”Spel mot ett mål för Zidane”

Torsk På Travet har god tipsform och är laddade inför kvällens omgång, vi bad duon Markus Jalsborn och Johan ”Referenten” Bergman att dela med sig av sina spaningar!

– Ikväll är det dags för V86 igen och som de flesta vet är det Torsk På Travets absoluta favoritspel då vi firat stora framgångar på denna spelform. Bergsåker och Solvalla delar på omgången vi är extra laddade!

Två starka spikar finns det att luta sig emot och vi kopplar grepp direkt i V86-inledningen. Där har 10 Zidane D.E. en mycket passande uppgift. Sexåringen var riktigt rejäl senast i sin upphämtning som trea efter inledande markförlust. Från bakspår kan körande Tomas Pettersson ta en lugn avgång för att sedan köra offensivt. Över lång distans är det knappast något som vill ha Zidane D.E. över sig och det bör vara spel mot ett mål.

Omgångens andra spik låter sig dröja ända fram till V86-avslutningen. Där har nämligen 2 Hazard Boko en skräddarsydd uppgift. Andraspår bakom bilen över sprinterdistans innebär spets och slut. Per Lennartssons hästar har inlett året mycket starkt och när det dessutom låter som att man ska slänga på helstängt huvudlag till ikväll kan vi inte se hur sjuåringen ska förlora det här loppet. Givet singelstreck!

En stor favorit finns i V86-2 genom 9 Mellby Good, men henne ska vi försöka fälla. Absolut, det har blivit fem segrar på tio framträdanden, men det har också blivit tre galopper. Motstånd saknas inte och även om vinstchansen finns där är hon streckad för hårt. Tipsnicken till 3 Sultan Norrgård, som fått lopp i kroppen och är mycket snabb från start. Han kan bli en tuff nöt att knäcka.

Miljonskrällen då? Ja varför inte 6 J.H.Respons (V86-5), som inte fungerade i debuten hos Daniel Wäjersten. Nu ändrar man i balansen och med lopp i kroppen kan han bli en obehaglig överraskning för konkurrenterna.

Som vanligt finns det andelar för 100 kronor och 50 kronor att köpa av Torsk På Travet. Det är begränsat antal andelar så ta chansen redan nu och säkra din andel till kvällens omgång!

⭐️⭐️ TORSK PÅ TRAVET - 100 kronor per andel
⭐️⭐️ TORSK PÅ TRAVET MÖRT - 50 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Jag tror på ännu en seger i raden…”

Vi vill passa på att ännu en gång gratulera alla som ryggade Malin Rydelius…

”Det finns några guldkorn i omgången och jag tänkte lyfta fram ett..”

Vi på Köpandel.se är som vanligt laddade inför kvällens V86-omgång och har inför kvällens…

Kvällens omgång ser riktigt spännande ut!

Linus Eriksson har haft fina framgångar med sina lag hos oss på Köpandel.se den…

Stort grattis till Malin Rydelius och alla hennes andelsköpare!

Grattis Malin Rydelius som driver laget HULKENS PUMOR hos oss på Köpandel.se och stort…

Stort grattis till Daniel Berglund och alla som ryggade honom i lördags!

Köpandels spelläggare Daniel Berglund följde upp de två snygga V86-vinsterna i onsdags med en…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info