”Står med åtminstone två ben i mål”

Dags för V86 ikväll och dagen till ära är det Solvalla/Bergsåker som delar på värdskapet. Vi har tagit tempen på omgången genom Linus Eriksson från Travronden Spel. 
– Som vanligt när det kommer till V86 ser det spelvänligt ut på förhand och även om vi har någon stark favorit att luta oss emot ser det i några lopp ut att kunna smälla ordentligt.
Vem är då bästa spiken?
– Bästa spiken är det inget snack om efter att troliga favoriten 9 Steinfaks blivit struken, då 6 Järvsöodin (V86-5) nu står med åtminstone två ben i mål. Sjuåringen imponerade visserligen inte överdrivet i comebacken senast, men behövde med all sannolikhet loppet i kroppen och jag räknar med en betydligt bättre insats den här gången. Motståndsmässigt är han en nivå över sina konkurrenter och då dessutom distansen är den rätta för den starke hingsten är det bara att rätta in sig i favoritledet.
Och i vilken avdelning går vi stort och hoppas på någon som rensar bra?
– Skrällen hoppas jag ska komma i avdelningen före, V86-4, som är ett ungdomslopp med inte alltför högkvalitativa hästar. När dessutom bästa hästarna startar från bakspår ser det i alla fall i mina ögon ligga en skräll på lut.
– Jag hoppas kunna presentera ett system cirka en timme innan spelstopp och för den som är nyfiken på en andel råder jag er att kika in under laget runt 19.30. Häng på!
Foto: Maria Holmén/TR Bild

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se