Storformen håller i sig!

Linus Eriksson driver flera framgångsrika andelslag hos oss på Köpandel och i år har det gått riktigt bra för honom. Vi bad Linus dela med sig av sin känsla, samt tankar inför helgens V75.

– Efter att dubbla V75-or suttit helgen vecka 44 hade vi liten ”downperiod” förra veckan där vi på de stora streckspelen åkte dit i en eller två avdelningar. Snabbt var vi dock tillbaka på banan och denna vecka har hittills inte bjudit på ett enda fel då laget fått alla rätt på samtliga spelformer jag öppnat för spel. Efter två favoritbetonade omgångar där vi knappt fått insatsen tillbaka fick vi igår lite plus i kassan när V64 satt som en smäck och gav 13.552 kronor för laget att dela på. Extra skönt för mig som spelläggare var att ett av mina stora drag, 11 Teton Farfetch (V64-5), lyckades vinna som tre procentare och till dryga 15 gånger i vinnarodds. Det samt att spikarna varit mer än säkra i veckan gör att det är med gott självförtroende som jag tar mig an helgens V75-omgång som avgörs på ”min” hemmaplan, Jägersro.

Spikförslaget denna vecka var inte särskilt svår att hitta då jag var på plats och såg uttagningarna till Uppfödningsloppet (V75-4). 2 Tetrick Wania (V75-4) är bland de värsta jag sett i tvååringsväg och ska den förlora måste det till en galopp eller att den har en mycket dålig dag! Vi vet dock att V75 är ett spel som tål en eller två storfavoriter (se omgången i lördags med Månlykke A.M.) och ändå ge bra pengar, vilket gör att jag trots den höga spelprocenten inte tvekar att banka in spiken.

För att höja utdelningen behöver vi däremot några drag och ett sådant hittar jag i V75-2 där jag tycker 6 Afrodite Face är alldeles för lite betrodd. Treåringen har kanske lite väl många andraplatser kontra segrar, men har i de flesta fall varit ute i tuffa årgångslopp. Felfri kan hon säkert 1.13-tid och i ett öppet stolopp är det ett av de tidigare strecken för mig.

I bronsdivisionen vill jag även varna för högkapable 5 M.T.Oscar (V75-6) som med ett lopp i kroppen efter vila kommer stå för stark insats.

Jag är stolt att säga att mitt lag gått 253.987 kronor plus än så länge i år, har man varit med på alla spel jag gjort i år är man 10.159 kronor plus per andel (laget består av 25 andelar).

Tycker ni idéerna låter vettiga och vill hänga på ett vinnande lag är det bara att hänga på med en andel då jag håller öppet fram till fem minuter före spelstopp eller tills andelarna tar slut.

Häng på!

⭐️⭐️⭐️ LINUS ERIKSSON - TRAVRONDEN SPEL - 200 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V75-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Johan Bergman bjuder på en spik!

Johan ”Referenten” Bergman har haft fina framgångar med sina andelslag, bland annat på V64…

Tre av fyra V75-lag briljerar med tre stjärnor ⭐️⭐️⭐️

Dennis Engelbo har haft fina framgångar den senaste tiden och formen är på topp!…

”Skotvång, Jackpot och en stenklar!”

Det är Bergsåker som bjuder på V75 denna helgen och vi har en riktigt…

Hans lag lyser upp med tre stjärnor! ⭐⭐⭐

Daniel Olenklint slog till med en storvinst på drygt 900.000 kronor på V75 under…

Tolv glada andelsköpare inkasserade 10.000 kr vardera!

Daniel Olenklint följer den europeiska toppfotbollen väldigt, väldigt noga och är utan tvekan en…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info