Succé för Travögat på V86 – Totalvinst 853.450 kr!

V86-omgången 13 mars resulterade i en dundersuccé för Travögat!
Totalvinsten slutade på 853.450 kronor och varje andelsköpare kammade hem 71.120 kronor vardera – magiskt!

V86

”Den jag trodde allra mest på var Staro Leonardo”

Thomas Öhman som ligger bakom Travögat.se berättar här hans tankar kring sitt vinnande V86-system.

Travögat.se hade tre spikförslag omgången. Den jag trodde allra mest på var Start Leonardo så han blev enda spiken på tillsammansspelet. I första avdelningen valde jag sent att gardera mitt spikförslag Hurricane River med Smokin Joe då jag förstod att Devil Sound högst troligt skulle släppa till Smokin Joe om denne ställde frågan – då kändes det starkt med två streck.
I avd 2 och 3 trodde jag att det skulle skrälla men den det blev en favorit i den andra där jag hade tio streck vilket då kändes tungt, inte minst då ett av mina drag spurtade vasst som tvåa.
I tredje avdelningen blev det en skräll som vann vilket rensade fint.
I avd 4 hade jag valt att på travögat.se ha tre streck på kupongerna med Ille Saint Louis som första reserv och det gick att plocka med henne på tillsammansspelets kupong som är betydligt större!
I avd 6 fanns det i mitt tycke stora skrällmöjligheter och jag streckade för åtta hästar men det det blev en hårt betrodd som vann. I den sjunde avdelningen hade jag spikat Victory Island på Travögat.se med Youngblood Pellini som andra reserv men även här hade jag råd att fylla på så den skrällen kom med på lappen. I den avslutade avdelningen trodde jag på en trio med favoriten och stallskriket som motbud till La Camilla Pellini som jag såg som solklar tipsetta och som jag varnade kraftigt för i mitt i mitt nyhetsbrev som alltid skickas ut innan omgången. 

Thomas Öhman har många stora vinster bakom sig och gedigen erfarenhet i bagaget, på Köpandel hittar ni alltid andelsspel till V86 och V75 signerat Travögat.se

Vi vill även passa på att rikta ett stort grattis till alla lyckliga andelsköpare!

Andelar till veckans V75 hittar ni HÄR

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se