”Gasa eller inte gasa, det är frågan?”

Malin Rydelius driver flera framgångsrika andelslag till V64, V86, V75 och GS75 hos oss på Köpandel! Så vi passade givetvis på att ta en snackis med henne inför kvällens spännande V86-omgång.

V86 går denna onsdag på Solvalla och Jägersro och jag tycker det ser ut att finnas chans på bra utdelning. Mina lag Hulkens & Puman, Hulkens Pumor och Pumans TV-system har alla tre stjärnor och jag hoppas det visar att min spelform pikar uppåt. I V86 som vi vet behövs det bara ett par skrällkarameller för att utdelningen ska bli riktigt bra.

Gasa eller inte gasa, det är frågan?

I V86-2 hittar vi omgångens största favorit i Redéntränade 2 Summit In Sight som har en bra uppgift här. Han är startsnabb och fartfylld, ska gå med  norskt huvudlag, barfota och amerikansk sulky. Det är bara frågan om hur Westholm gör med 1 Remarkable Feet? Gasar eller inte gasar? Skulle Westholm ladda med Remarkable Feet kan det bli körning och då bjuds det in fler i loppet bl.a 10 Selected News som har mött tufft motstånd och är på väg upp i form och tål grovjobb i tufft tempo. Remarkable Feet är väl inte helt i form och med tanke på att han fick ett lite tufft lopp senast så tror jag att Westholm ger ett snällt upplägg och släpper till 2 Summit In Sight och siktar på en bra placering. Man kan nog spika 2 Summit In Sight och spara strecken till övriga lopp där det finns mer skrällpotential.

Treåriga ston ska tampas i tredje avdelningen och då brukar det kunna hända grejer. Mitt första streck här är 2 Waka Waka som åker hela vägen från Stockholm till Malmö och är nog ute i ett angeläget ärende. Kan vara en chansspik. Dessutom ska hon gå med rycktussar för första gången. Båth låter uppåt. 11 I.D. Exellent har tagit alla sina segrar i spets men har sämre läge nu, får hon rätt resa här är även hon en segerkandidat. Mitt skrälldrag i loppet är 5 Garden Leave som är startsnabb, ska gå barfota bak och Johan Unterstiener tycker hon känns riktigt fin i träningen, spelad till 4 % just nu.

I sjunde avdelningen hittar vi Flemmings 10 Billi Time som har bra chans då det ser ut att kunna bli körning i loppet, men Lugauer siktar på spets med 2 Spartak Face som är väldigt startsnabb och tänker köra där så länge det går. Håll i hatten!

Sista avdelningen känns öppen och här vimlar det av roliga skrällar. Det brukar kunna skrälla i stoloppen. Mitt första streck hamnar på Sybille Tinters 5 Faith Trot som är i fin form, trivs i tät och man vill köra offensivt här och Jorma känns helgjuten för den uppgiften. 8 Fröken Fräken går upp i klass här men har en grym inställning till jobbet och vill verkligen vara först i mål. Dåligt läge nu men med Örjan upp och med den löpskallen blir hon ändå att räkna med. Mitt råd är att strecka på.

Stort lycka till!

⭐️⭐️⭐️ HULKEN OCH PUMAN - 500 kronor per andel
⭐️⭐️⭐️ HULKENS PUMOR - 200 kronor per andel
⭐️⭐️⭐️ PUMANS TV-SYSTEM - 60 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V86-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Johan Bergman bjuder på en spik!

Johan ”Referenten” Bergman har haft fina framgångar med sina andelslag, bland annat på V64…

Tre av fyra V75-lag briljerar med tre stjärnor ⭐️⭐️⭐️

Dennis Engelbo har haft fina framgångar den senaste tiden och formen är på topp!…

”Skotvång, Jackpot och en stenklar!”

Det är Bergsåker som bjuder på V75 denna helgen och vi har en riktigt…

Hans lag lyser upp med tre stjärnor! ⭐⭐⭐

Daniel Olenklint slog till med en storvinst på drygt 900.000 kronor på V75 under…

Tolv glada andelsköpare inkasserade 10.000 kr vardera!

Daniel Olenklint följer den europeiska toppfotbollen väldigt, väldigt noga och är utan tvekan en…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info