”Tjänstefel att spela utan henne”

V64-cirkusen drar vidare och har landat i Malmö och Jägersro denna tisdagskväll. Vi har tagit ett snack med grabbarna bakom Torsk På Travet, Markus Jalsborn och Johan Bergman inför omgången.

– Vid en första anblick såg kanske inte kvällens V64-omgång jättespännande ut på förhand, men när man dyker ner lite mer i startlistorna finns där intressanta drag.

Om vi klarar av det enkla först, spiken för kvällen, så hittas den i V64-5. Där har 3 Kattis J.Boko toppchans till andra raka segern. Senast trycktes hon till spets en bit in i loppet och var sedan helt överlägsen. Att någon ska ta emot henne över medeldistans känns bara konstigt och det här luktar spets och slut lång väg!

En häst vi inte blir riktigt kloka på är 1 Huis Clos i V64-1. Femåringen är fartfylld, men har galopperat bort alldeles för mycket pengar i sina dagar. Från ett perfekt innerspår hoppas vi att Joakim Lövgren kan lotsa iväg sin springare i felfri avgång. Rygg på favoriten 4 Freiherr Faust vore mumma, då kan vår idé mycket väl vinna med lucka.

V64-2 är ett öppet montélopp. En som gör intressant debut i disciplinen är 15 Toddler. Formen är allt annat än bra och uppgiften inte den allra enklaste med flera tillägg. Samtidigt har hästen lopp i kroppen och rids av duktiga Anna Erixon. Han har dessutom matchats mot betydligt tuffare hästar och då det ofta kan gå lite väl fort framme i täten i dessa lopp skulle det inte förvåna om han sveper hela fältet.

I V64-6 står 1 Carna Sensei redan med tre ben i mål tänkte vi först, men hoppsan här finns visst en spännande häst som dyker upp i ny regi. 8 Jolene B.R. är en segervan norska som gör första starten för Jerry Riordan. Visst, läget är helt iskallt, men vi har sett hur Riordan trollat med hästar tidigare och blir inte förvånade om hon vinner från dödens. Det vore tjänstefel att spela utan henne på kupongen!

Som vanligt erbjuder Torsk På Travet andelar för 50 kronor och 100 kronor på V64-spelet. Varmt välkomna att hänga på med en andel till kvällens omgång!

⭐️ TORSK PÅ TRAVET HARR - 100 kronor per andel
⭐️ TORSK PÅ TRAVET BRAXEN - 50 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V64-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Toppchans om hans rykte stämmer”

Elitloppet närmar sig med stormsteg. En av de sista rosa biljetterna ska delas ut…

Daniel Olenklint spelade in 81.102 kronor!

Daniel Olenklint har visat storform den senaste veckan! I lördags slog han till på…

Fredagskväll med härlig blandning!

Fredric Lindman från Travronden spel är som vanligt påläst. Full pott under torsdagskvällen och…

Tre snabba med Sundvall i jakten på sex rätt!

Sundvall är en av våra skickliga spelläggare på Köpandel och inför kvällens omgång delar…

Ikväll tar Tim sikte mot V64 på Boden och jackpot!

Det blev succé på V86 igår för vår spelläggare Tim Schlaucher Esser från Spelvärde.se. Tim…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info