Tim från Spelvärde – ”Nytt år, nya möjligheter! 🥳”

Tim Schlaucher Esser från Spelvärde.se är en av våra populära spelläggare på Köpandel. Han har satt siktet på lördagens V75-omgång som Gävle bjuder på, här ger han sin syn på omgången.

-Ett av mina nyårslöften i år är att satsa ännu mer på andelslag här på Köpandel. Vi gjorde ett riktigt fint bokslut 2021 på Spelvärde, där vi nådde ett årsnetto på drygt 400.000 kr på V75. Jag hoppas givetvis att det nya året blir minst lika framgångsrikt och tänker vara mer aktiv med mitt spelande på Köpandel. För att göra det så bra som möjligt för de som köper sig in i mina system har jag ändrat mitt upplägg lite grann. Istället för att ha ett lag till alla omgångar kommer jag att ha minst två lag öppna. I mitt nyöppnade lag TIMS RAKT UT PÅ SPELVÄRDET kan man vara med på ett system med chans på stora pengar för en mindre slant (139 kronor). Mitt vanliga lag TIM –SPELVÄRDE.SE finns givetvis kvar (275 kronor) och utöver det har jag även öppnat ett jackpotlag TIMS JACKPOTSYSTEM (550 kronor) som bara öppnas vid vissa jackpotomgångar med högt spelvärde.

Det är Gävle som är värd för den här veckans V75-omgång och min bästa idé finns i V75-5 där 12 Prometheus är kraftigt undervärderad. Det här är en riktigt kapabel häst som tränare Benny Christensen håller högt. Han har startat i Sverige sedan sommaren och gjort flera riktigt starka insatser sedan comebacken på svensk mark. Han var bland annat helt överlägsen i ett 3000-meterslopp för tre starter sedan och gick då cirka 1,14 i 2000 meter med ett vasst intryck över mål. Han vann enkelt i ett billigt lopp även gången efter, men gjorde sig sedan illa i en böjsena och blev borta i ett drygt halvår. I comebacken 29/12 trodde jag hårt på honom i ett lunchlopp och prestationen var klart godkänd då han hakade på rätt fint i rygg på vinnande Navona. Han hade inget banjobb i sig inför det och borde gå framåt en hel del. Skor runt om är ingenting som oroar då samtliga segrar är tagna så, men i minusskålen är det värt att nämna att kusken har låg V75-rutin. Därutöver är det spår tolv över kort distans, långt ifrån optimala förutsättningar. Med det sagt är jag helt övertygad om att Prometheus är klart bästa hästen i fältet och trots läget ska han absolut inte nonchaleras. Klaffar det någorlunda längs vägen är jag inne på att han plockar ned dem till slut och till under fem procent är spelvärdet riktigt högt!

Prometheus är en nyckelhäst på mina system den här veckan och utgångstanken är att spika honom på TIMS RAKT UT PÅ SPELVÄRDET där jag alltid går rakt ut på omgångens mest spelvärda häst.

Känn er välkomna att haka på!

⭐️⭐️ TIM - SPELVÄRDE.SE - 275 kronor per andel
TIMS RAKT UT PÅ SPELVÄRDET - 139 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V75-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Toppchans om hans rykte stämmer”

Elitloppet närmar sig med stormsteg. En av de sista rosa biljetterna ska delas ut…

Daniel Olenklint spelade in 81.102 kronor!

Daniel Olenklint har visat storform den senaste veckan! I lördags slog han till på…

Fredagskväll med härlig blandning!

Fredric Lindman från Travronden spel är som vanligt påläst. Full pott under torsdagskvällen och…

Tre snabba med Sundvall i jakten på sex rätt!

Sundvall är en av våra skickliga spelläggare på Köpandel och inför kvällens omgång delar…

Ikväll tar Tim sikte mot V64 på Boden och jackpot!

Det blev succé på V86 igår för vår spelläggare Tim Schlaucher Esser från Spelvärde.se. Tim…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info