Snubblande nära miljonvinst i onsdags, så tänker Expressen inför finalerna!

Expressen Redaktionen Stora föll på målsnöret i onsdags och landade på sju rätt på V86. En svår omgång gav fina tröstpengar tillbaka till andelsköparna i form av 4.224 kr per andel. Ansvarig för laget i helgen är Jonas Noreen som säger så här inför omgången på Solvalla:

– V75 på hemmaplan Solvalla och så en liten jackpot på det, räkna med att jag är laddad för att sätta sjuan på lördag.

– Bästa spiken hittar jag i V75-3 där jag är inne på att Björn Goop spårar runt om med sitt fina sto 3 Mellby Free. Möter ett par tuffa hästar, främst 6 Une Etoile Gar, men jag är inne på att positionerna blir avgörande. Hon har ännu inte förlorat i spets och det stärker min tro.

– Det ser ut att kunna bli bra tempo i V75-4 och det skulle gynna min roliga rysare. 11 Ellis Pride är kapabel när han står på fyra friska ben och nu kan det bli barfota runt om. Det vore högintressant och till låg procent känns han spännande. Ett givet streck för mig till under fem procent, avslutar Jonas.

Vi på Köpandel önskar er alla en fin helg och lycka till på spelet!

Mellby Free

Våra andelsspel

Välkommen till laget!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med några av landets främsta tipsters på ATG Tillsammans spelformer. Vi har andelar från 10 kronor.

Välkommen till laget!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se