”Hur ska någon i nuvarande klass kunna stå emot henne?”

Det är Solvalla och Åby som bjuder på kvällens V86, inför omgången har vi tagit pulsen på ingen mindre än Johan ”Referenten” Bergman som här delar med dig av sina spaningar.

– Det luktar illa säger de flesta som passerar Skutskär utanför Gävle. Det luktar pengar, sa alltid de som växte upp på orten. Jag säger detsamma om kvällens omgång av V86. Här gäller det att hitta svaga favoriter. Lyckas vi spika rätt ikväll kan vi börja planera för nästa semester.

Stall Eklundh har närmast alltid form. De kan sitta på lösningen i ett svårlöst inledningslopp. 6 X.Tour kan tidigt köra sig till spets och väl där är man ekipaget att slå.

4 Tilda Express (V86-2) har smugit under radarn och tillhör de allra bästa stona i kullen. Här kliver Lindgrens dam ner i klass och normalt ses hon med bra segerchans. Kan vara en spik!

Henrik Thomsen kommer med 11 Mulberry i avdelning tre, en smickrande rad gjord på en mindre bana i Danmark. Trots spåret tror jag att hästen kan bli svår att stå emot. Inget märkvärdigt motstånd och inte gör väl dansken resan hit endast för att agera statist? Ett spikförslag kan 4 Somethingroyal (V86-4) vara med Björn Goop i vagnen. När hästen skötte sig senast blev det väldigt enkelt från spets. Lyckas Björn hitta dit även bakom bilen ska man kunna hinna undan till säker seger. Om man ska gardera måste jag nämna 10 Västerbo Cookie som kommer att avsluta starkt ikväll med lopp i kroppen och formkusk…

Jensen väljer att köra 7 Eenymeenymeinemoe (V86-5) och stoet har härdats i väldigt tuffa gäng. Stämmer aktionen för den starka damen ska hon kunna avgöra den tunga vägen om så krävs. I övrigt ett vidöppet lopp över lång distans. Walmann har en urstark favorit i avdelning sex. Jag måste dock varna för 11 Hipster Am som ständigt blir aningen underskattad. Vid rätt ryggar och lite tempo kommer han att explodera över upploppet.

Ni som missade 11 Down Town Girl vid dennes senaste seger måste gå in i lopparkivet och ta en titt. Hur ska någon i nuvarande klass kunna stå emot henne? Procenten sitter oväntat jämnt och det kan vara lösningen att spika det danska bidraget ikväll. Om det sinat i kassan finns även ett vettigt spikförslag i den sista avdelningen. Intrycket på 6 Sidney Celeber var läckert senast och vid en liknande insats borde det sluta på samma vis.

Välkommen att haka på en andel i något av mina lag!

⭐️ JOHAN BERGMAN - EXKLUSIV - 600 kronor per andel
⭐️⭐️⭐️ REFERENTEN - 200 kronor per andel
⭐️⭐️ JOHAN BERGMAN - ÖVERODDS.SE - 150 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V86-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Johan Bergman bjuder på en spik!

Johan ”Referenten” Bergman har haft fina framgångar med sina andelslag, bland annat på V64…

Tre av fyra V75-lag briljerar med tre stjärnor ⭐️⭐️⭐️

Dennis Engelbo har haft fina framgångar den senaste tiden och formen är på topp!…

”Skotvång, Jackpot och en stenklar!”

Det är Bergsåker som bjuder på V75 denna helgen och vi har en riktigt…

Hans lag lyser upp med tre stjärnor! ⭐⭐⭐

Daniel Olenklint slog till med en storvinst på drygt 900.000 kronor på V75 under…

Tolv glada andelsköpare inkasserade 10.000 kr vardera!

Daniel Olenklint följer den europeiska toppfotbollen väldigt, väldigt noga och är utan tvekan en…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info