V75 från Gävle och Eddy West spikas på systemet!

Hej! kul att just Du klickade dig in till min tipshörna!

Emelies Tipshörna kommer inrikta sig på spelformen V75, och min målsättning är att alltid publicera tips inför kommande V75 omgång senast fredag.
Mitt system
EMELIES TIPSHÖRNA ligger till grund för mina tankar och andelen kostar 349:- med 25 andelar för att vi ska få ett slagkraftigt system.

Förra veckans V75 debut resulterade i nettovinst på tre av fyra system, tyvärr klev vi av i femte avdelningen på en skräll, annars hade succén varit ett faktum! 

Gävletravet står som värd för helgens V75 och här kommer mina tankar och tips! 

BÄSTA SPIK: 10 EDDY WEST

V75-1
Vi inleder helgens V75 med ett halvöppet lopp. Jag tycker att det står mellan främst fyra betrodda hästar och det skiljer inte så mycket kapacitetsmässigt heller, mycket avgörs i starten. 1 Soul Tan har bra statistik från spets och skulle Ulf lyckas hålla upp ledningen kan loppet vara över. 7 Anchor Man kanske kan få överta spets. Men jag vill även plocka med 8 Arch Lane samt 11 Devs Definitif. Alltid lite lurigt när bröderna Djuse är i samma lopp, två duktiga kuskar.

V75-2
Favoriten 9 Gomnes Faks fick tyvärr strykas p.g.a. förkylning. 14 Nårje är hästen med högst kapacitet i fältet går ner lite i klass och brukar vara jobbig att stå emot till slut. Men det får såklart inte strula allt för mycket. 13 Kalmar är inte så tokig och kan dyka upp på mållinjen. 10 Solhöjdens Drake är stark och bör vara med och kriga. Vill även lyfta skrällen 15 Lome Storm som tjänat mest i fältet och har genomgående fin statistik, är van tufft motstånd och kan avsluta riktigt vasst sista varvet. Se upp! 

V75-3
3 Milligan’s School är något ojämn i sina prestationer och var inte direkt bra i senaste starten. Tränings rapporterna är goda inför starten på Gävle och från ett bra spår samt distans ska nioåringen räknas som klar förstahäst, däremot är stallformen något tveksam. Jag kommer dock plocka med några motbud och lyfter främst tokskrällen 5 Mr Golden Quick som haft lite otur senaste tiden. Men han är bra i grunden. Distansen är passande och med flyt kanske han kan överraska om favoriten har en sämre dag. 

V75-4
13 Carry Cash håller fin form för dagen och radat upp segrar på slutet, Jörgen Westholms bästa chans på lördag. Sexåringen slog hingstar och valacker över tre varv senast på ett imponerande sätt. Noterbart inför starten på Gävle är att man byter till vanlig vagn istället för jänkarvagn, vilket är en liten nackdel som storfavorit i loppet, samt ett snävt startspår i volten. Men räknas ändå som klar förstahäst och gynnas av den långa distansen. Motbud främst skrällen 8 Global Benefit som är bra nog att ta sig in i matchen. 

V75-5
Lägsta klassen och kort distans. Jag tror att det kan ligga en skräll på lut. Jag vill lyfta främst skrällarna 7 Rocket Boy som kommer ladda vad som går för att komma till ledningen. 9 Kalle Taxam är riktigt bra och gynnas om det blir tufft tempo på loppet, så också 12 Prometheus som hoppas på överpace. Tränaren blir heller inte förvånad om sexåringen vinner. Se upp!

V75-6
4 Bitcoind’ Arc är överlägsen i fältet och har tre segrar på fem försök hos Nurmos. Form och distans är dock osäkert, men det låter ändå uppåt från stallet. Plockar även med två motbud 5 Art Brown med Erik Adielsson i sulkyn som ska räknas tidigt, samt 11 Ilos sansibar som är stark och tål att göra en del jobb om det behövs. Jag tror inte man reser till Sverige för att komma tvåa.  

V75-7
10 Eddy West stod för en riktigt långspurt som tvåa bakom favoriten Emoji i senaste starten på Solvalla. Nu möter sexåringen enklare motstånd och blir det bara lite tempo på loppet, vilket det ser ut att bli så fäller han många. Rapporterna är goda och med genomgående fin statistik ska det vara bra segerchans. Jag avslutar med spik på 10 Eddy West på Emelies Tipshörna-kupong. 

Varmt välkomna att spela med mig och missa heller inte att jag har följande system på V75:

EMELIES TIPSHÖRNA

V75-1: 1,7,8,11

V75-2: 4,5,7,8,10,13,14,15

V75-3: 3,5,7

V75-4: 1,2,8,10,12,13,15

V75-5: 1,2,3,4,5,7,9,12

V75-6: 4,5,11

V75-7: 10 EDDY WEST

EMELIES TIPSHÖRNA 349:-
EMELIES DIAMANT 409:-
EMELIES X12 299:-
EMELIES PÄRLA 184:-
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Toppchans om hans rykte stämmer”

Elitloppet närmar sig med stormsteg. En av de sista rosa biljetterna ska delas ut…

Daniel Olenklint spelade in 81.102 kronor!

Daniel Olenklint har visat storform den senaste veckan! I lördags slog han till på…

Fredagskväll med härlig blandning!

Fredric Lindman från Travronden spel är som vanligt påläst. Full pott under torsdagskvällen och…

Tre snabba med Sundvall i jakten på sex rätt!

Sundvall är en av våra skickliga spelläggare på Köpandel och inför kvällens omgång delar…

Ikväll tar Tim sikte mot V64 på Boden och jackpot!

Det blev succé på V86 igår för vår spelläggare Tim Schlaucher Esser från Spelvärde.se. Tim…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info