Torsk På Travet går för andra raka!

Det blev stor succé förra veckan när vi hade full pott och spelade in 378.937 kronor på V86, vilket gav över 15.000 kronor till varje andelsköpare av Torsk På Travet. Detta för en satsad hundralapp!

Vilken häst anser ni är bästa spiken i omgången? 
Ikväll ser Ring Of Fire (V86-4) ut att ha en mycket passande uppgift. Hon höll ledningen från innerspår senast utan problem och spårade sedan varje meter. Vi tror på repris då fyraåringen fortfarande står billigt inne då hon besitter mycket högre kapacitet gentemot pengarna som hon har tjänat hittills.

Något annat lopp värt att nämna?
I V86-avslutningen har normalt Coogan bra vinstchans trots sämsta utgångsläget. Vi kan ändå inte släppa Reverend Wine som troligtvis spetsar och får Björn Goop i sulkyn, som har vunnit fyra av sex gånger som han kört sjuåringen. Även om Coogan är riktigt bra så kan det ändå bli tufft att plocka ner Reverend Wine. Vi tar det säkra före det osäkra och avslutar med ett starkt lås.

Tills sist – vad skulle du säga är värt att tänka på när man spelar V86?
– Krångla inte till det för mycket! Det är inte farligt att spika ett par större favoriter på V86, du kan bli rikligt belönad ändå!

Köp din egen andel HÄR

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se