Succé – Köpandel hade 14 lag med sju rätt!

Vilken härlig lördag vi fick vara med om i helgen! 14 av våra lag satte 7:an på Mantorptravet vilket gladde många andelsköpare och stämningen inne på Tillsammans-sidan var fantastisk! Riktigt bra jobbat av våra grymma spelläggare!

En kantboll som de lyckades pricka in var bland annat Bear Dancer till bara 4% som för övrigt, på Spelvärde.se rankades som ensam A-häst i tipsmaterialet.

  • – Tack för alla snälla ord gott folk, så j*vla skoj att det hårda slitet fortsätter betala sig! Som spelare är man däremot aldrig nöjd utan man tänker alltid ”om bara en skräll till hade gått in…”. Vi hoppas att flytet fortsätter in i nästa vecka då vi har en drös med V75or framför oss där finalen av Spring Burst avslutar på söndagen!, kommenterade Linus-Travronden
  • – Grattis till er som ryggade idag. Knappt 4000 i nettovinst per andel och vi satt kvar med sex (!) streck inför sista avdelningen… berättade Anton-Travronden i chatten.

Denna vecka väntar först en rafflande V86-omgång innan vi avslutar veckan med Spring Race där hela fyra V75-omgångar ska avgöras men superjackpot som avslutning på påskdagen!

Just nu finns det ingen anledning att inte hänga på en andel!

Våra andelsspel

Välkommen till laget!

På Köpandel.se kan du vara med och spela tillsammans med några av landets främsta tipsters. Vi har andelar från 10 kronor och uppåt.

Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se