”Hästen har knallform och var fantastiskt fin i Finland senast”

Dennis Engelbo Travronden

Vilket fantastiskt stim som lagen är i till V75 för dagen. Samtliga mina fyra lag har tre stjärnor och tillhör därmed de tio procent det gått bäst för på Butiksandelar på sistone. Så passa på att säkra en andel till helgens V75-omgång som avgörs i Hudiksvall på Hagmyren travbana. Det är dessutom JACKPOT, vilket gör det än mer intressant!

Klart fina tävlingar får vi dessutom ta del av. Bland annat tycker jag Stefan Melanders topphäst Click Bait har en bra uppgift i gulddivisionen. Visst har hästen spår åtta, men när värsta konkurrenten From The Mine har innerspår, vilket är problematiskt på Hagmyren, och dessutom M.T.Insider lär laddas, så är det god chans att Click Bait når ledningen. Väl i den positionen förlorar han inte det här loppet, som är betydligt billigare än det han mötte i Årjängs Stora Sprinterlopp då han slutade trea på 1.09,8.

Annars tycker jag det är självklart att gardera kallblodsloppet. Tekno Viking har visserligen imponerat stort på sistone, men jag kan inte spela utan Henrik Svenssons Kalmar på mina kuponger. Hästen har våldsam fart – och får han bara spara på speeden tror jag kort och gott att hästen är bäst.

Omgångens skräll då, vart finns den? Varför inte i den sjätte avdelningen där Tattoo Avenger kommer ut. Hästen har knallform och var fantastiskt fin i Finland senast. Vid minsta klaff från bakspåret är han väldigt tidig till låg procent.

Dessutom måste det vara Viking Broddes tur snart. Han är spelad till under tio procent – men kapacitetsmässigt är Timo Nurmos travare inte ett dugg sämre än favoriten Born Unicorn. Born Unicorn som inte fungerade fläckfritt i Årjäng senast bör tas med viss försiktighet, även om han är riktigt duglig för klassen.

Häng med i ett av mina populära spiklösa system (finns för 500 kronor eller 100 kronor), eller i något av lagen för 300 kronor eller 100 kronor. Som sagt, samtliga fyra lag har varit framgångsrika den senaste tiden – och det hoppas vi nu fortsätter även under lördagen.

Jag vill även passa på att önska en fortsatt god sommar! Förhoppningsvis blir augusti månad även den en härlig tid, både med fint väder och underbar travsport!

⭐⭐⭐ SPIKLÖST - ENGELBOS STORA - 500 kr per andel
⭐⭐⭐ DENNIS ENGELBOS STORA - TRAVRONDEN - 300 kr per andel
⭐⭐⭐ SPIKLÖST - ENGELBOS LILLA - 100 kr per andel
⭐⭐⭐ DENNIS ENGELBO - TRAVRONDEN 100 kr per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Ingen press Patrik – det här fixar du”

Det är onsdag och därmed V86, vilket är Torsk På Travets favoritspel. Vi har…

Det är topptävlingar denna tisdag!

Dennis Engelbo fick sex rätt förra torsdagen, grattis! Här bjuder han på sina tankar inför…

Hög utdelning på gång!

Fredric Lindman är en av våra populära spelläggare på Köpandel, han har trestjärniga lag…

”I lördags var det klang och jubel hos redaktionen på Travronden Spel!”

Det blev succé för Travronden Spel i lördags, grattis till alla andelsköpare! Inför kvällens…

”Bästa spiken ikväll är nog..”

Grattis till Daniel Ljunglöf och hans andelsköpare som i helgen fick dela på fina…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info