Under hundralappen!

Vi har tagit pulsen på Jens Sjödén eller Statistik-Jens som många kallar honom, han är en av våra populära tipsexperter på Köpandel. Inför kvällens omgång bad vi Jens att dela med sig av sin strategin och tankar bakom sitt lag STATISTIK-JENS LILLA där andelarna endast kostar 50 kronor.

– V86 är i mitt tycke det bästa spel som finns. Ju fler lopp, desto mer betyder skicklighetsfaktorn. Om man inte har någon skicklighet alls, utan förlitar sig på slumpen, så får man tillbaka 65 procent av insatserna.

Det är så mycket av omsättningen som går tillbaka till spelarna. Om man är lite duktigare än genomsnittspelaren, säg 10%, så får man en fördel om 1,1^8 = 2,14. Skatteavdraget är betalat med råge. Sedan tycker jag också att V86-spelarna gör avsevärt fler och större felbedömningar än vad V75-spelarna gör, konkurrensen är enklare.

Det är aldrig lätt att vinna miljonvinster, men det är mindre svårt på V86 än på något annat spel, som jag ser det. Jag spikar alltid hästen med omgångens bästa vinstchans, oavsett spelprocent. Ibland kan denna vara överspelad, till exempel en häst med 50/50-chans som är spelad till 60 procent. Det är dock inte vanligt alls, tvärtom är de mest chansrika hästarna ofta underspelade, inom V86 inte ens alltid favoriter.

Sedan vill jag gärna heltäcka omgångens mest sannolika skrällopp, för att få med de där ”omöjliga” hästarna som inte kan vinna men ibland gör det ändå. Sådana får man bara med genom att identifiera vilket lopp det skräller i och sedan måla på.

På ett litet system måste man chansa också! Som kompletterande spik tar jag gärna en häst med högt spelvärde, alltså en vars chansprocent överstiger spelprocenten med stor marginal. En sådan gör att samtliga rader på systemet får positivt spelvärde, V86 är ju ett kombinationsspel.

Just nu hittar jag omgångens mest spelvärda häst i V86-2 7 BIG SHOT. Fördelaktigt nedstruken, men framför allt så är han ju fältets bästa och snabbaste häst. Senast ryckte man skorna och det blev galopp, men det var första gången i den 32 starter långa karriären. Det händer sannolikt inte igen. När han sätter in spurten på upploppet hänger de andra inte med. 13% är galet och kommer att ändras, men det här är helt klart ett alternativ till spik! Hur det blir med den saken beror på spelutveckling och vad som händer i andra lopp (strykningar t ex).

Jag har två system, ”Statistik-Jens lilla” kostar bara 50 kronor per andel. Jag skriver en analys till omgången på travrondenspel.se men jag låter också systemen ligga synliga medan de bygger sig, det är bara att titta in på sidan!

Varmt välkommen att hänga på en andel till kvällens V86-omgång som Jägersro och Solvalla bjuder på!

Här nedan hittar ni alla Jens V86-lag, samt 3 av våra topplag med andelar för under hundralappen!

⭐️⭐️ STATISTIK-JENS LILLA - 50 kronor per andel
⭐️ STATISTIK-JENS - 160 kronor per andel
⭐️⭐️ GUSTAF BJÖRCK - SPIKLÖST! - 92 kronor per andel
⭐️⭐️ TORSK PÅ TRAVET MÖRT - 50 kronor per andel
⭐️⭐️ KÖPANDEL 3X3X3X3X3X3X3X3 - 35 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Det blir inte så mycket bättre än så här!”

Äntligen jackpot igen! Bara två veckor kvar till Elitloppet! Umeå kör traditionsenligt V75 den…

Jonas Noreen – Andelsspel

Jag heter Jonas Noreen och är 37 år. Jag såg mitt första Elitlopp redan 1984…

Efter förra veckans strul är Linus Eriksson riktigt revanschsugen!

Inför kvällens V86-omgång som Bjerke och Solvalla bjuder på bad vi Linus Eriksson från…

Topplistan

Här presenterat vi våra topplag på ATG tillsammans Stjärnrankingen på ATG Tillsammans används för…

Tim Schlaucher Esser – Andelsspel

Jag heter Tim Schlaucher Esser och jag är 24 år gammal, född och uppvuxen…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info