Simon Thern gör premiär hos oss på Köpandel.se!

Vi är otroligt glada över att ha honom hos oss och ser fram emot att kunna erbjuda hans andelsspel till V86 och V75 på ATG Tillsammans.

Fotbollsspelaren Simon Thern gör debut som spelläggare på Köpandel.se.

Simon har tidigare spelat i bland annat Helsingborgs IF, Malmö FF, Heerenveen och AIK, men finns nu i IFK Norrköping. Men det har även alltid funnits ett travintresse. Främst som hästägare och uppfödare. Några av hästarna som Simon varit inblandad i: Onice Axe, Tiberina, Odd Face, Arapaho Ghostdance.

Här kommer en kort introduktion från Simon själv:

– När det kommer till travet så hänger jag med mycket och jag läser så mycket det går. Jag läser exempelvis alltid Travronden och Spelvärdes tips för att få lite input och jag känner flera duktiga spelare, men i slutändan går jag ändå alltid min egen väg. Någon miljonvinst har det inte blivit ännu, men ärligt talat borde det bara vara en tidsfråga.

– Jag tycker många inom travet går i samma hjulspår och det är inte ofta man ser något unikt. Jag hoppas att jag som kommer från ett håll och har ett annat perspektiv kan komma med andra infallsvinklar och göra system som är helt olik den breda massans tänk.

Simons andelar hittar du HÄR! 

Våra andelsspel

Välkommen till laget!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med några av landets främsta tipsters på ATG Tillsammans spelformer. Vi har andelar från 10 kronor.

Välkommen till laget!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se