Det är Derbyfinaler som står på agendan och Linus Eriksson är laddad!

Linus Eriksson hade alla rätt i förra veckan, stort grattis! Vi bad Linus dela med sig av sina tankar inför kvällens V86-omgång.

– Alla rätt V64-måndag, V75-tisdag, V86-onsdag och V75-lördag. Förra veckan var verkligen en vecka med stabila tips från min sida. Tyvärr för plånbokens del var det inga utdelningar att tala om på V75-omgångarna, men för den som hängde på V86-andelen blev det totalt 39.782 kronor att dela på, vilket innebar 1.591 kronor per andel, stort grattis! Vinsten var den fjortonde (!) femsiffriga vinsten för i år och nu gäller det bara för mig att ge allt för att lyckas bibehålla/förbättra dessa siffror ytterligare!

Första chans att göra det kommer redan ikväll när V86 drar vidare mot Östersund och fina kallblodstävlingar. Det är Derbyfinaler som står på agendan och förutom dessa två får vi också se en duell mellan de två båda giganterna, Månlykke A.M. och Odd Herakles. Jag säger fördel den förstnämnde som lottats till ett framspår, men vet i skrivande stund inte om jag törs spika… En jag däremot med största sannolikhet kommer att spika är favoriten i Svenskt Kallblodsderby, 3 Tangen Bork (V86-5). Visst är spelprocenten stor, men hästen har varit överlägsen sina kullkamrater på sistone och som jag ser det är det endast galopp eller sjukdom emot.

Ytterligare ett spikbud kommer redan i första avdelningen där Oscar Berglunds segermaskin, 5 Naheed (V86-1), gör andra starten för året. Årsdebuten löste han på bäst sätt när han trots resa utvändigt ledaren bara joggade ifrån motståndet. Jag läser loppet som att han tidigt kör sig till ledningen och sedan finns det inte en motståndare nog att ta ner honom.

En skräll, för sådana behövs också, kan 2 Ess Joculus (V86-6) vara. Fyraåringen har en tråkig rad, men är i bättre form än så och kan från perfekt spår tänkas få bra resa. Kapacitetsmässigt är det ingen av motståndarna som ger skrämselhicka och när han dessutom ska tävla i jänkarvagn för första gången är han till singelprocent i alla fall given på min V86-kupong.

Andelarna i mitt lag kostar som vanligt 200 kronor och vill man hänga på är det bra att veta att jag håller öppet fram till cirka fem minuter före spelstopp.

Lycka till!

⭐️⭐️⭐️ LINUS ERIKSSON - TRAVRONDEN SPEL - 200 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V86-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Ingen press Patrik – det här fixar du”

Det är onsdag och därmed V86, vilket är Torsk På Travets favoritspel. Vi har…

Det är topptävlingar denna tisdag!

Dennis Engelbo fick sex rätt förra torsdagen, grattis! Här bjuder han på sina tankar inför…

Hög utdelning på gång!

Fredric Lindman är en av våra populära spelläggare på Köpandel, han har trestjärniga lag…

”I lördags var det klang och jubel hos redaktionen på Travronden Spel!”

Det blev succé för Travronden Spel i lördags, grattis till alla andelsköpare! Inför kvällens…

”Bästa spiken ikväll är nog..”

Grattis till Daniel Ljunglöf och hans andelsköpare som i helgen fick dela på fina…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info