”Vi satte åttan!”

Stort grattis till Hulken & Puman, samt alla andelsköpare som i onsdags satte åttan! Vi har tagit pulsen på Daniel och Malin inför helgens V75.

– Det var såklart en fantastisk känsla när vi satte åttan när det dessutom var Multijackpot! Det var såklart grymt kul att kunna ge tillbaks fina vinster till våra andelsköpare. Systemet gav 497.750 kr och gav 10 andelsköpare 49.775 kr var. Riktigt kul!

Många andelsköpare har hört av sig och tackat och en av dem vars gamla kyl och frys nyss gått sönder kunde nu köpa nya fina vitvaror.

Storfavoriten Hemisphere hade aldrig startat i voltstart och det fanns en liten risk för galopp. Han galopperade och det var ett scenario som fanns med i tankarna och därav garderingen.

Det gjorde ju att utdelningen stack iväg. Vi hade även garderat i sista avdelningen där favoriten Albacete vann så det fanns potential i systemet till en ännu större vinst men favoriten var bara bäst för dagen.

Vi har en fantastisk travhelg att se fram emot. Det är en av årets finaste tävlingar på Jägersro och för många tränare är Derbyt det finaste man kan vinna.

I avdelning 2 är Kapten Brodde stor favorit och han har fått ett bra läge nu och man ska vässa till honom ytterligare nu med lite utrustningsändringar men vi vill varna för 2 Parker som har varit rejäl och går han felfritt blir han att räkna med. Han slutade trea i derbykvalet bakom hästar som Chiru och Titan Yoda. En liknande prestation räcker långt här.

8 Rackham i avdelning 3 hur bra var inte han senast när han gick med rycktussar för första gången. Lite dåligt läge och tränarkörd nu men går inte att räkna bort.

Avdelning 6 är en öppen historia och i stoloppen skräller det ofta och en härlig skräll är 3 Rarity A.F i som har gjort flera fina lopp och det är en väldigt fin häst som Christoffer Eriksson låter väldigt uppåt på och  han tror hon kan vara med i främre träffen. Hon har bra läge och är snabb ut och är endast tippad på 6% just nu.

Inför söndag så har vi lite olika åsikter om vem som vinner Derbyt. Daniel tror mest på Önas Prince och jag tror mer på Timo Nurmos nya stjärna Calgary Games. Det blir onekligen en spännande helg.

Varmt välkommen att hänga på!

⭐️⭐️⭐️ HULKEN & PUMAN - 500 kronor per andel
⭐️ Här hittat du alla Köpandels V75-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Emelie bjuder på två spikar direkt i inledningen

Bergsåker och Solvalla delar på kvällens V86-tävlingar med start kl 20:30! Jag fortsätter att…

”Min toppform är lika stark som Gävletravets”

Johan Referenten Bergman har stenkoll på kvällens V86-omgång som ikväll saxas mellan Bergsåker och…

”Tjänstefel att spela utan henne”

V64-cirkusen drar vidare och har landat i Malmö och Jägersro denna tisdagskväll. Vi har…

Tim från Spelvärde – ”Nytt år, nya möjligheter! 🥳”

Tim Schlaucher Esser från Spelvärde.se är en av våra populära spelläggare på Köpandel. Han…

V75 från Gävle och Eddy West spikas på systemet!

Hej! kul att just Du klickade dig in till min tipshörna! Emelies Tipshörna kommer…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info