Spets och slut – spiken är given!

Timpas andersson

Ikväll har vi V86 i expressfart på huvudstadsbanan Solvalla och Åby. Vi har tagit pulsen på en av våra tipsters Timpas ”Travhuliganen” Andersson.

Hur ser du på kvällens tävlingar?
– Det är en småvarm omgång där jag inte är helt säker på att det är rätt favoriter i några av loppen. Jag tycker att racen på Åby känns öppna och det är också där vi ska greppa omgången med att dissa ett par favoriter och jag har också vaskat fram ett par mindre streckade hästar som i mitt tycke är helt borttappade av kollektivet.

Vilken häst anser du vara den bästa spiken i omgången?
– Det är Reijo Liljendahls 1 Ring Of Fire (V86-4) som jag tycker har en passande uppgift. Jag gillade vad jag såg senast då hon vann okörd från ledningen. Hon är startsnabb och jag har svårt att se någon kunna ta en längd inledningsvis. Spets och slut – spiken är given!

Har du något riktigt skrälldrag som man inte får missa?
– Jag vill varna för 6 Iwan Boko (V86-3). Han har bra form för dagen och nu blir det barfota runt om och jänkarvagn vilket är positiva förändringar och han kan mycket väl vinna sitt lopp som kraftigt understreckad.

Tills sist – vad skulle du säga är värt att tänka på när man spelar V86?
– Mitt råd är att inte krångla till det. Spika de två hästar man tror mest på i omgången och lägg mindre vikt vid hur mycket dom är streckade. Hitta ett par sparlopp där man går kort med två eller tre hästar och sen måla på i övriga lopp efter hur mycket plånboken tillåter

Köp en andel i Timpas lag med :star::star::star: här: Travhuliganen – Offensiv

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se