Succén fortsätter för Linus Eriksson!

Linus Eriksson visar magisk tipsform och har de senaste veckorna haft enorma framgångar, hans lag LINUS ERIKSSON – TRAVRONDEN SPEL bara fortsätter att leverera!

Knappt hade det gått tre dygn efter storvinsten i söndags (120 290 kronor inspelat på GS75) innan det var dags för laget att för femte (!) gången i år trycka dit alla rätt på någon av de större spelformerna (V75, V86 och GS75). När V86-8 gick i mål i onsdags var succén ett faktum och vi i laget kunde totalt räkna in 168 807 kronor att dela på, stort grattis! I och med denna vinst är laget uppe i smått otroliga 433 102 kronor inspelat under år 2021, vilket innebär 17 465 kronor per andel! Glömde vi dessutom säga att inte ens två månader av året har passerat?
Med denna start på året är det inte direkt svårt att hitta motivation för dagen och när vi på lördag har sju stycken femtonhästarsfält att gå igenom (nåja någon strykning har det kommit in) på en av de roligare banorna i Sverige, Åby, är det klart att lopparkivet gått sig varm senaste dagarna.

Jag har själv tippat V75-1 i tidningen Travronden och blir lite förvånad när jag på strecklistan ser att 8 Erin Zet är favorit. Stoet vann förvisso årsdebuten och gav fint intryck, men fick då det klart bättre loppet mellan henne och 1 Annie Flame som hon slog av sista biten. Från stallet tror man att hästen gått framåt med loppet och visst ska hon räknas, men att hon från knepigt utgångsläge ska vara mer streckad än till exempel Annie Flame känns bara fel.
Mitt tips i loppet är istället 15 Princess S.W. som är den klart bästa hästen i fältet och som propositionsmässigt står bra inne i loppet. Det som diskvalificerar henne från att vara spikförslag är dock att formen är dunkel efter två raka galopper…
Bästa spiken i omgången hittar vi istället i avslutningen där norskfödde fyraåringen 4 Broadway Sun (V75-7) imponerat stort i sina två senaste segrar. Visserligen har motståndet inte varit av högsta klass, men prestationsmässigt sticker insatserna verkligen ut och med liknande prestation på lördag ska det vara spel mot ett mål.

Varmt välkommen att hänga på en andel!

⭐️⭐️ LINUS ERIKSSON - TRAVRONDEN SPEL - 200 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Jag tror på ännu en seger i raden…”

Vi vill passa på att ännu en gång gratulera alla som ryggade Malin Rydelius…

”Det finns några guldkorn i omgången och jag tänkte lyfta fram ett..”

Vi på Köpandel.se är som vanligt laddade inför kvällens V86-omgång och har inför kvällens…

Kvällens omgång ser riktigt spännande ut!

Linus Eriksson har haft fina framgångar med sina lag hos oss på Köpandel.se den…

Stort grattis till Malin Rydelius och alla hennes andelsköpare!

Grattis Malin Rydelius som driver laget HULKENS PUMOR hos oss på Köpandel.se och stort…

Stort grattis till Daniel Berglund och alla som ryggade honom i lördags!

Köpandels spelläggare Daniel Berglund följde upp de två snygga V86-vinsterna i onsdags med en…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info