”Till lördag är vi på jakt efter nya framgångar när V75 gästar Mantorp”

Laget Torsk På Travet har vind i seglen sedan sin V86 vinst i onsdags, här delar duon Markus Jalsborn och Johan Bergman med sig av sina tankar inför helgens V75 omgång.

Det blev succé i onsdags för Torsk På Travet-anhängarna då vi var ensamma på Köpandel med att ha åtta rätt på V86. För en satsad hundralapp fick våra andelsköpare  tillbaka över 15.000 kr per andel och totalt blev utdelningen 378.937 kronor!

Till lördag är vi på jakt efter nya framgångar när V75 gästar Mantorp. Omgångens bästa spik hittar vi i V75-2 där Björn Goop selar ut sitt nyförvärv Vincero’ Gar. Sexåringen visade upp starka resultat på svensk mark redan förra året och i Björn Goops händer blir det en säker seger från ledningen.

Det finns ett par intressanta hästar i omgången att varna för. Millie Millionaire (V75-4) tränade oerhört starkt inför debuten hos Fredrik Wallin och med lopp i kroppen ska stoet passas. Se även upp för Fire Of Noa (V75-5), som gjorde bort sig med galopp i debuten hos Björn Röcklinger. Denna fyraåring är van att tampas mot tuffa hästar och från perfekt läge kan han bli svår att rå på.

Häng på ett vinnande gäng – andelar finns att köpa för 50 kr eller 100 kr!

Våra V75-lag:

Torsk På Travet Sill – 50 kr per andel

Torsk På Travet – 100 kr per andel

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media