”Små saker som avgör om det blir succé”

Stefan Bengtsson är mannen bakom laget Sista Minuten Experten (Toker) som va en av de lag hos oss på Köpandel som gjorde succé i onsdags när V86 avgjordes på Solvalla och Åby. Grattis till er som ryggade honom!

Vi bad Stefan om ett par ord efter vinsten…

Mitt andelssystem Sista Minuten Experten (Toker) vinner inte så ofta då jag siktar mot de större vinsterna och onsdagens två spikar hade jag fått bra rapporter på från Peter Untersteiner och då det bara var spelade på ca 30% av insatserna så kändes det rätt att gå rakt ut på dessa och detta var såklart nyckeln till att åttan satt.

Amour a Belle i V86-1 såg jag värmningen på innan jag lämnade in och det var ett toppintryck så den var given för mig. Att lämna in sent och hinna få ta del av en del uppvärmningar kan ge en avgörande fördel och i dagens trav och spel är det små saker som kan avgöra om det blir succé eller fiasko. Jag utgår alltid från hästens vinstchans och jämför den med vad övriga spelare tror och lägger en hel del vikt vid att hitta ett systemupplägg som sett över alla sju avdelningarna ska ha potential för en bättre vinst.

Just vad gäller ”Toker” så blir det kanske inte så ofta så stora vinster då jag går emot strömmen men när det väl sitter, som i onsdags, så blir det ju desto bättre och det är de större vinsterna som avgör om du ska bli framgångsrik sett över längre tid och detta är alltid min målsättning.

Till lördagens V75-omgång så är jag just nu mitt uppe i min genomgång av loppen, men jag är rätt så klar av min analys vad gäller avdelning ett och även om det är mycket tuffare emot den här gången och det kanske inte blir spets så har jag imponerats av intrycket på Naheed i de två starterna för Oscar Berglund. Hästen har ett rejält driv och växlar tempo lätt så jag tror han kan hantera de flesta positioner. Visst är han favorit men jag tycker det gäller att ta betalt på hästen innan alla andra förstår hur bra han är.

Totalvinst för systemet: 67.022 kr
Vinst per andel: 13.404 kr
Andelspris: 528 kr

Stefans andelar för lördagens V75 hittar du här:
⭐️⭐️⭐️ SISTA MINUTEN-EXPERTEN (TOKER) – 530 kr per andel
⭐️⭐️⭐️ SISTA MINUTEN-EXPERTEN (GLADER) – 300 kr per andel
⭐️⭐️⭐️ SISTA MINUTEN-EXPERTEN (BLYGER) – 99 kr per andel

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media