”Sitter han fast över mål så gråter jag inte blod för det”

Vi har ställt tre frågor till Mattias – Travronden och Johan från Storavinster.se.

Mattias: 

1) Vilken häst skulle du helst vilja äga som startar i helgens V75-omgång?
– Jag hade valt toppstammade Southwind Feji. Hon är först och främst en fantastisk tävlingshäst som troligtvis kommer kunna bjuda mig på många fina minnen på tävlingsbanan. På längre sikt känns hon hyperintressant i aveln och förhoppningsvis kan flera av hennes kommande avkommor också prestera bra.
2) Vilket lopp tror du kommer förvåna mest och varför?
– Kallblodsloppen kommer jag sällan rätt på. Generellt sett känns kallblodslopp mer svåra att bena ut på förhand och så tror jag att det kan bli även denna gång. Jag streckar på för allt vad tyget håller och hoppas på en riktig smällkaramell. Lex Peidei kanske?
 
3). Vad tror du om söndagens höjdpunkt, Criterium de Vitesse och Readly Express prestation? 
– Det är ett lopp som jag sett flera gånger på plats och ett säkrare vårtecken finns knappt. Franska rivieran, sol och travhästar av bästa märke. Vad mer behövs? I år ett startfältet litet, men naggande gott. Klyschigt sagt kanske, men så är det. Readly Express lottades till ett intressant innerspår, men hade visade upp så pass bra startsnabbhet senast att jag inte tror att det blir ett problem. Han kanske inte håller upp ledningen, men antalet motståndare är få och Björn Goop kommer att hitta ut per omgående. Sedan är det spel mot ett mål. Readly Express vinner.
Johan: 
1) Vilken häst skulle du helst vilja äga som startar i helgens V75-omgång?
– On Track Piraten
2) Vilket lopp tror du kommer förvåna mest och varför?
– V75-2, stolopp med tillägg är ett riktigt statistiskt skrällopp där storskrällar normalt har bättre segerchans än sin spelprocent.
3). Vad tror du om söndagens höjdpunkt, Criterium de Vitesse och Readly Express prestation? 
– Det är ett perfekt sprinterlopp för Readly Express. Han springer med på innerspår och får upp farten i benen. Jag tror att han gör en bra insats, men målet är ju Elitloppet så sitter han fast över mål så gråter jag inte blod för det.

Våra andelsspel

Välkommen till laget!

På Köpandel.se kan du vara med och spela tillsammans med några av landets främsta tipsters. Vi har andelar från 10 kronor och uppåt.

Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se