Stort grattis till Malin Rydelius och alla hennes andelsköpare!

Grattis Malin Rydelius som driver laget HULKENS PUMOR hos oss på Köpandel.se och stort grattis till och alla som ryggade henne under lördagens V75-omgång! Vi bad Malin att dela med sig av sina tankar och känslan så här efter helgens framgång.

– Det var riktigt kul att kunna glädja mina andelsköpare med en större vinst i lördags. Systemet gav 514 531 kr och gav 51 453 kr per andel för satsade 200 kr. Jag hade en bra känsla för att det skulle kunna gå att fälla några favoriter och 5 Algot Zonett som var största favoriten i omgången skulle få ett tungt lopp troligen då han inte är någon startraket. 9 Remarkable Feet är en favorit för mig och en riktig hårding som går riktigt bra bakifrån så den var självklar att ha med på lappen.

Avgörande för mitt system var nog mitt byte av spik som jag gjorde ganska sent. Jag hade hela dagen tänkt att spika B.W. Rune men efter en intervju med Jan-Olov Persson som brukar ha klart för sig om kallbloden valde jag att gardera. Tack Jan-Olov Persson!

7 Disco Volante hade enligt skötaren betett sig normalt denna gång och lägg därtill en bra bana och en mer passande distans så kändes det som att han skulle kunna funka bättre denna gång.

Det var nervöst såklart inför sista loppet där jag hade spik på 5 Oxidizer. Jag hade spikat honom tidigare med framgång så jag vet han går ända in i mål och med Ulf Ohlsson upp så kändes det tryggt, men man vet ju att allt kan hända i trav. När sjuan äntligen satt så kändes det helt fantastiskt såklart!  Mina trogna andelsköpare är väl värda den vinsten för det har gått lite trögt ett tag så jag vill passa på att tacka för förtroendet. Många har varit med i laget i flera år och har skrivit till mig och är jätteglada. Man kan vinna även på lite mindre system även om det krävs lite extra mycket tur.

Jag har inte hunnit kolla så mycket på omgången på lördag, men i avslutande avdelning vill jag varna för 8 Cargo Door som känns spännande och som nu får gå barfota.

Mina andelar till V75-omgången på lördag hittar ni här nedan, varmt välkommen att haka på.

⭐️⭐️⭐️ HULKENS PUMOR - 200 kronor per andel
⭐️ PUMANS HUNDRING - 100 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Spring Race bjöd på fin fina vinster!

Grattis till alla andelsköpare som under påsken tog chansen och ryggade något av våra…

Dennis Engelbos tipsform är på topp!

Dennis Engelbo som driver det trestjärniga laget DENNIS ENGELBOS STORA – TRAVRONDEN hos på…

”Ingen svarar kraftpaketet”

Det är onsdag och favoritspelet V86 står på menyn. Givetvis har Torsk På Travet-duon…

”Om inget oförutsett händer kommer jag gå på…”

Axevalla står som värd för kvällens V64-omgång och Tim Schlaucher Esser från Spelvärde.se är…

DANIEL OLENKLINT – ÖVERODDS.SE

Det är dags för V75 på Romme där det även finns några extramiljoner i…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info