattis till alla andelsköpare! Linus Erikssons tipsform är på topp och han satte fullpott igen under onsdagens V86. Vi har tagit pulsen på Linus så här dagen efter vinsten.

– Katching! Så lät det återigen igår när laget för sjunde (!) gången i år drog hem en femsiffrig vinst. Slutsumman landade med sjuor och sexor på totalt 131 375 kronor, vilket gav 5 255 kronor tillbaka per andel, stort grattis! Än roligare är att detta var lagets tredje vinst i år på över 100 000 kronor och totalt är vi nu uppe i över 600 000 kronor inspelat (drygt 24 500 per andel), och det med bara drygt 1/3 av året avverkat!

Nyckeln till åtta rätt satt som vanligt i val av spikarna och kanske framförallt att jag valde att ta ställning för Felix Orlando i treåringsloppet. Jag brukar generellt att försöka hitta bra hästar som tar hand om ledningen och än mer när vi som nu går mot varmare tider. Banorna har och kommer bli allt snabbare och hästarna från kön får därmed allt svårare att ta något ute i spåren. Igår var ett tydligt exempel på detta då 6/8 lopp vanns av hästar från just ledningen. Adderar man faktorn att en favorit som sitter i tät dessutom har större chans att få bestämma tempot en bit har man oftast receptet på en trygg och bra spik.

Grundjobbet till lördagens V75-omgång är redan gjort, men mycket återstår ändå då den viktigaste informationen gällande taktik och utrustnings ändringar brukar komma under fredagen. En som vid en första titt såg ut att ha vettig chans till spets och slut är 3 Cab Lane (V75-6). Här låter det dock som att man vill svara tät med 1 Betting Rebel och i sådan fall riskerar favoriten att få göra jobbet uvändigt. Han kan så klart vinna ändå, men i sådana fall vill jag inte sitta utan 11 Vae Victis Club som tränaren Daniel Redén håller högt och som visade ifjol att det är en häst för den högsta klassen. Gällande spikar ser 6 Odd Herakles (V75-3) ut att bli flitigast anlitad och det behöver inte vara fel då elvaåringen, som vunnit 20 (!) raka starter, ser ut att ha toppchans till just spets och slut.

Varmt välkommen att hänga på en andel till lördagens V75 på Bergsåker, länk till mitt lag hittar du här nedan!

V75 Bergsåker ⭐️ LINUS ERIKSSON - TRAVRONDEN SPEL - 200 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Det blir inte så mycket bättre än så här!”

Äntligen jackpot igen! Bara två veckor kvar till Elitloppet! Umeå kör traditionsenligt V75 den…

Jonas Noreen – Andelsspel

Jag heter Jonas Noreen och är 37 år. Jag såg mitt första Elitlopp redan 1984…

Efter förra veckans strul är Linus Eriksson riktigt revanschsugen!

Inför kvällens V86-omgång som Bjerke och Solvalla bjuder på bad vi Linus Eriksson från…

Topplistan

Här presenterat vi våra topplag på ATG tillsammans Stjärnrankingen på ATG Tillsammans används för…

Tim Schlaucher Esser – Andelsspel

Jag heter Tim Schlaucher Esser och jag är 24 år gammal, född och uppvuxen…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info