”Tonique är förstastrecket!”

Inför onsdagens V86 på Mantorp bad vi Christoffer Hansson att skriva några rader om sina tankar inför omgången, Hansson jobbar till vardags för Spelvärde.se och har även ett mycket populärt lag på Köpandel.se

Hög sportslig klass den här onsdagen med Kjell P Dahlströms Minne för femåringar och även Breeders’ Crown. Det gäller att ha koll på vilka som har andra lopp i sikte och vilka som går för seger.

En som har överraskat väldigt positivt under året är Åke Lindbloms fyraåriga sto, Tonique. Hon har inte startat sedan elitloppshelgen där hon var duktig som trea bakom Golden Tricks, men återkommer nu och Åke Lindblom har överlag högre träffprocent efter uppehåll med sina hästar. Ganga Bae är bästa hästen i fältet, men startar från bakspår och den här gången lär det knappast vara aktuellt med ett offensivt upplägg då det kommer stora lopp framöver. Tonique är förstastrecket!

I V86-3 ser det ut att bli ganska jämnspelat mellan Dreammoko och Sorbet, men i statistiken mellan dem inbördes står det 4-0 till Sorbet så här långt. Värt att notera!

Mitt lag har tre stjärnor ⭐️⭐️⭐️ på ATG tillsammans (vilket innebär att det tillhör toppskiktet) och en andel kostar som alltid 150 kronor – häng på!

Hanssons V86-lag hittar du här:
HANSSON – SPELVÄRDE.SE – 150 kronor per andel

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media