Succé på andelsspelet igår!

Farnod från Spelvärde.se berättar om hur tankarna gick inför omgången igår och hur det kändes att leverera en fin vinst till sina andelsköpare!

Sommarens bästa spik. Det var så vi beskrev Empire i V75-1 och han var precis så överlägsen som vi förväntade oss. I V75-2 fällde spårlottningen avgörande och vi hade inget val än att spika Önas Prince, som också ledde sitt lopp från start till mål med en gäspning. Med båda spikarna avklarade efter de två inledande avdelningarna ökade pulsen, i synnerhet med tanke på att vi inte köpte storfavoriten Ivory di Quattro i femte avdelningen för fem öre och valde därför att spela med ett fräckt tvåhästarslås emot honom, vilket också gick vägen. Vårt stora system på Spelvärde ligger på 3.000-4.000 kronor. Vi fyllde i ett system som vi var nöjda med och eftersom vi var helinne på båda spikarna så kändes det väldigt bra.

På vårt andelsspel så fanns det utrymme att lägga till en häst och valet föll på Grift J.R. i V75-4 som var ett långskott som vi trots allt kunde se skrälla. Grift J.R. vann sitt lopp och påminde oss om hur små marginaler det är i trav. Vårt system på sajten lyckades skrapa ihop 38.872 kronor vinstnetto och det är inte fy skam. På andelsspelet blev det succé. Tio andelsköpare som hade klivit in med en knapp femhundring fick 23.851 kronor vardera. Det är sådant som sätter ett leende på våra läppar!

Spelvärdes Lag på köpandel har ⭐⭐⭐ och är väldigt attraktivt. Det gäller att vara snabb med att köpa en andel då det annars riskerar att bli slutsålt!

Andelarna hittar du här:
V75 Spelvärde.se 
V86 Spelvärde.se

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se