Toppform för dagen!

V86 står på schemat och vi har tagit ett snack med duon bakom Torsk På Travet. Ett lag som är i absolut toppform för dagen!

Full pott på samtliga system i söndags när V75 avgjordes på Romme, följdes upp med full pott på samtliga system i måndags på GS75 från Halmstad. Med det innanför västen känner vi oss riktigt laddade inför kvällens V86-omgång som delas mellan Solvalla och Bergsåker.

Bästa spiken tog inte lång tid att finna. 2 Ringo Adore (V86-4) såg jättefin ut i debuten hos Ulf Stenströmer som tvåa där han serverades ett perfekt lopp i rygg ledaren. Med den genomköraren i sig blir det maxat i balansen med barfota runt om och från andraspår bakom bilen bär det av mot tidig ledning. En position femåringen trivs extra bra i då det har blivit tre segrar och en andraplats på fyra starter.

Det finns ett par hästar i omgången som gör årsdebut och som ser ut att bli klara favoriter i sina respektive lopp. Förutsättningarna är dock inte idealiska och då måste vi bara gardera. I V86-5 handlar det om 6 Jackpot som inte har startat på drygt fyra månader. Även om det bara är fem hästar på hans volt är innerspår på tillägg inte optimalt. Dessutom har han stått över ett inplanerat banjobb och det kan fattas lite till toppformen. Streck därför även för trolige ledaren 5 Dalens Elvis samt 9 Wittgenstein som segrade direkt i sin årsdebut.

I V86-8 dyker den forne vinnaren av Elitloppet, 8 Don Fanucci Zet upp. Han har dock inte synts till på tävlingsbanan sedan sin startgalopp i fjolårets elitloppsförsök och även här låter det som att förberedelserna inte varit perfekta. Lägg därtill spår åtta bakom bilen och att Örjan Kihlström som kör, inte är känd för att offra allt med hästarna när det handlar om återkomst efter så pass långt uppehåll. Det är klart att Don Fanucci Zet normalt har toppchans, men med dessa ingredienser inbakat vill vi vara säkra på vår sak och tar med två hästar till. 2 Staro Mack Crowe har årsdebuten överstökad och är hur bra som helst vissa dagar, medan 3 Mellby Jinx är spetsfavorit och får Björn Goop i sulkyn för första gången.

Vi erbjuder normalt andelar för 50 kronor, 100 kronor och 300 kronor, men till kvällens omgång har vi även öppnat upp ett lag för 200 kronor. Allt för att så många som möjligt ska ha chansen att vara med när vi tar sikte mot nya fullträffar. Välkommen du med!

⭐TORSK PÅ TRAVET GÖS⭐
⭐TORSK PÅ TRAVET - MÖRT⭐
⭐TORSK PÅ TRAVET⭐
vHär hittar du samtliga V86-lag⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Bergsäkert!

Timo Nurmos verkar forma en ny Mellby Viking i sin Mellby Knekt, som är…

En blandning från norr till söder!

Kvällens V64-omgång är det Halmstad och Boden som delar på. En blandning av hästar…

Proppen ur på hemmaplan

Storvinsten börjar smyga sig närmare och närmare för varje dag nu. Det blev nyligen…

Kopplar grepp om omgången direkt!

Extra miljoner att spela om ikväll när det är jackpot på V86. Vi har…

Genväg till miljonerna

Nya storvinster närmar sig hastigt för varje dag. Vi har varit rätt ute på…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info