”Toppchans om hans rykte stämmer”

Elitloppet närmar sig med stormsteg. En av de sista rosa biljetterna ska delas ut nu på lördag när V75 kommer till Gävle och vi har tagit pulsen på duon bakom Torsk På Travet, Markus Jalsborn och Johan Bergman inför helgen.

– Traditionsenligt avgörs V75 i Gävle veckan före själva elitloppshelgen och det blir spännande att se vem som kniper den rosa biljetten i Prins Daniels lopp.

Innan vi kommer till vår vinnare i det loppet ska vi jobba in en av omgångens två spikar redan i V75-inledningen. Det handlar om 7 Sam the Man som var klart bra i sin comeback på svensk mark senast. Nu ryker samtliga skor och sjuåringen har lottats till springspår. Med Björn Goop i sulkyn bär det av mot ledningen direkt och sedan är det spel mot ett mål!

V75-2 är ett sto- och lärlingslopp, vilket allt som oftast innebär att man ska strecka på så långt plånboken tillåter. 12 Kia Ora är bästa hästen, men hon är stänkrädd och läget kan ställa till det. 1 Global Collection var fin vid segern senast och från innerspår med duktige Linus Lönn i sulkyn är man garanterad fint lopp, men rådet är att gardera på.

I V75-3 är 2 Go For Manny anmäld barfota runt om för första gången. En formtoppad Zeb Jonasson sitter i sulkyn och ekipaget måste tas på allvar.

V75-4 är omgångens kallblodslopp och outsidern stavas 1 Lysjö Kasper. Kristina Larsson har gjort ett fantastiskt jobb med åttaåringen, men visst kittlar det lite extra att se vad Carl Johan Jepson kan hitta på första gången han hoppar upp i sulkyn.

I V75-5 är det jämnt så det förslår. Det kan bädda för skräll. Varför inte 3 Fighter som trivs över lång distans och har en stark avslutning att tillgå.

Så är vi då framme vid dagens clou, V75-6 och Prins Daniels lopp. 1 Beads får tipsnicken. Visst, han har varit en stor besvikelse hittills med dubbla galopper. Innerspår kan vara både bra och dåligt. Normalt är det lättare att hålla ledningen som nu när det är 1609 meter och med startkatapulten 2 Click Bait sida vid sida, finns möjligheten att Beads klarar att hålla upp. Från spets ska det vara toppchans om hans rykte stämmer, men då man knappast kan hålla honom i handen med tanke på uppförandet i de två senaste starterna fegar vi ur och låser loppet med 6 Brambling. Firma Redén/Kihlström går som tåget och känslan är att Brambling kan vinna från alla positioner.

På tal om Redén/Kihlström så avslutas omgången med en spik från den duon i 5 Epimetheus. Finalklar veckan efter säger ni? Ja det är sant, men samtidigt är det ett nytt meeting i bronsdivisionen den här veckan med möjlighet att kvala in till ytterligare en final i Eskilstuna 2 juli. En sådan chans bränner inte Örjan Kihlström!

Som vanligt erbjuder Torsk På Travet andelar för 50 kronor, 100 kronor och 300 kronor. Varmt välkomna att hänga på med en andel. En perfekt möjlighet att bygga på kassan inför elitloppshelgen!

TORSK PÅ TRAVET - GÄDDA - 300 kronor per andel
TORSK PÅ TRAVET - 100 kronor per andel
TORSK PÅ TRAVET - MÖRT - 50 kronor per andel
Här hittar du alla Köpandels V75-lag
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Följer upp succén! 🤩

Vi har tagit pulsen på Fredric Lindman från Travronden Spel inför kvällens V86-omgång. Vi ger ordet…

”Med minsta klaff kommer spurten bita ruggigt bra!” 🤩

Daniel Karlsson ”Vinnarskallen” spelade in fint nettoplus till sina andelsköpare i måndags. Nu delar…

Bra och meriterade hästar inleder V64:an! 🤩

Vi har tagit pulsen på Göran Nolander inför kvällens V64-omgång.-Härliga lopp väntar på Jägersro…

702 kronor på satsade 60!

Daniel Karlsson ”Vinnarskallen slog till med Full Pott under kvällens V64 från Halmstad och…

Kristofer Axén från Spelvärde gör comeback på Köpandel!

Kristofer Axén gör comeback efter ett ganska långt uppehåll på Köpandel till helgen! Här…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info