I kväll smäller det – V86 delas av Solvalla och Jägersro!

Det blev en lyckad V75-omgång i lördags för alla med en andel i mitt system DANIEL BERGLUND – STORA! Sju rätt och totalt 147.875 kronor på systemet gav varje andelsägare 14.787 kronor tillbaka på satsade 1.500 kronor.

– Hevin Boko tyckte jag var ett starkt singelstreck i omgången och hon övertygade också vid sin seger även om den blev knapp. Sedan var det svårare med den kompletterande spiken, men jag fick under lördagen bra information från Jörgen Westholm om hans Santos de Castella och den andrahandsfavoriten fick bli den andra spiken på mitt stora system. De övriga vinnarna var faktiskt inte särskilt svårfunna och vi satt ju också bra till inför de två avslutande loppen med 7 x 9 streck kvar.

Detta system är visserligen relativt dyrt, men vi får också del i ett stort system som, när jag får träff på spikarna, ska kunna vara med och slåss om de riktigt höga utdelningarna!

– I kväll smäller det. V86 delas av Solvalla och Jägersro och efter att jackpotpengar gått vidare två veckor i följd har vi enorma 19 miljoner extra i potten för åtta rätt! Detta kan jämföras med V75-jackpotten på lördag där det bara är cirka 5,5 miljoner extra och med en ”normal” V86-jackpott då det brukar finnas runt 7 miljoner extra att dela ut. Enormt spelvärde alltså och brukar man inte spela V86 varje vecka så är det sannerligen läge att vara med nu!

Omgången håller ganska låg sportslig klass och jag analyserar den djupare i min V86-krönika på travrondenspel.se från klockan 15.00 i eftermiddag. Låg klass kan man däremot verkligen inte anklaga 7 Rackham (V86-1) för att hålla. Den femårige fuxen har utvecklats mycket starkt under året och lär bli hela omgångens mest spelade häst och ett hårt anlitat singelstreck. Jag är dock lite fundersam över dagsformen efter en startgalopp som storfavorit i V75 senast och det ser även ut som att han kommer att få ett jobbigt lopp i kväll. Har Rackham ändå så stor chans som spelprocenten anger? Ja, det måste jag fundera lite till på, men det lutar ändå åt gardering i jakt på lite högre utdelning.

För skrälljägarna så är V86-3 ett lämpligt lopp att sikta in sig på. Favoriten 6 Hi D. möter bättre motstånd än vid segern senast och jag varnar främst för snabba men osäkra 9 Beware Kronos som vann väldigt enkelt i sin senaste start och då fungerade fint med kvällens kusk Max Karlsson. En nog så viktig faktor i ett lärlingslopp och utan galopp så är Beware Kronos en femprocentare med bättre chans än vad spelet anger. Det finns också fler potentiella skrällar här och det är ett lopp jag troligen garderar rejält.

För den som vill spela V86 med mig i kväll och ha chans att ta del av alla extramiljoner så spelar jag givetvis DANIEL BERGLUND – STORA! och DANIEL BERGLUND V86-KRÖNIKAN (268 kr/andel) hos Köpandel.se/Hedlunds precis som vanligt.

Välkommen att haka på!

⭐️ DANIEL BERGLUND - STORA! - 1500 kronor per andel
⭐️⭐️ DANIEL BERGLUND V86-KRÖNIKAN TRAVRONDEN SPEL - 268 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V86-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Johan Bergman bjuder på en spik!

Johan ”Referenten” Bergman har haft fina framgångar med sina andelslag, bland annat på V64…

Tre av fyra V75-lag briljerar med tre stjärnor ⭐️⭐️⭐️

Dennis Engelbo har haft fina framgångar den senaste tiden och formen är på topp!…

”Skotvång, Jackpot och en stenklar!”

Det är Bergsåker som bjuder på V75 denna helgen och vi har en riktigt…

Hans lag lyser upp med tre stjärnor! ⭐⭐⭐

Daniel Olenklint slog till med en storvinst på drygt 900.000 kronor på V75 under…

Tolv glada andelsköpare inkasserade 10.000 kr vardera!

Daniel Olenklint följer den europeiska toppfotbollen väldigt, väldigt noga och är utan tvekan en…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info