Succékväll på V86 för Jesus!

Daniel ”Jesus” Karlsson levererade åtta rätt på både lilla och stora systemet när Solvalla och Åby arrangerade V86 under onsdagskvällen. Vinsten? Den blev 28.000 respektive 29.000 kronor per andel för väldigt glada andelsköpare på Tillsammans.

Stort grattis Jesus, alltid kul att sätta vinster på Tillsammans? 
– Tack, självklart är det extra roligt att spela in pengar till mina andelsköpare. Vi hade stolpe in idag och med två spikar som satt (Vivacious Allie och Une Etoile Gar) vilket gjorde att både lilla och stora systemet fick rejäl utdelning.

Hur var känslan när det började dra ihop sig?
– Ja, det var blandade känslor. Omgången inleddes ju väldigt favoritbetonad och det var länge inte så ”hett”. Sedan ramlade det in någon skräll och inför DD-loppen satt jag kvar med alla i sjunde samt tre hästar på stora systemet och spik på lilla systemet i V86-8. Storskräll i sjunde var givetvis tacksamt och sedan jobbade jag in Une Etoile Gar i sista för att båda systemen skulle sitta. Eller jobbade och jobbade – hon vann rätt lätt får man ändå säga!

På lördag är det V75 på Solänget, finns det någon häst man ska se upp med där? 
– Absolut, det är en väldigt intressant omgång på lördag. Vi är i full gång med att läsa på omgången och en häst jag fastnat för är 10 Zitor (V75-4). Trots 20 meters tillägg finns chans att komma till ledningen och det i kombination med barfotabalans gör att han är given att strecka på lördag!

Köp en andel inför V75 av Jesus stora system direkt här!

Köp en andel inför V75 av Jesus lilla system direkt här!

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se