Stort grattis till er som ryggade Spelvärde i lördags!

Det var en rolig lördag för de som hakade på Spelvärdes jackpot-system!

Med alla hästar kvar inför sista avdelningen var det bara att hoppas på skräll, vilket det också blev när Jörgen Westholm satte dit Remarkable Feet (1%) efter en lyckad styrning. Utdelningen sköt i höjd och andelsköparna fick dela på 193 157 kronor. Stort grattis till er!

Christoffer Hansson jobbar som tipsanalytiker åt Spelvärde, vi bjuder här på några ord från honom efter vinsten och inför kvällens V86.

I våra grundtips på spelvärde.se hade vi även ett tvillingsspel, vilket var ett maxspel (500 kronor) på Elian Web och Västerboonthenews. Efter att Elian Web planenligt spårat runt om hängde Västerboonthenews enkelt på till andrapriset. Tvillingen betalade drygt elva gånger pengarna, vilket gav en nettovinst på drygt 5000 kronor för de som ryggade. Det var helt klart en rolig lördag för vår del!

Ikväll körs V86 på Åby och Solvalla. V86 är alltid högintressant och veckans omgång är inget undantag. Jag varnar för Kick off Classic (V86-5) som visade form senast och möter ett ganska trött gäng. Avgör via open stretch?

För 500 kronor köper du 1/10 andelar i mitt system HANSSON – SPELVÄRDE.SE och precis som alltid när du ryggar oss på Spelvärde finns det stor potential!

Lycka till!

/Christoffer Hansson

Du hittar alla Köpandels lag HÄR!

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se