”Jag tror på ännu en seger i raden…”

Vi vill passa på att ännu en gång gratulera alla som ryggade Malin Rydelius förra helgen till den fina vinsten! Inför helgens spännande V75-omgång bad vi Malin att dela med sig av sin spaningar.

Det var många lyckliga andelsköpare som förra lördagen var med i mitt lag HULKENS PUMOR där jag spelade in 4 270 615 kr till laget och varje andelsköpare fick 51450 kr.

Den här V75-omgången står Åby som värd och det gillar ju vi spelare såklart. Utdelningarna brukar kunna bli lite högre när open-stretchvinnarna överraskar över upploppet. Det finns potential för fin utdelning även imorgon och många tränare väljer att rycka skorna och det kan göra stor skillnad på vissa hästar.

I första avdelningen ser det väldigt öppet ut men min förstrankade blir ändå 7 Beartime som är startsnabb, lättplacerad och har en ruggig avslutning, men jag tycker det brukar kunna skrälla i silverdivisionen så här bör man nog strecka på lite.

I avdelning två har vi ett fint stolopp där 5 Lyckans Cash blir favorit och hon står perfekt inne i loppet och tål att gå i spåren då hon är stark. Örjan upp nu så visst bör hon ha stor segerchans, men det finns många roliga drag bakom. Glöm inte 4 Lorelei Marie som har fin form för dagen.

Det lutar åt spik på 1 Billi Time i femte avdelningen som är en dansk klassig herre som radat upp segrarna i Danmark och som nu ska gå barfota. Jag tror på ännu en seger i raden.

Vill man inte spika här så finns det många roliga skrällar. Jag gillar ju 10 Eppur Si Muove som inte riktigt hittat formen än men är på gång och gynnas av att tävla barfota . 0% är han tippad på just nu och han var en av de hästarna jag hade med på min kupong vid en tidigare storvinst.

I avslutningen rankar jag 4 Dark Roadster först och den kommer nog till spets i ett andra skede och där kan han hålla hela vägen in i mål. Min skrällvarning i loppet är 8 Cargo Door som ska gå barfota nu och gynnas kraftigt av det. Se upp!

Välkomna att haka på mina lag och så hoppas vi på en storvinst igen!

⭐️⭐️⭐️ HULKENS PUMOR - 200 kronor per andel
⭐️ PUMANS HUNDRING - 100 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Spring Race bjöd på fin fina vinster!

Grattis till alla andelsköpare som under påsken tog chansen och ryggade något av våra…

Dennis Engelbos tipsform är på topp!

Dennis Engelbo som driver det trestjärniga laget DENNIS ENGELBOS STORA – TRAVRONDEN hos på…

”Ingen svarar kraftpaketet”

Det är onsdag och favoritspelet V86 står på menyn. Givetvis har Torsk På Travet-duon…

”Om inget oförutsett händer kommer jag gå på…”

Axevalla står som värd för kvällens V64-omgång och Tim Schlaucher Esser från Spelvärde.se är…

DANIEL OLENKLINT – ÖVERODDS.SE

Det är dags för V75 på Romme där det även finns några extramiljoner i…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info