”Han är startsnabbare än favoriten..”

Vi vill passa på att gratulera Daniel Berglund och alla hans andelsköpare till den fina vinsten under onsdagens V86-omgång! Vi har tagit pulsen på honom inför lördagens V75, vi ger ordet till Daniel.

– Spel på V75 och V86 handlar mer om att besegra övriga spelare på sikt än att bara ha alla rätt så ofta som möjligt. Då gäller det också att göra system med potential att hänga av så många andra spelare som möjligt och därför spikar jag väldigt sällan de två största favoriterna i en omgång.

Extra kul är det när man har en bra spelidé mot en storfavorit som i onsdags på V86 när jag valde att spela emot omgångens näst mest spelade häst Pinto Bob och i stället spika Global Undecided i samma lopp. Det var givetvis en skön känsla när Global Undecided sedan plockade ner favoriten från dödens och lade grunden till en fin vinst på mitt lilla system DANIEL BERGLUND V86-KRÖNIKAN. Det systemet kostar 268 kronor per andel och betalade nu tillbaka 1.680 kr/andel till alla som var med.

Nu hoppas jag kunna hitta rätt speldrag även i lördagens V75-omgång på Bollnästravet som ser lite smålurig ut. En favorit som jag inte kommer att spika är det norska kallblodet Nårje (överlägset namn) i V75-2 som inte är helt stabil (fyra galopper på de fem senaste starterna) och som inte körs av någon av toppkuskarna. I det loppet är jag i stället klart mest sugen på 6 Alm Nagano som verkligen visat toppform i sina starter på slutet och som visat sig trivas jättebra i Sverige tidigare där han tar i lite mer i loppen än hemma i Norge. Han är startsnabbare än favoriten och jag blir inte förvånad om Alm Nagano och Rikard N Skoglund sitter tidigt i ledningen trots tillägg.

Vi får se hur mycket jag vågar lita på femtehandsfavoriten Alm Nagano till slut, men ett givet förstastreck på mina system är han i alla fall!

Favoritfall kommer jag även att försöka jobba in i V75-6 där Moses är storfavorit efter en imponerande seger i debuten i ny regi senast. Han har dock varit ojämn av sig i tidigare regi och min känsla är att han passar allra bäst över kort distans. Nu ska Moses dessutom resa ganska långt och det är inte alls säkert att det blir någon ledning som senast. Loppet är öppet bakom favoriten och här kommer jag säkert att försöka gardera så brett som möjligt och därmed få med många lågprocentare på systemet.

Vill man spela V75 med mig i helgen så finns det två olika system att välja mellan hos Köpandel.se. ”DANIEL BERGLUND – STORA!” kostar 1500 kr per andel och delas på tio andelar. ”DANIEL BERGLUND V75-KRÖNIKAN” kostar 268 kronor per andel, är uppdelat på 25 andelar och det systemet gjorde en nettovinst på nästan 11 miljoner kronor 2020!  

Välkomna att haka på!

⭐️⭐️⭐️ DANIEL BERGLUND V75-KRÖNIKAN TRAVRONDEN SPEL - 268 kronor per andel
⭐️ DANIEL BERGLUND - STORA! - 1500 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V75-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Emelie bjuder på två spikar direkt i inledningen

Bergsåker och Solvalla delar på kvällens V86-tävlingar med start kl 20:30! Jag fortsätter att…

”Min toppform är lika stark som Gävletravets”

Johan Referenten Bergman har stenkoll på kvällens V86-omgång som ikväll saxas mellan Bergsåker och…

”Tjänstefel att spela utan henne”

V64-cirkusen drar vidare och har landat i Malmö och Jägersro denna tisdagskväll. Vi har…

Tim från Spelvärde – ”Nytt år, nya möjligheter! 🥳”

Tim Schlaucher Esser från Spelvärde.se är en av våra populära spelläggare på Köpandel. Han…

V75 från Gävle och Eddy West spikas på systemet!

Hej! kul att just Du klickade dig in till min tipshörna! Emelies Tipshörna kommer…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info