”Vi har en rejäl jackpott att spela om i kväll!”

Daniel Berglund skriver populära spelkrönikor till V75 och V86 på Travrondenspel.se, han har även två trestjärniga V86-lag hos oss, han bjuder på sina spaningar inför kvällens V86-omgång som Solvalla och Åby bjuder på.

V86 har varit ovanligt lättlöst en längre tid och förra onsdagen blev det verkligen favoritbetonat med bara dryga tusenlappen tillbaka för åtta rätt och då givetvis ingen utdelning för sex rätt. Det gör att vi har en rejäl jackpott att spela om i kväll med hela 7,6 miljoner extra i potten för åtta rätt och kombinationen Solvalla/Åby brukar också vara den bästa för att generera lite högre utdelningar.

Sportsligt sett är det rätt bra klass på omgången och trots att det är få hästar i några lopp så ser det rätt intressant ut även spelmässigt. Det extra spelvärdet som erbjuds tack vare jackpottpengarna gör att man kanske inte måste vara riktigt lika kritisk till spelprocenten på sina singelstreck för får man bara träff på ett par rejäla skrällar så ger det bra betalt ändå. Så har jag tänkt kring formstarke 4 Reven Dejavu i V86-4 som jag tycker har mycket hög segerchans. Han har fungerat betydligt bättre i sin aktion utan skor på slutet och är väldigt snabb ut bakom startbilen. Med duktige kusken William Ekberg i sulkyn i det här lärlingsloppet så talar det mesta för att Jörgen Westholms femåring leder från start till mål. Detta blir troligen en av mina spikar på andelsspelen i kväll.

V86-8 är ett vidöppet lopp där favoriten 8 Go West Young Man visserligen är riktigt bra, men från spår åtta krävs det inte så mycket strul på vägen för att han ska komma bort. Här vill jag lyfta fram starke 2 Joseph Boko som såg betydligt rappare ut med amerikansk vagn för första gången när han satt fast i V75 senast. Han ska tävla i samma vagn igen även fast det är anmält annorlunda och från ett perfekt läge är han min förstahäst i loppet.

Jag har noterat en del rejält felspelade hästar även i andra lopp och det kan nog bli en spännande V86-kväll om jag är rätt ute med mina analyser. Är det i kväll som utdelningen lyfter mot miljoner igen efter den snåla V86-våren?

Vi får se hur det blir med den saken, men tror man på det och vill vara med och spela V86 med mig i kväll så har jag som vanligt två olika alternativ hos Köpandel/Hedlunds – båda lagen med tre stjärnor!

Välkomna att haka på!

⭐️⭐️⭐️ DANIEL BERGLUND - STORA! - 1500 kronor per andel
⭐️⭐️⭐️ DANIEL BERGLUND V86-KRÖNIKAN TRAVRONDEN SPEL - 268 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Det blir inte så mycket bättre än så här!”

Äntligen jackpot igen! Bara två veckor kvar till Elitloppet! Umeå kör traditionsenligt V75 den…

Jonas Noreen – Andelsspel

Jag heter Jonas Noreen och är 37 år. Jag såg mitt första Elitlopp redan 1984…

Efter förra veckans strul är Linus Eriksson riktigt revanschsugen!

Inför kvällens V86-omgång som Bjerke och Solvalla bjuder på bad vi Linus Eriksson från…

Topplistan

Här presenterat vi våra topplag på ATG tillsammans Stjärnrankingen på ATG Tillsammans används för…

Tim Schlaucher Esser – Andelsspel

Jag heter Tim Schlaucher Esser och jag är 24 år gammal, född och uppvuxen…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info