Malin Rydelius – kvinnan bakom lördagens storvinst på 675.555 kr!

Tänk dig att du köpt en andel för 200 kr och får 67.555 kr tillbaka, den lyckan kände andelsköparna i Malin Rydelius lag ”Hulkens Pumor” i lördags!
Hon har spelat på trav i ca 25 år, har besökt travbanor sedan barnsben och driver tillsammans med Daniel ”Hulken” Ljunglöf Facebookgruppen Hulkens Travgrupp.

Hur tänkte du när du komponerade systemet och vad var avgörande för vinsten? 

Jag kände tidigt i veckan att jag ville gardera de största favoriterna. Nu hade jag ju även garderat Cyber Lane och hoppades på att han skulle gå att fälla. Då hade det blivit en ännu högre vinst men han var ju bara bäst för dagen. Zeta Wise As var en stenklar spik i sjätte avd och med utrustningsändringarna så kändes det som den skulle ha god chans på spets och slut. Kevin Oscarsson är en fantastiskt duktig kusk dessutom så det kändes tryggt. Han gör inget överilat. Min spik i avd 7 Pastor Power lät Peter Untersteiner oförskämt nöjd med för dagen och att han skulle kunna köras till spets var ett högst tänkbart scenario. Från spets skulle han bli en tuff nöt att knäcka. När dessutom favoriten Global Undecided inte är så startsnabb och hans läge på innerspår kunde vara en fälla så blev valet enkelt. Eppur Si Muove är en häst jag verkligen gillar så en gardering av favoriten i andra avd föll sig naturligt. Den hade dessutom väldigt bra form för dagen. Jag bytte ut Wingait C.H mot Comanche Moon ganska sent då tränaren Stefan Persson låg lite lågt på Wingait samtidigt som Comanche Moon hade ett bra läge bakom en startsnabb häst och därigenom skulle få en fin resa. Det draget var nog avgörande och det sista draget jag gjorde innan inlämning. Med en lite mindre spelkassa så gäller det att välja ut hästar med form och bra kuskar.

Hur är känslan efter vinsten?

Känns fantastiskt roligt. Speciellt med det här laget som jag har haft i många år och sista tiden har det gått lite trögt så det var väldigt kul att få vinna och ge tillbaks till mina trogna andelsköpare. Många har skrivit och är tacksamma för semesterkassan.

Vad anser du vara viktigast att tänka på när man spelar på trav?
Det viktigaste är väl att gå på den berömda magkänslan. Jag tycker även det är viktigt att se många travlopp. Då får du en känsla för hur hästen fungerar i olika lägen och formen för dagen.

Hur länge har du spelat på trav och vad var det som fick dig att börja?
När jag var liten så var vi ofta på trav med familj och vänner. Jag är uppväxt i ett litet samhälle som heter Stråssa utanför Lindesberg och när det var trav på Fornaboda och andra närliggande banor så var det lite folkfest och en härlig stämning och en naturlig samlingspunkt. Spelat på trav har jag gjort i ca 25 år men det är väl de senaste åren som det blivit lite mer intensivt med tanke på våran Facebookgrupp Hulkens Travgrupp ett travforum som jag driver med min vän Daniel ’Hulken’ Ljunglöf.

Andelar till Malins lag hittar du HÄR

Malin Rydelius - Kvinnan bakom helgens storvinst

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se