Över 20.000 kronor tillbaka på satsade 150 kronor!

Vilken lördag! Sju rätt med en totalvinst på 210.699 kr. 150 kronor investerat resulterade i över 20.000 tillbaka för många lyckliga andelsköpare. Vilken påskpresent!

Det var Halmstadstravet som gällde och som jag skrev i det nyhetsbrev jag var med i inför omgången så hade jag på känn att Peter Untersteiners stallform var kraftigt uppåt för dagen, vilket resulterade i att jag spikade hans 4 Kirsi Boko i avslutningen. Jag själv hade tippat V75-3 för Travronden Spel och bedömde där att Quite Special hade 33 procents segerchans, så när han segrade till ynka åtta procent så var det bara att tacka och ta emot. Den hästen hade jag på två streck, vilket givetvis var en bra grund för systemets slagkraft. Happy Few förstod jag skulle vara kraftigt gynnad av barfotakörning och Scorpions Madness tyckte jag såg grym ut efter galoppen i sin senaste start, så den var given. Efter att ha varit väldigt ”rätt ute” på dessa så löste sig resten av systemet av sig självt.

Jag är inte uppvuxen i en ”travfamilj”, men pappa har ägt en del hästar och farfar ägde en spelbutik i Uppsala som jag fick jobba extra i samtidigt som jag pluggade en gång i tiden. Det var då mitt intresse för att följa travet började tändas. Och på den vägen är det, och efter att ha halkat in i travet via spelet så är jag idag minst lika involverad och intresserad av sporten som av spelet. Min sambo är amatörtränare och jag har äran att vara hästskötare åt våra gemensamma hästar. Nu till sommaren ska vi också bli uppfödare för första gången, superkul!

Jag har jobbat som tipsexpert på Travronden i över tio år och har flera stora vinster bakom mig, och känslan är lika härlig varje gång, verkligen! Eftersom det kommer perioder då man tycker att man aldrig vinner, framförallt på de stora spelformerna, så tror jag att det inte går att förlora den sköna känslan som det innebär att sätta sju rätt på V75.

Det roligaste med att spela tillsammans med andra är att få känna att man får dela glädjen. Det är en härlig känsla när man vet att man gjort så många andra lyckliga, och fått bjuda på både spänning och en posivit knuff i livet genom ett bidrag i kassan. Jag vill passa på att gratulera alla som var med och delade på den här vinsten och samtidigt tacka för förtroendet. Jag hoppas kunna bidra med mycket spänning och stora vinster även framöver.

Nu ser vi fram emot kommande omgångar!

FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN SPEL - 150 kr / andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Det blir inte så mycket bättre än så här!”

Äntligen jackpot igen! Bara två veckor kvar till Elitloppet! Umeå kör traditionsenligt V75 den…

Jonas Noreen – Andelsspel

Jag heter Jonas Noreen och är 37 år. Jag såg mitt första Elitlopp redan 1984…

Efter förra veckans strul är Linus Eriksson riktigt revanschsugen!

Inför kvällens V86-omgång som Bjerke och Solvalla bjuder på bad vi Linus Eriksson från…

Topplistan

Här presenterat vi våra topplag på ATG tillsammans Stjärnrankingen på ATG Tillsammans används för…

Tim Schlaucher Esser – Andelsspel

Jag heter Tim Schlaucher Esser och jag är 24 år gammal, född och uppvuxen…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info