”Överlägsna hästar med svårbedömda chanser”

Vi vill gratulera Jens Sjödén och alla andelsköpare till helgens fina vinster på V75! vi bad Jens dela med sig av sin känsla efter den senaste tiden framgångar, samt dela med sig av sina spaningar inför kvällens V86.

– Det har gått bra på V75 på sistone! För två veckor sedan var det V75 både lördag och söndag, och mitt statistiksystem ”STATISKT STATISTISKT” satt båda gångerna. 134.660 kronor (13.466 kr per andel) in på lördag och 12.492 kronor (1.249 kr per andel) på söndag (10 andelar)!

Nu i lördags gick V75 på Bjerke och efter fem avdelningar var jag rätt säker på sju rätt. Jag satt med 5 X 6 kvar. Frågan var vad det kunde ge? Det hade varit väldigt enkelt så långt. Med fem av tio startande satt jag trygg. Ännu tryggare blev det då en jag inte hade galopperade bort sig direkt i starten. Eventuellt värde kunde vara drygt 20.000 efter sex avdelningar, och sedan hade jag ju en del rensare i sista… 300.000, kanske upp mot en halvmiljon?

Positioneringssystemet strulade och jag satt en bit från tv:n. När det kom en häst flygande ute i banan fick jag upp hoppet. Hoppas en skräll! Men Fire´n Fury hade jag inte med. En personlig favorit annars, som så många gånger spurtat urstarkt men bara nått tredje-fjärdepris. Nästa gång…! Men den här gången hade jag inte trott på honom.

Bara sex rätt. Positivt överraskad blev jag då jag såg utdelningen. 35.100 kronor till ”STATISTIK-JENS” (3.510 kr per andel) och 36.005 kronor till det särskilda jackpotsystemet ”STATISTIK-JENS JACKPOT” (3.600 kr per andel), båda lag har tio andelar. För en så pass lättfunnen rad var utdelningen förvånande hög på sex och fem rätt. Nu är båda dessa system och ”STATISKT STATISTISKT” trestjärniga!

Den detaljen är det dags att rätta till på V86 idag. Vinster kommer ju gärna i stim! Och inom travet kan både hästar och spelare vara ”årstidare”. De senaste åren har det gått fantastiskt bra i november, ett par gånger har jag dragit in landets största vinster då.

Kvällens omgång har jag pluggat till sen i söndags. Dagens tema är ”överlägsna hästar med svårbedömda chanser”. 2 Milligan´s School i sista avdelningen till exempel. Hur bedömer man chansen för en häst som är mycket bättre än motståndet, men som under en längre tid tävlat långt vid sidan av formen? Eller 10 Tattoo Avenger i loppet innan, som man ”vet” vinner om felfri, men som galopperat tre gånger i rad?

Min analys hittar man på travrondenspel.se efter klockan 15. Varmt välkommen att hänga på en andel i något av mina lag ikväll!

⭐️ JENS - STATISKT STATISTISKT - 350 kronor per andel
⭐️ STATISTIK-JENS - 160 kronor per andel
⭐️ STATISTIK-JENS LILLA - 50 kronro per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V86-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Johan Bergman bjuder på en spik!

Johan ”Referenten” Bergman har haft fina framgångar med sina andelslag, bland annat på V64…

Tre av fyra V75-lag briljerar med tre stjärnor ⭐️⭐️⭐️

Dennis Engelbo har haft fina framgångar den senaste tiden och formen är på topp!…

”Skotvång, Jackpot och en stenklar!”

Det är Bergsåker som bjuder på V75 denna helgen och vi har en riktigt…

Hans lag lyser upp med tre stjärnor! ⭐⭐⭐

Daniel Olenklint slog till med en storvinst på drygt 900.000 kronor på V75 under…

Tolv glada andelsköpare inkasserade 10.000 kr vardera!

Daniel Olenklint följer den europeiska toppfotbollen väldigt, väldigt noga och är utan tvekan en…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info