Premiär för andelsspel på Top7 – en ny spännande utmaning!

På lördag, klockan 17.50, är det äntligen dags för premiären av andelsspel på den populära spelformen Top7. Konceptet är enkelt men lockande – ranka loppet 1 till 7 utifrån din bedömning av ekipagen, välj systemform och lämna in ditt spel.

Även om spelformen är lockande med sin enkelhet, är det inte lika lätt att vinna som det är att spela. En galopp och diskning på V75 i ett lopp där du har 5 hästar innebär att du fortfarande får rätt om någon av de andra fyra vinner. Om du däremot spelar spik Top7 och din förstarank galopperar så är du helt borta oavsett om övriga 6 hästar sitter på plats 2 till 7. Det är denna spänning och möjligheten till höga vinster som lockar oss att sikta högt varje omgång.

Det är några omgångar sedan någon hittade alla 7 rätt. Då gav det fina 421 452 kr. Men vi kan också se att det ibland räcker med några få rätt för att få fi utdelning. På Färjestad gav det exempelvis 26 487kr på endast 4 rätt.

Att hitta den perfekta kombinationen av hästar är en konst i sig. Personligen föredrar jag att fokusera på mina absoluta favoriter, de jag anser ha bäst vinstchans med minimal risk för galopp, och bygga upp mitt system runt dem. Jag spelar gärna en ensam första häst och sedan en större grupp på platserna där bakom. Det krävs till sist en hel del badkarskörning och noggrann analys för att få till plats 5-7 på ett bra sätt. Vem får tredje in? Vem kommer sitta i dödens? Blir det tapp i sista sväng? Blir det högt eller lågt tempo? Vilka gynnas av underlaget? Vem har en omöjlig position men är spurtstark?

Det är ingen slump att det ofta ligger ett svårlöst lopp i avdelning 5 på V75.

Den här veckan ser vi 3 fina vinstchanser, som åtminstone kommer sitta bra på det, från spår 1 till 3 där Boli You S.M drar skorna runt om. Kommer Rossi Garline ned bra från sitt spår 7? Combat Fighter har fina ryggar att gå på och kommer sitta men en fin position när det ska avgöras. Crown Wise As har faktiskt sett bättre och bättre ut i skymundan och lär räkna med fina pengar här och från två usla lägen har vi ändå speed i benen sista biten för Hidalgo Heldia och King of Greenwood. Jag kan nämna alla! Men det är det som är charmen med Top7, och det som ibland kan vara ruskigt frustrerande.

Jag anpassar personligen mitt system när vi närmar oss spelstopp och jag hunnit se värmningarna. Oavsett hur du väljer att spela så är Top7 en spännande spelform som erbjuder både spänning och möjligheter till fina vinster. Häng gärna med mig på en andel för ynka 21kr, men jag lovar inget annat än ett välarbetat system som kan falla med galopp bakom bilen!

Lycka till i kommande omgångar!

//Tobbe

⭐TOBBES TOP 7⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Barfota runt om för första gången i livet!

Lördagens V75-omgång avgörs på Gävletravet. Det är jackpot där det adderas runt 20 miljoner…

Inte lätt att stå emot över Kalmars upplopp!

Linus Eriksson från Travronden Spel delar med sig av omgångens bästa spik, överspelade samt…

20 157 kronor per andel i vinst på satsade 200!

Succé för Daniel “Hulken” Ljunglöf på V64!  Grattis till vinsten! -Tack så mycket, riktigt…

Med värmen kommer formen

Det är varmt i luften och tipsen är stekheta. Det har blivit flera vinster…

Dubbeljackpot!

Solvalla och Åby bjuder på både fina V86-tävlingar och fint väder, så jag skulle…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info