Efter förra veckans strul är Linus Eriksson riktigt revanschsugen!

Inför kvällens V86-omgång som Bjerke och Solvalla bjuder på bad vi Linus Eriksson från Travronden att dela med sig av sina spaningar inför omgången.

– Efter ATG:s strul förra veckan då det inte gick att lämna in systemet är det med stor revanschlust som jag tagit mig an kvällens V86-omgång. Tur i oturen för lagets del blev det ingen större utdelning att gräma sig över och vi fick dessutom med oss några jackpottmiljoner att spela om till ikväll. Själv hade jag äran att i Travronden tippa V86-1 och tycker mig där vara oense med de tidiga spelarna. 3 Ferrari B.R. (V86-1) är i nuläget stor favorit, men han ligger bara tvåa i min rank då hästen varit halsopererad efter senast och kan vara i behov av lopp. Istället vill jag lyfta fram 8 Red Bar som imponerade stort vid segern näst senast och som med liknande prestation borde bli svårslagen. Dessutom är det tänkt att den sistnämnde ska tävla barfota runt om för första gången (!), vilket så klart är en mycket spännande ändring.

När det gäller spikar finns det ett par stycken i omgången som sticker ut och som är tänkbara. 4 Magnificent Tooma (V86-4) har fått två nyttiga genomkörare efter vila och rapporteras träna starkt inför loppet ikväll. Här hänger man dessutom på jänkarvagn igen, likt segern i debuten för Daniel Redén, och kommer han till ledningen blir han inte lätt att slå. Ett annat spikförslag från Daniel Redén är 3 Double Exposure (V86-8) som lottats till perfekta förutsättningar i sin årsdebut. Även här lät det väldigt bra från den gode Daniel Redén och självklart är även hon ett tänkbart singelstreck.

Hästen som kan få utdelningen att sticka och som är given på min kupong är 5 Smedtulla (V86-3) som gav ett riktigt kraftfullt intryck efter galopp senast. Fartmässigt är hon definitivt inte sämre än någon annan i loppet och håller hon sig bara i trav hela vägen kan hon vinna med flera olika upplägg.

Andelarna i mitt lag kostar som vanligt 200 kronor och jag håller (trots strulet förra veckan) öppet fram till cirka fem minuter innan spelstopp.

Häng på!

⭐️⭐️⭐️ LINUS ERIKSSON - TRAVRONDEN SPEL - 200 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Dennis Engelbo visar toppform!

Dennis Engelbo har vind i seglen och satte sex rätt på båda sina lag…

Stefan Bengtsson visar fin tipsform!

Stort grattis till Stefan Bengtsson och alla hans andelsköpare som under onsdagens V86 satte…

Dennis Engelbo är laddad!

Dennis Engelbo jobbar på tidningen Travronden samt driver flera framgångsrika andelslag hos oss på…

Stort grattis till Mattias och alla hans andelsköpare!

Mattias Holmgren fick full pott under tisdagens V64, grattis till er som ryggade honom!…

Tre tänkbara spikar!

Stefan Bengtsson är en av våra populära spelläggare, han driver flera tre ⭐️⭐️⭐️ lag…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info